MSI afterburner üzerinden undervolt yap bence.
Nvidia tarafında da sorunlar var. Reddit'e baktığımda bende çözülmeyen veya çözülemeyen sorunlar görüyorum...
O işde fiyasko ya. İnsanlar açık kaynak koduyla falan 7000 serisinde stabilize fsr4 çalıştırıyp ama AMD reddediyo. Hadi 6000 serisine gelmesin, hem eski...
Bu paraya alacaginiz hicbir kart bu kadar performans veremezdi ama , bunu da dusunmek lazim. 50bin TL ye 5070ti aldiginiz da hikaye oyunlari harici bir fark...
Almak isteyen var ise bende de kod var , 1500tl ye isteyene veririm. Koddan haberim yoktu monitoru alirken ve gidip resident evil requiem in deluxe edition...
Facebook grupları vatan ramleri ile dolu.
2 tane 98 2 tane 64 satan gordum.
Valla ne diyim ya yazık.
Tamam 1 tane al alacaksan da.
1 den sonrası günah be...
bunun bir ust modeli olan wmg kullaniyorum ve acikcasi cok memnunum. ama grilerde sorunlu bu monitorler , alirken bunu bilerek al. QD oled de var evimde ...
bende wmg versiyonu var , 4. nesil tandem woled hali ve renkler muhtesem. yinede QD OLED de sanki biraz daha iyi renk doygunlugu var ama siyah ve beyaz ise...
Daha iyi rt performansı
Çok daha iyi pt performansı
Satması daha kolay ve değerli
En az %20-30 daha az güç tüketiyor
Yeni çıkan oyunlarda ilk günlerde daha...
elimde 2 tane 9070xt var. bir tanesi nitro + digeri ise pulse. amd almayin , aldirmayin. butce var ise uzak durun . bak saf guc konusunda daha bile iyi ama...