Okulda Zorla Haraç Kesilmesi

Sacmalik iste bildigin hedef tahtasi yapmak bu. Neyse baska biri uzerinden sikayet edilir heralde vardir cevrede farkli soy isim vs ya da damat olarak gelmis biri ailede uzak akraba soy bagi olmayan arkadas vs
Ne kadar fazla kişi şikayet ederse o kadar iyi

Ya bizim üniye de qr okuma+ fiziksel yoklama kontrolü gelmiş noluyoz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neyse önce mebe falan bildir. Ben olsam ilk ilçe veya il eğitime giderdim
bildireyim
Veriyorlar bilgileri

Aslında biz sikayet etsek sana bir sey olmaz ama kimse uğraşmaz burada
geçen sene uğraştım ceza aldırdım bu sefer ne olur bilemem
Ben sikayet ederdim ve kesinlikle para odemezdim suanki aklim olsa. Okul ayagina toplanip bildigin ogrencileri ve ailelerini dolandiriyorlar. Disarida 200 lira etmeyecek kiyafetlere bi kamyon para odemisligim var. Turnike sistemi ne alaka. Ogrenciyi zorunku yemekhaneye mahk etmek nedir ogrenci mi tutsak mi belli degil. Simdiki aklim olsa o ogretmenler o sistemler zorunlu kilanlar vs umrumda olmaz odemem bir fiyat. Okula mi almiyor yiyorsa almasin. Sacma odevler sacma sistemler sacma uygulamalar gram umursamazdik simdiki aklim olsa. Cocuk olunca eziyorlar tabi.
Virus donemi whatsap veri caliyor diye sacma sapan uygulamalara gecmeye zorlamislardi ben gecmemistim. Mudur yardimcisi atar yaparken mudur araya girip ogrenci istemiyor normal demisti sonra o yardimci sut dokmus kediye donmustu. Bir sekilde sinavlar odevler vs halletmistim. Mezun da oldum.

Evet bence derece pesinde ise dusunulmesi sart.

normal sartlarda bilgi verilmemesi gerekmez mi bu tip olaylarda. Daha sonra kisiyi hedef tahtasina koymamak icin.
olması gereken o şuan ne yapıcam bilmiyorum geçen sene müdür farklıydı beni seviyordu bu sene daha disiplinli ne yapabilirler hiçbişey ödemezsem bilmiyorum
Veriyorlar hocam müdürden tut öğretmene kadar herkesin haberi oluyor arkadaş hedef olmamak için başkalarının e devletinden şikayet etmeli

Ailesi de dahil soy adından anlarlar
nasıl olacak o hocam be
Sacmalik iste bildigin hedef tahtasi yapmak bu. Neyse baska biri uzerinden sikayet edilir heralde vardir cevrede farkli soy isim vs ya da damat olarak gelmis biri ailede uzak akraba soy bagi olmayan arkadas vs
arkadaştan ederim belki bilemedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bildireyim

geçen sene uğraştım ceza aldırdım bu sefer ne olur bilemem

olması gereken o şuan ne yapıcam bilmiyorum geçen sene müdür farklıydı beni seviyordu bu sene daha disiplinli ne yapabilirler hiçbişey ödemezsem bilmiyorum

nasıl olacak o hocam be

arkadaştan ederim belki bilemedim
Şikayet et gitsin

Ne kadar fazla kişi şikayet ederse o kadar iyi
çok teşebbüs edecek arkadaşlar yok ama bakıcaz

bu şekilde iban var arkadaşlar herkese dağıttılar okulda normalde dışarı çıkış yasak ama okul sitesinde öyle bişey yok

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    78.5 KB · Hit: 39
Ya bizim üniye de qr okuma+ fiziksel yoklama kontrolü gelmiş noluyoz ya

neyse önce mebe falan bildir. Ben olsam ilk ilçe veya il eğitime giderdim
Fiziksel yoklama kontrolü ne oluyor hocam qrda normal bir şey yok

Okulu değiştirirdim net. Diğer öğrencileride gazlardım onlarda değiştirirdi. Sonra bakalım kimden para toplayacaklar. :kekw:

Okulu değiştirirdim net. Diğer öğrencileride gazlardım onlarda değiştirirdi. Sonra bakalım kimden para toplayacaklar. :kekw:
Keşke o kadar basit olsa.Neden para topladıklarıni da biliyorumda burada anlatmiyim.

Geri