TouchMeSenpai isimli üyenin son içerikleri

1. TouchMeSenpai

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

tamamen eski ipad urunlerinin aksesuarlari var. bendeki ipad pro m5 ile ilgili maalesef 1 tane bile aksesuar yok :cry:
  2. TouchMeSenpai

Yardım Ekran kartı değişikliği

Yinede değmez. Low ayarda 430 fps almak yerine 490-510fps alması bir şeyi etkilemez. Onun yerine 1-2 sene içinde yeni çıkacak ekran kartı ve işlemci daha iyi yatırım amacı olur ve teknoloji olarak fark daha fazla olur
  3. TouchMeSenpai

ben samsung g6 oled kullaniyorum ve cok memnunum. Monitorler konusunda benden daha bilgili arkadaslar var. Monitor basligi acip butceni belirtir isen yardimci olurlar cok iyi sekilde
  4. TouchMeSenpai

cok olur , sakin oyle bir hata yapma. Oyunlardan para kazanan bir e sporcu degilsen TN almamalisin. goruntusu cok kotu ve kafani biraz cevirsen bile goruntu bozulur. OLED harici en iyi secenek IPS almandir 540hz bir TN yada IPS parasina 480hz bir OLED monitor alirsan oyunda cok daha hizli tepki...
  5. TouchMeSenpai

ileriye yonelik dusunuyor iseniz bekleyin. elinizdekinden %5 ile %10 fazla fps alacak bir sistem ( hikaye oyunlarinda %20-35 arasi olabiliyor ) yatirim degil bosa para harcamadir. bu sistem zaten sizi 1-2 sene rahat idare eder. en azindan seneye cikacak yeni teknolojili urunleri almis olursaniz...
  6. TouchMeSenpai

%35 fark yok , nerede gordunuz bunu acaba ? youtube de videolari izlerseniz aradaki fark %5 ile %10 arasinda cs2 de.
  7. TouchMeSenpai

sadece cs2 oynayan birinin boyle bir sistemle ne isi olur bilemiyorum. elindeki guncel sistem zaten her seyine yeter ki :) cs2 cpu oyunu ustune , 7800x3d zaten piyasada ki en iyi cs2 cpu su olarak geciyor. sadece cs2 oynayan birinin monitoru de fhd idir kesinlikle. Hikaye oyunlarinda 20 fps...
  8. TouchMeSenpai

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

eski pusku tost makinelerinin arka planinda calisan uygulama olmuyor ama ve genelde kernel seviye korumalarida olmuyor
  9. TouchMeSenpai

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Vanguard, FPS hassasiyeti yüzünden Valorant'ta LoL'e göre kat kat daha agresif ve derin tarama yapıyor. Bu sebepten LoL oynadığın zaman çakışma olmazken , Valorant'ta bu durum söz konusu oluyor
  10. TouchMeSenpai

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Hocam formata hiç gerek yok. Tek yapman gereken MSI Center'ı denetim masasından silip bilgisayarı yeniden başlatmak. Sorun %100 o programın Vanguard ile çakışması. Fan ayarlarını da programla değil, BIOS üzerinden (Hardware Monitor kısmından) yaparsan hem sistemin daha stabil çalışır hem de...
  11. TouchMeSenpai

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Hocam, tost makinesinin bile çalıştırdığı bu oyunda sorunu 7800X3D + 5070 gibi bir sistemde aramak büyük hata. Sorun %99 donanımsal değil, Vanguard kaynaklı. Bilmeyenler için; Valorant'ın anti-hile sistemi (Vanguard), Kernel seviyesinde (Ring 0) çalışan, yani işletim sisteminin en derin...
  12. TouchMeSenpai

Superonline geçilir mi ?

tabii ki deger. kablonet kullanirken ayda 1-2 kez gunduzleri , aksamlari ise ayda 5 kez filan internet kesintisi olurdu. superonline de sene de 1-2 kez yasarsan bu durumu sanssizsin :) internet kalitesi de iyi ama sadece sansuru daha fazla
  13. TouchMeSenpai

Yardım G6 oled arka kısmı ısınması

%10 bile bana fazla geliyor. ayni monitor var bende de. Save energy modunu actim ve otomatik kendi dusuk parlakliga gor ayarliyor
  14. TouchMeSenpai

Çözüldü✓ Kablosuz 8k hz gaming mouse önerisi

2khz de oynanır da 8khz de sizde de mikro takılmalar oluyor mu ? Fortnite de bende yaptı 8khz de o yüzden 1khz kullanıyorum artık 1764920415 O zaman cevap basit. Atk al ve keyfine bak
  15. TouchMeSenpai

Çözüldü✓ Kablosuz 8k hz gaming mouse önerisi

denediniz mi acaba ? ben elimdeki cihazi hem kalbolu hem kablosuz 8 khz denedim ve inanin bir farki yok. 1000 de 1 fark icin , 1 ay giden sarj suresini 3 gune dusurmek istiyorsaniz yapin gitsin. 2khz de evet birazcik da olsa akicilik var ama bendeki 5700x3d , 4khz de bile Micro stuttering...
Geri