Abart
1784225657
Günde 5-6 saatten fazla PC de zaman geçirip sürekli aynı göstergelerin olduğu oyunları oynayan birisi için bence OLED almaktan daha mantıklı bir monitor. IPS olarak ise zaten zirve seviye IPS monitorlerden bir tanesi
Başka bir satıcı vardı nothern diye , onun hesaptaki konuşma tarzı ile aynı yazmış ve bu nothern adlı satıcı hesabım çalınmıştı dedi. Adam Oneplus için Poco Türkiye garantili demiş , daha ne demesi lazım dolandırıcı olduğunu belli etmemesi için
Oyun için bence Extreme versiyon anlamsız.
Asrock alma da ne alirsan al :ROFLMAO: reddit grubunda her gun yeni bir 9800x3d cenazesi kaldiriyoruz.Ben bilmeden aldim bu yanma sorunlarini ama neyseki 9700x var
6000mhz CL 30 dan CL 28 e getirdim manuel ayarlar ile ve fark gercekten hissedilir. Fark yok diyen kisilerin islemci X3D oldugu icin olabilir tabi bende 9700x var
1784037443
7800mhz cl36 ram aldim , bu tarz yuksek frekansli ramler %90 sk hynix A die oluyor cunku. Ayar yapmasi en kolay Ramler bunlar
verecek cevap olmayinca hemen kelime oyunlari baslamis bakiyorum abisi. sen gidip kumda oynamaya devam et , burada isi bilenler konusuyor
1784036626
kiyamam ya , verecek cevap bulamayinca yazdigi lafi carpitmaya calisiyor.
1784036719
laf atmiyorum , sen burada firsat basligi acmissin bende...
ikinci elde 18k ya 6000mhz cl30 aliyorsunuz , ne kafayi tirlatmasi ya ? ben gidip Sk Hynix A die li Ram aldim 16k ya , gidip bu Ramlara para mi verecegim birde :ROFLMAO: Asil siz bence fiyat performans ne demek onu bir arastirin sonra tekrar yazdiginiza bakin . Daha yeni G skill trident z neo...
6000mhz cl26 yapabiliyorsun mesela , bu kadar fark oluyor. fiyatlari daha pahali ama Sk Hynix A die serisi bir Ram bulursan senden iyisi yok. Yeni Sk Hynix M serisi de ayni sekilde en iyi sayilir. Bunlar da alacagin %1 fps ile digerleri arasinda cok fark var
bu indirim degil ki ? cl42 ne , kesin micron . bunun edecegi max para bu hatta ben 12-13k dan fazla vermem buna. emegine saglik bu arada paylasim icin de gercekten bu Ram ederinin cok cok ustunde bir fiyata satiliyor . en azindan cl 36 filan alinda , DDR5 kullaniyorum demis olursunuz
Bekle bi mesai saati gelsin firmanın ve yollayıp yollamadigini o zaman anlarız . Kurumsal firmadan almadın sonuçta , mesai saati dışı hizmet vermiyorlar. Bugün yollamazlar ise o zaman tekrardan yazarsın