Arama sonuçları: *

1. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! Nıntendo Nintendo Switch Lite Konsol (İthalatçı Garantili) 1399 TL

Iptalmarkt iptal eder merak etme. almaması daha iyi
  2. TouchMeSenpai

🔥İndirim Zotac RTX 5080 Ekran Kartı | 64.692 TL

evimde 2 tane 9070xt sistem var dizili. 1 tane bile driver sorunu yasamadim. Rtx 5080 tabi daha iyi olacak. 2 kat fazla para veriyorsun
  3. TouchMeSenpai

🔥İndirim Fenerbahçe 25-26 Erkek Sarı Futbol Deplasman Forması 1695 TL

Tek bir başarısı olmayan takımı niye destekleyeyim. Sırf bu koşulsuz destek verenler yüzünden takım bu halde. Gidin basket forması alın fb nin
  4. TouchMeSenpai

Öneri Forza Horizon 6’Daki Tüm İlerlemenizi Kaybedebilirsiniz

Forza horizon 4 de 600 saatlik save gitt benim , takmadım. Bunu hiç takmam 1781162973 Mailden hepsini geri verdiler , süper çarklar dahil tabi ilerleme gitmesi üzücü olsa da . Bunda da aynısı olur
  5. TouchMeSenpai

Öneri Forza Horizon 6’Daki Tüm İlerlemenizi Kaybedebilirsiniz

Burada yapmayin denilenlerin hepsini yaptim ve daha sorun olmadi. Bir girince boya da yapayim ahah
  6. TouchMeSenpai

Yardım Yeni Aldıgım OLED Monitör De Çizik

Evde senin haricinde biri var mi ? Bu maalesef bir seyin carpmasi sonucu olusmus gibi duruyor cunku
  7. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! Honor Magic 8 Pro 12/512 62.999

Şuan için diyorum. Zaten ülkede olsa inan bir an beklemez alırdım. Sadece arama , tele sekreter , mesaj için olan ai asistan bile tek başına yeterli sebep almak için. Oyun oynamayan birinin işlemci gücü ile işi yok sonuçta
  8. TouchMeSenpai

Yapay zeka için telefon isteyen Google Pixel alsın. Daha iyisi yok ve olmayacak . Samsung'un yapay zeka diye sunduğu her şey neredeyse google pixelden alınan özellikler zaten. Samsung AI = Google gemini Samsung da olan her özellik Google pixel de var ama google pixel de olan şeyler samsung da yok
  9. TouchMeSenpai

Masaüstü Bilgisayar Sinyal Yok Hatası

Sistemi yazsaniz daha iyi olur . Amd am5 islemci mi kullaniyorsunuz ve kullaniyorsaniz modeli ne , anakart hangisinden
  10. TouchMeSenpai

Indirim bitmis maalesef. Kendime yeni telefon almak istedigimden o fiyata bunu alabilirdim de , samsung s25 ultra ile ayni para iken yuzune bakilmaz. Daha yapay zekasi bile duzgun degil ve samsung yazilimda yok ediyor maalesef . 70 bin lira yi hak edecek bir telefon degil
  11. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! RX 9070 Pulse - 23k (Vatan)

O sırada aldığımız ürünü iptal eden iptalmarkt. 750tl kupon verdiler alacağın ürün olmadıktan sonra ne işe yarayacak 1781011182 Zaten belliydi ihtiyacı olanların değil de al sat yapanların yamyamlık yaptığı.
  12. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! RX 9070 Pulse - 23k (Vatan)

Arkadaş için alacaktım onun kredi kartı olmadığından ama ilk dk daha stok bitti. Al sat yapacaklardan maalesef bizlere kalmıyor
  13. TouchMeSenpai

25.000tl'ye %85 Pil Iphone 13 Alınır mı

Starbucks da masaya koymak icin mi lazim ? nedir bu eski ve kullanilmis olsun ama Iphone olsun fantezisi. Ustune birazcik daha katip Xiaomi x8 pro alabiliyorken ozellikle bence marka fanligini birakip duzgun bir telefon al. Sonra 3 saatte bir sarja takarsin yada cebinde powerbank ile gezersin .
  14. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Parantez içinde 45w demiş. Bakın bu firmanın 80w ürünü yok , orası hatalı . Istediğiniz siteye bakin , yapay zekaya sorun , kendinizde göreceksiniz. Bu cihazda 1026 yazmasının sebebi , 2026 üretimi olması.
  15. TouchMeSenpai

Bilgisayarım Kendini Kapatıyor

Buraya yaz sen , benden daha iyi bilenler var , onlar da görür ve yardımcı olur
  16. TouchMeSenpai

Boş ver vantilatöru , şikayet etmemiz lazım sırf bu yaptıkları yanlıştan dolayı . Başka kelimeler seçecektim de uyarı almayayım . Herkes toplasın ve topluca şikayet edelim
  17. TouchMeSenpai

Işlemci sıcaklığı ne bios da ?
  18. TouchMeSenpai

7000mhz yi 1:2 oranında açıyorsun değil mi ? Gidip 1:1 de açma da o hızı
  19. TouchMeSenpai

Artık öyle bir noktaya getirdiler ki , özellikle fiyat kırıp paralar ile repo yapıp , işletiyorlar ve sonra iptal yapıyorlar diye düşünmeye başlayacağım. Madem fiyat hatası var neden 2 gün fiyat değişmedi ?
  20. TouchMeSenpai

bak hepsi 45w. bu firmanin tum urunleri 45w. bu ktf 100 ile 1026 arasinda fark yok , sadece bunun surum farkli. her seyleri ayni. https://www.mediamarkt.de/de/product/_koenic-ktf-100-2049453.html birileri cikip yanlis bilgi veriyor ve pesinden herkes bunu atliyor maalesef. ktf 100 ile 1026...
Geri