Değerli dostlarım satın aldığımız ve inceleme için temin ettiğimiz bir iki defa kullanıp kenara kaldırdığımız ürünlerin boş boş yatmasın diye ve yine yoğun...
Ooof bende de var be kaç ay önce aldım Satis'i hala oynayacağım. Arkadaş bitirdi oyunu beni bekliyor bense hala... Ah ah, o zamanlar 50₺ idi Factorio ama...
Birisi okadar emek veriyor insanlar para vererek karşılığını veriyor ama bu oyun crackliyenler bütün emeğini mahvediyor bence crackli oyun hırsızlıktır.
Benim fikrim şu: Oyunu korsan oynarsın, bakarsın beğenirsin ve sonra bitirirsin ama sonra adamlara haklarını ödemek için satın alırsın.
Buna ben şöyle...
Hocam bence kesinlikle düzelir zira ben Windows'da sadece firefoxta 2 sayfa + discord açık 8-9GB RAM tükettiğini görüyorum işletim sisteminin. Artık Windows...
Bende şuan 11T var, ilk çıktığında güzeldi baya hala 90 FPS pubg banamisin demiyor ama kamera var ya dayı... IMEIden sonra Nokia 3310 daha güzel çeker...
Bunun 3x large ve RGB olanı bende var. Temizlemek bir işkence yeminle ya... Ne yaparsam yapayım ölü deri hücrelerini çıkartamadım üzerinden, bir çözümü ya...
Hard fork etmeye bayılan biri olarak benim için hard-fork edilecek bir proje daha çıktı :D
Elinize sağlık hocam, müsait zamanımda bir deneyeceğim. Eğer...
Benzer masadan bende de var, kardeşimde benden görerek aynısını aldı. İkimizinde en büyük şikayeti bir çekmecesi vs. olmaması ve altının boş ve kullanışsız...