TouchMeSenpai isimli üyenin son içerikleri

1. TouchMeSenpai

Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

renkler cok kotuydu. 25 gun kullanip iade ettim , hani 1 gunde karar vermedim. bende sasirdim buna tabi cunku normalde amoled bir ekranin daha iyi olmasini beklersin ama yok , IPS ipad pro dan daha kotuydu her konuda. Parlaklik olarak bir sorunu yoktu da renklerini , ozellikle acik tonlu...
  2. TouchMeSenpai

Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

Ipad pro m2 ve Ipad pro m5 var elimde. Ipad pro m2 de bulunan IPS ekran mukemmel , evet ipad pro m5 in ekrani daha iyi ama ben samsung galaxy tab s10 + satin almistim , bunun oled ekrani , daha kotuydu ipad pro m2 nin. yani her oled daha iyi olacak diye bir sey yok. Kaliteli IPS ekrana sahip bir...
  3. TouchMeSenpai

5800x3d ve 5700x3d Deki Uçuk Fiyatlar

Elinde 5800x3d veya 5700x3d olsa o zaman sizi gorurdum. Elinde yokken demesi her zaman kolay. Bende suan otomobil bakiyorum kendime mesela , fiyatlar cok yuksek diyorum. Aldiktan sonra is degisecek tabi ki , satarken piyasa neyse ona gore satacagim. Fiyatlari savunmak degil piyasanin gercegi bu
  4. TouchMeSenpai

AMD kendisi fiyat vermis , kendinizde olsa 5700x3d yada 5800x3d gorurdum sizleri. Elinde olmayan urun hakkinda gelip cok pahali vs demek kolay. 8 parcasi degismis SUV araba vardi , citir hasarli yazip 1.5 milyon liraya koymus mesela adam. Hani herkes sira kendisine gelene kadar fiyatlar cok...
  5. TouchMeSenpai

Fiyatlarinin normal hali bu. AM4 un zirvesi olan islemcileri kaca almayi planliyorsun ? Yurt disinda nasil ise fiyatlari , Turkiye de oyle . Bize ozel bir sey degil. isteyen alir istemeyen gider AM5 dizer. burada fiyatlari savunmak icin demiyorum , o islemcinin ederi bu. Ebay de bile fiyatlari...
  6. TouchMeSenpai

Türknet İstanbul Şirinevlerde 10 Gündür Hiç İnternet Yok Genel Arıza Giderildi Yazıyor ama Hala İnternet Yok

Ne kadar pahali olsa da bu yuzden Superonline seviyorum. Cok ilgililer ve ekipler aninda ise koyulup cozene kadar sorunu birakmiyorlar. Gerekirse yeni cihaz veriyorlar. Son 1 senede 1-2 kez gitti internetim , ayni gun geldi aradigim gibi
  7. TouchMeSenpai

Ai ve Render İçin İkinci El Ekran Kartı Önerisi Bütçe 19 K

inan evimde 2 tane 9070xt li sistem var , Amd 9070xt alacagina gidip 5060ti 16gb alsa daha iyidir Ai konusunda. Amd geri kalan her seyde tercihim olsa da konu yazilim , is istasyonu ve Ai olunca Nvidia nin dusuk-orta segment bile amd den daha iyi Render da ise Saf kas gucu gerektirmeyen her...
  8. TouchMeSenpai

Ai ve Render İçin İkinci El Ekran Kartı Önerisi Bütçe 19 K

Bu genel bir bilgi , yapay zekadan bakmaya gerek yok. AMD linux da cok cok daha iyi. Ai konusunda ise Nvidia 10 gomlek yukari da AMD den. yapay zeka ile ugrasan birinin bence amd ile isi yok. Linux kullansan bile sonuc degismeyecek , CUDA tek basina Amd den daha buyuk Ai konusunda
  9. TouchMeSenpai

1000 Megabit İnternette Bufferbloat Yapmayacak Modem Önerisi 5000 TL Bütçem Var

Senin internetin bozuk diye modem sorunlu demek değil . Yukarıda bir arkadaş hooper aldım sonucuma bakın diye foto atmış , aynı hızda internete sahibim ve benim sonuçlar çok daha iyi. Ikimizde Superonline kullanmamiza rağmen o paralı modem ile benden daha zayıf sonuç alıyor ise dememe gerek yok...
  10. TouchMeSenpai

Statik ip dene o zaman , belki senin bulunduğun CGNAT çok yoğundur. Bunları asla modem ile çözemezsin. Tabi sen bilirsin
  11. TouchMeSenpai

Istediğin kadar iyi modem al , sana gelen internet ne ise onu alırsın .Sana verdikleri modem zaten çok iyi , boşa para harcamak istiyor isen sen bilirsin.
  12. TouchMeSenpai

150k ile Sistem Kurma Önerisi

Amd sever bir insan olarak , bu paraya 5070ti li sistem hatta zorlasan 5080 li sistem dizersin. Cidden olmamis bu . Acikcasi bu sistemde bu kadar fazla para edecek ne var merak ediyorum. X870 bile yok sistemde ve yine RAMler orta-giris segment.
  13. TouchMeSenpai

Yardım Bg3 Oynarken Bir Anda Bilgisayar Bir Ses Çıkarıp Kapanıyor

Anakart , ram ve islemci ne acaba ve ram expo ayarlari ne ? gecikme ve frekans
  14. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! Macbook Laptoplar Güzel İndirimler

Ben uyurken yapiyorlar indirimleri hep
  15. TouchMeSenpai

🔥İndirim Asus Rog Strıx Xg27aqngv 27 Ips 2560x1440 1ms 360hz 30.999 TL

Abart 1784225657 Günde 5-6 saatten fazla PC de zaman geçirip sürekli aynı göstergelerin olduğu oyunları oynayan birisi için bence OLED almaktan daha mantıklı bir monitor. IPS olarak ise zaten zirve seviye IPS monitorlerden bir tanesi
Geri