Ne kilif var ne ekran koruyucu. Tek bir aksesuar destegi olmayan bir urune 65k bile fazla. Samsung s25 ultra 512gb satiliyor 70k ya hepsiburada da mesela...
Daha gecen ay 23-24k civarina 9070 satiliyordu. Bu paralara almayin , aldirmayin ki fiyatlar dussun. Sizler bu fiyatlara aldikca daha da zam yer bu urunler
Ayrıca bana kullanım amaçları farklı geliyor, iş olarak yoğun çalışıyorum. Ps'nin kullanım kolaylığı çok iyi. İki yıl önce görece iyi bir pc toplamıştım...
Satabiliyorsan eger PS5 Pro al. Yorumlara bakma , geneli sacma sacma yorumlar yapmis. Bende konsol almayi dusunuyorum yeni XBOX Helios ciktigi zaman , artik...
Toplu tasimaya binmek varken araba almanin mantigini hic anlamadim hic alayamiycam. Metrobus , metro , marmaray , otobus vs varken ne yapacaksin degil mi...
Garanti sagolsun stokta varken aldim ama o sira telefonla konusuyordum diye mobil uygulamadan onay vermis olmama ragmen hem kartimi gecici kapattilar hemde...
Biraz voltaj ayari yapip power limiti -5 yap , hem performans artiyor hem sicaklik dusuyor. tabi ideal voltaj ayarini bulman lazim. 2. pc de olan sapphire...