TouchMeSenpai isimli üyenin son içerikleri

1. TouchMeSenpai

Thf/Tly/Tp2 Fonları İçerde Kalanlar. (Tera Portföy)

Kafayi mi yedin senn ? Gecelik faize para koydum ben , aylik kazanci %3.8 . Birde muhendis yazmis nicke , kaldirim muhendisi 1789977249 Para piyasasi fonunda karsilamak zorundalar. Digerleri riskleri kabul edip girdiler ama bizlere Devlet ve takasbank korumasi altinda ki riski cok dusuk fon...
  2. TouchMeSenpai

Thf/Tly/Tp2 Fonları İçerde Kalanlar. (Tera Portföy)

Bunlardan birisi benim. TP2 de yuklu miktarda param var maalesef. Neyseki para piyasasi fonu oldugu icin zararsiz alabilecegiz ama hisse ve serbest fon sahipler bizim kadar sansli degil
  3. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

evde 2 tane 9070xt li sistem var , bende amd faniyim da icine ettiler
  4. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Gidin 5070ti filan alin. Son guncellemeler sonrasi kac kez oyunlardan atildim. Duzgun calisan seyi bozdular
  5. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! 64.999 TL -- Honor Magic 8 Pro 12/512gb Akıllı Telefon Siyah

Ne kilif var ne ekran koruyucu. Tek bir aksesuar destegi olmayan bir urune 65k bile fazla. Samsung s25 ultra 512gb satiliyor 70k ya hepsiburada da mesela. gidin onu alin , en azindan aksesuarlari her yerde bulunuyor. gelip bana burada ama kose basinda 100tl ye ekran koruyucu veya kilif var...
  6. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! Asus Dual Radeon RX 9060 XT 16gb 26.300 TL

Daha gecen ay 23-24k civarina 9070 satiliyordu. Bu paralara almayin , aldirmayin ki fiyatlar dussun. Sizler bu fiyatlara aldikca daha da zam yer bu urunler
  7. TouchMeSenpai

Ps5 Pro’Ya Geçmek Mantıklı mı?

Satabiliyorsan eger PS5 Pro al. Yorumlara bakma , geneli sacma sacma yorumlar yapmis. Bende konsol almayi dusunuyorum yeni XBOX Helios ciktigi zaman , artik PC kaldiramiyorum . Yok yeni ekran karti cikti , yeni islemci cikti , macun yenile , temizle vs
  8. TouchMeSenpai

Ps5 Pro’Ya Geçmek Mantıklı mı?

Toplu tasimaya binmek varken araba almanin mantigini hic anlamadim hic alayamiycam. Metrobus , metro , marmaray , otobus vs varken ne yapacaksin degil mi arabayi ahah
  9. TouchMeSenpai

RX 9070xt Alinir mi Yoksa 5070 mi Alayim

2 tane 9070xt li sistem var evde. Sifir sorun. 5070ti deseydin kesinlikle 5070ti al derdim ama 5070 ile 9070xt arasinda tabii ki 9070xt
  10. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! Gigabyte Aorus Master Ice RTX 5090 178.808 TL

Garanti sagolsun stokta varken aldim ama o sira telefonla konusuyordum diye mobil uygulamadan onay vermis olmama ragmen hem kartimi gecici kapattilar hemde odemeyi saglamadilar . Karti actirdim ama kart gg
  11. TouchMeSenpai

Yardım Asus Tuf RX 9070xt Sıcaklık Değerleri Normal mi?

Biraz voltaj ayari yapip power limiti -5 yap , hem performans artiyor hem sicaklik dusuyor. tabi ideal voltaj ayarini bulman lazim. 2. pc de olan sapphire pulse -40 ideal nokta iken bu benim 1. PC de yani sapphire nitro da -70 . aslinda daha fazla voltaj da verebilirim ama denemedim , denemeyede...
  12. TouchMeSenpai

🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

Gemini kadar kotu , vasat bir yapay zeka gormedim. Sohbet biraz uzadigi zaman webden aramasi kapaniyor ve o sohbet cope gidiyor. Yinede uygun
  13. TouchMeSenpai

🔥İndirim Shark Ninja Nc300eu 7in1 Dondurma Makinesi 3 Adet Dondurma Kabı 9599 TL

zamaninda eve niye bilgisayar aliyorsun , internet kafe var ya diyenler ile bunlarin arasinda ben bir fark gormuyorum. Kendileri bir seyi kullanmadigi zaman o urunu kafalarinda cop olarak belirliyorlar aninda
  14. TouchMeSenpai

Macbook Pro ve Predator Takası Mantıklı mı

Apple laptoplar cok daha fazla deger kaybediyor. Neyden bahsediyorsunuz siz ? macbook pro m2 pro yu arkadasim 100k ya almisken gecen ay zorla 40k ya satti. Kimse almadi ne 55k ya ne 50k ya 45k ya. 100k ya aldigin bir laptopu suan kac paraya satarsin ?
  15. TouchMeSenpai

Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

renkler cok kotuydu. 25 gun kullanip iade ettim , hani 1 gunde karar vermedim. bende sasirdim buna tabi cunku normalde amoled bir ekranin daha iyi olmasini beklersin ama yok , IPS ipad pro dan daha kotuydu her konuda. Parlaklik olarak bir sorunu yoktu da renklerini , ozellikle acik tonlu...
Geri