Sacmalik iste bildigin hedef tahtasi yapmak bu. Neyse baska biri uzerinden sikayet edilir heralde vardir cevrede farkli soy isim vs ya da damat olarak gelmis biri ailede uzak akraba soy bagi olmayan arkadas vs
Ben sikayet ederdim ve kesinlikle para odemezdim suanki aklim olsa. Okul ayagina toplanip bildigin ogrencileri ve ailelerini dolandiriyorlar. Disarida 200 lira etmeyecek kiyafetlere bi kamyon para odemisligim var. Turnike sistemi ne alaka. Ogrenciyi zorunku yemekhaneye mahk etmek nedir ogrenci mi tutsak mi belli degil. Simdiki aklim olsa o ogretmenler o sistemler zorunlu kilanlar vs umrumda olmaz odemem bir fiyat. Okula mi almiyor yiyorsa almasin. Sacma odevler sacma sistemler sacma uygulamalar gram umursamazdik simdiki aklim olsa. Cocuk olunca eziyorlar tabi.
Virus donemi whatsap veri caliyor diye sacma sapan uygulamalara gecmeye zorlamislardi ben gecmemistim. Mudur yardimcisi atar yaparken mudur araya girip ogrenci istemiyor normal demisti sonra o yardimci sut dokmus kediye donmustu. Bir sekilde sinavlar odevler vs halletmistim. Mezun da oldum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet bence derece pesinde ise dusunulmesi sart.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
normal sartlarda bilgi verilmemesi gerekmez mi bu tip olaylarda. Daha sonra kisiyi hedef tahtasina koymamak icin.
olması gereken o şuan ne yapıcam bilmiyorum geçen sene müdür farklıydı beni seviyordu bu sene daha disiplinli ne yapabilirler hiçbişey ödemezsem bilmiyorum
Sacmalik iste bildigin hedef tahtasi yapmak bu. Neyse baska biri uzerinden sikayet edilir heralde vardir cevrede farkli soy isim vs ya da damat olarak gelmis biri ailede uzak akraba soy bagi olmayan arkadas vs
geçen sene uğraştım ceza aldırdım bu sefer ne olur bilemem
olması gereken o şuan ne yapıcam bilmiyorum geçen sene müdür farklıydı beni seviyordu bu sene daha disiplinli ne yapabilirler hiçbişey ödemezsem bilmiyorum