TouchMeSenpai isimli üyenin son içerikleri

1. TouchMeSenpai

3 Tane çok iyi oyun arasında kaldım

kingdom come 2 ile devam et. exp 33 deneyip oyunu biraktim ben. oyun gercekten iyi ama kingdom come 2 bence daha iyi
  2. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

6000mhz ise a olma ihtimali %1 . A serisi genelde 7200 mhz ve ustu hizlara sahip olanlarda oluyor. 7800mhz cl 36 g skill var bende mesela , tum alt ayarlari ile birlikte 6200mhz cl28 kullaniyorum. piyasada istedigin kadar royal serisi filan al bunlarin yaninda hikaye 1776798286 anakart ...
  3. TouchMeSenpai

Bence de stokta kalmadığı için iptal geçiyorlar. Elden verdiler millete. THH ye gidin topluca iptal edilenler olarak grup kurup. Toplu dava açın
  4. TouchMeSenpai

Nasıl saçmalık ya. Çalışan ya da okuyan insanlar ne yapacak ?
  5. TouchMeSenpai

Geçmiş olsun. Umarım daha ucuza bulabilir ve dizersin. Asıl senin gibi insanların yararlanması lazım bu fırsatlardan
  6. TouchMeSenpai

Kullanmak için alıp da iptal yiyen arkadaşlara geçmiş olsun , al sat yapmak için alanlara ise iyi olmuş. Vatan duydu sesimizi
  7. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB PC Ram 18.109 TL

oylesine yaziyorum ya , Ram ihtiyacim yok o_O
  8. TouchMeSenpai

Google TurboQuant diye bir şey duymadın sanırsam. Kötü haberim var size , ram üreticilerinin başında gelen firmalar son 2 ayda tarihlerinde görmedikleri değer kaybına uğradı. Google nin bu yeni teknolojisi sayesinde Ramler 6 kat daha az enerji harcayıp 8 kat daha hızlı çalışıyor. Wake up
  9. TouchMeSenpai

Üzüldüğüm şey fırsatı kaçırmam değil de alanların hep al sat yapanlar olması. Birde yüzsüz yüzsüz başlıklar açıyorlar sahibinden üzerinden.
  10. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 11.069₺ 🔥

Yazmış sıfırı 58k bir tanesi de , 38k ya koyup
  11. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 11.069₺ 🔥

Sahibindene gelip açmışlar ilanları daha ürün ellerine ulaşmadan. Umarım bu al sat yapanların eline ulaşmaz ürün. Sizler yüzünden bir fırsattan bile yararlanamıyoruz
  12. TouchMeSenpai

🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

ben 30 ping aliyorum. superonline bende en iyi kaliteye sahip olan firma. ben ise oyun icin ise ve istanbul da oturuyor ise almasini oneririm
  13. TouchMeSenpai

🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

ben monitor aldiktan sonra zaten indirime soksunlar :peeposad:
  14. TouchMeSenpai

Sizce Windows 11 mi kullanmaliyim 10 mu

[H3 id='Nobara+OS+veya+Bazzite+OS']Nobara OS veya Bazzite OS [/H3]
Geri