Biraz voltaj ayari yapip power limiti -5 yap , hem performans artiyor hem sicaklik dusuyor. tabi ideal voltaj ayarini bulman lazim. 2. pc de olan sapphire...
zamaninda eve niye bilgisayar aliyorsun , internet kafe var ya diyenler ile bunlarin arasinda ben bir fark gormuyorum. Kendileri bir seyi kullanmadigi...
Airfryer'lar artık herkesin evinde olduğu için talep azaldı neredeyse o yüzden fiyatların düşmesi normal. Ayrıca çok da işlevsel bir ürün. Şu yorumu...
aga ben airfryer her gün kullanıyorum nerdeyse. Bu boş muhabbeti olup olmadık her yerde niye yapıyorsunuz ? Ciddi soruyorum para falan mı veriyorlar bunun...
Apple laptoplar cok daha fazla deger kaybediyor. Neyden bahsediyorsunuz siz ? macbook pro m2 pro yu arkadasim 100k ya almisken gecen ay zorla 40k ya satti...
renkler cok kotuydu. 25 gun kullanip iade ettim , hani 1 gunde karar vermedim. bende sasirdim buna tabi cunku normalde amoled bir ekranin daha iyi olmasini...
Ipad pro m2 ve Ipad pro m5 var elimde. Ipad pro m2 de bulunan IPS ekran mukemmel , evet ipad pro m5 in ekrani daha iyi ama ben samsung galaxy tab s10 +...
Hatalı fiyat ile piyasa belirliyorsak o zaman desene benim 9070xt red devili ben 9k ya anca satarım? Ben 1-1.5 sene önce 5700x3d yi 7-8k civarına aldım. Ama...
Elinde 5800x3d veya 5700x3d olsa o zaman sizi gorurdum. Elinde yokken demesi her zaman kolay. Bende suan otomobil bakiyorum kendime mesela , fiyatlar cok...
Bir ürünün 2. El değeri 0’a göre belirlenir. Mantıklıdır değildir orası ayrı, sana uyar uymaz orası ayrı ama güzel bir am4 anakartın 32 Gb güzel bir ddr4...
AMD kendisi fiyat vermis , kendinizde olsa 5700x3d yada 5800x3d gorurdum sizleri. Elinde olmayan urun hakkinda gelip cok pahali vs demek kolay. 8 parcasi...
Fiyatlarinin normal hali bu. AM4 un zirvesi olan islemcileri kaca almayi planliyorsun ? Yurt disinda nasil ise fiyatlari , Turkiye de oyle . Bize ozel bir...