🔥İndirim RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Biraz bilgi eksikliğim var bu konularda o yüzden sormak durumunda kalacağım: Nvdianın teknolojileri yanlış bilmiyorsam daha AI odaklı teknolojiler değil mi? Benim ana kullanım amacım oyun oynamak ve video düzenlemek olacak. Video düzenleme işlerini CapCut PC gibi çok da kompleks olmayan bir uygulamadan yaptığım için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Video düzenleme işlerinde nvidia cuda teknolojisi önemli olabiliyor, daha bilgili tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa daha sağlıklı olur

amd 2500 tl degerinde oyun hediyeside veriyor oyunu satın almak istersen 2500 tl onunda fiyatını düşüyoruz dogal olarak üstüne başlıktada 2300 paraf para ve oyun 38.199 diye yazmakta
Hocam hediyeyi nasıl alıyoruz ben fiziksel mağazadan satın almıştjm

ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYALARA KATILMAYI UNUTMAYIN

AYRICA EK OLARAK HALA DEVAM EDİYORSA OYUN KAMPANYASIDA VAR

SATIN ALIMDAN SONRA TALEP ETMEYİ UNUTMAYIN

NVIDIA YAZSADA VATAN PC İLE İLETİŞİME GEÇECEGİNİZ MAİL YAZMAKTADIR

Alıntıyı görüntüle
Gidin 5070ti filan alin. Son guncellemeler sonrasi kac kez oyunlardan atildim. Duzgun calisan seyi bozdular

Gidin 5070ti filan alin. Son guncellemeler sonrasi kac kez oyunlardan atildim. Duzgun calisan seyi bozdular
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok haklısın hemen alıyorum. Bence de AMD çöp xD
20 K fiyat farkını hak edecektir kesinlikle :P

Ekler

• vx.webp
    vx.webp
    55.8 KB · Hit: 61

54 bine paraf + oyun hediyesi ile mevcut

Şimdi biri rx 9070xt amd'nin en kötü kartı demişte para var imkan var al satçı değilim ama çok hızlı kart değişen biriyim. Aynı sistemde 9070xt CS2'de 785 fps max verirken 5070 Tİ 805 fps veriyor. 785 fps değeri Cs2 oynayan benim için bir kıstas altı sabaha kadar takla atsa da ezik bir karttır. Amd'nin en kötü kartı sözünün mantığıyla benzer fps alan rtx 5070 ti'de nvidia'nı en kötü kartı o zaman bu kötü olma neye kime göre nvidia nın rezil fiyatlama plotikasını görüpte amd'ye laf atmak için gözü kör bir aşırılıkçı olmak gerek.

20 K fiyat farkını hak edecektir kesinlikle :P
evde 2 tane 9070xt li sistem var , bende amd faniyim da icine ettiler

taze video. 7900xtxin 9070xtden iyi olması mümkün değil.

Xfx swift 30 a düşmüştü
O gercek bir indirim degildi, sistemsel hata nedeniyle tcl tvlere tanimlanmis %20 indirimin hatayla diger ürünlere de eklenmesiydi. Bende aldim 30 a xfx swift 1 adet ama iptal edip gerekce olarak 1 yıl önce ekran kartî almis olmami gösterdiler

Bendeki 3090ti, 5070ti den iyi . 3-4 oyunda yüzde 15 20 daha iyi 5070 ti den 😃.

İnanın bak kesin konuşuyorum😂.

Cımbızpunk 2077

Ekler

• Screenshot_2026-09-17-14-51-43-204_org.mozilla.firefox-edit.webp
    Screenshot_2026-09-17-14-51-43-204_org.mozilla.firefox-edit.webp
    29.5 KB · Hit: 14
Son düzenleme:
Geri