renkler cok kotuydu. 25 gun kullanip iade ettim , hani 1 gunde karar vermedim. bende sasirdim buna tabi cunku normalde amoled bir ekranin daha iyi olmasini...
Ipad pro m2 ve Ipad pro m5 var elimde. Ipad pro m2 de bulunan IPS ekran mukemmel , evet ipad pro m5 in ekrani daha iyi ama ben samsung galaxy tab s10 +...
Hatalı fiyat ile piyasa belirliyorsak o zaman desene benim 9070xt red devili ben 9k ya anca satarım? Ben 1-1.5 sene önce 5700x3d yi 7-8k civarına aldım. Ama...
Elinde 5800x3d veya 5700x3d olsa o zaman sizi gorurdum. Elinde yokken demesi her zaman kolay. Bende suan otomobil bakiyorum kendime mesela , fiyatlar cok...
Bir ürünün 2. El değeri 0’a göre belirlenir. Mantıklıdır değildir orası ayrı, sana uyar uymaz orası ayrı ama güzel bir am4 anakartın 32 Gb güzel bir ddr4...
AMD kendisi fiyat vermis , kendinizde olsa 5700x3d yada 5800x3d gorurdum sizleri. Elinde olmayan urun hakkinda gelip cok pahali vs demek kolay. 8 parcasi...
Fiyatlarinin normal hali bu. AM4 un zirvesi olan islemcileri kaca almayi planliyorsun ? Yurt disinda nasil ise fiyatlari , Turkiye de oyle . Bize ozel bir...
Ne kadar pahali olsa da bu yuzden Superonline seviyorum. Cok ilgililer ve ekipler aninda ise koyulup cozene kadar sorunu birakmiyorlar. Gerekirse yeni cihaz...
Örnek olsun diye atmıştım
Öyle diyorsun ben o zaman bu adama güvenmeyim heralde sallıyor bişiyler
1784885041
Harbi mi diyorsun ya
Sağol hocam aklımda olsun
inan evimde 2 tane 9070xt li sistem var , Amd 9070xt alacagina gidip 5060ti 16gb alsa daha iyidir Ai konusunda. Amd geri kalan her seyde tercihim olsa da...
Bu genel bir bilgi , yapay zekadan bakmaya gerek yok. AMD linux da cok cok daha iyi.
Ai konusunda ise Nvidia 10 gomlek yukari da AMD den. yapay zeka ile...