Parantez içinde 45w demiş. Bakın bu firmanın 80w ürünü yok , orası hatalı . Istediğiniz siteye bakin , yapay zekaya sorun , kendinizde göreceksiniz. Bu cihazda 1026 yazmasının sebebi , 2026 üretimi olması.
Boş ver vantilatöru , şikayet etmemiz lazım sırf bu yaptıkları yanlıştan dolayı . Başka kelimeler seçecektim de uyarı almayayım . Herkes toplasın ve topluca şikayet edelim
Artık öyle bir noktaya getirdiler ki , özellikle fiyat kırıp paralar ile repo yapıp , işletiyorlar ve sonra iptal yapıyorlar diye düşünmeye başlayacağım. Madem fiyat hatası var neden 2 gün fiyat değişmedi ?
bak hepsi 45w. bu firmanin tum urunleri 45w. bu ktf 100 ile 1026 arasinda fark yok , sadece bunun surum farkli. her seyleri ayni.
https://www.mediamarkt.de/de/product/_koenic-ktf-100-2049453.html
birileri cikip yanlis bilgi veriyor ve pesinden herkes bunu atliyor maalesef. ktf 100 ile 1026...
Bazi kisiler harcanan guc ile sogutma gucunun dogru orantili oldugunu sanip , bu eski kafalilik ile iptal etmisler .
Dyson , rowenta vs 30-40w harcadigini bilseler acaba ne diyecekle ? gunumuzde artik firmalar daha az guc ile daha iyi performans veren urunler yaparken , kumtel 65w oldugundan...
millete gore mi hareket ediyorsunuz ahah
3 tane aldim kendime , her oda icin birer tane.kumtel daha iyi diyen arkadaslar , onemli olan ne kadar w harcadigi degil , ne kadar verimli harcadigi
eski nesil elektrilikli supurgeler 2200w ( evde var bir tane boyle ) guc harcarken yenileri 4 de biri ile...
ben kullaniyorum ve oneririm. mukemmel bir telefon. sabah 9 dan aksam 10 a kadar kullaniyorum ve sarji en azindan %40 seviyelerinde kaliyor. ve ben bunu mobil veri ile yapiyorum. Ekrani vs zaten anlatmama gerek yok , mukemmel otesi. Samsung s23 den gecis yaptim ve UI cok cok daha iyi samsung a...
Topla hadi , topla ve beni yanılt link atara ve toplar iseniz 8k altına, özür dileyecegim hepinizden tek tek. Beni yanıltın lütfen. bak 7k da demiyorum 8k ya , özür dileyecek misin eğer sen toplayamaz isen ?
2500tl gpu
1500-2000tl işlemci ve stok fan
1500-2000tl anakart
2000tl ssd
1500-3000tl ram
Param güvende hizmet bedeli de ekleyin buna. Tekrarsan soruyorum size , 7k ya bu dediğiniz sistemler kurulmazken ben mi daha mantıklı yazıyorum siz mi ? Daha monitor ve ekipmanlar ile güç kaynağı ve kasa...