Daha yeni sattım ekstra 2 arctic fanla 2200 e bu kasayı. şimdi tekrar lazım oldu. Ben alta 2 adet 14 lük takarak kullanmıştım desteklememesine rağmen. Küçük...
valla kaç defa denedim tık yok. usb modda bile hiç hareket yok. 2 klavye aynı anda bozulması çok ilginç geldi. ne yapmak lazım
1783157855
hemen ardından...
klavyem birden çalışmaz oldu. hiç güç gelmiyor.hiçbir modda çalışmıyor. Arkadaşımda da aynısı var o da çalışmıyor dedi. acaba firmwire ile ilgilli bir sorun...
Yan pc için bu kasayı kullandım. Çok hoş bir kasa. Psu önde ve öne fan takılamıyor. Modlama ile uğraşırsanız öne alta 2x8mm fan sığıyor. Gpu için de baya...
1280dbs bile geçen kasımda min 6250ye düşmüştü. M60 zor gibi hocam. Bende de mr5 var. 12ye teknobiyotikten almıştım.o fiyatlara düşerse bir tane daha alacağım.
Valla nova 5 kulaklık aldım ben gayet de uyguna geldi. Incik boncuk flash bellekler de uyguna gelmişti. Uzatma kabloları da aldım uygundu.Ssd ve moza...
Hocam switch hakkında pek bilgim yok. Capsler de zevkinize göre beğeniyorsanız tercih edebilirsiniz. Işık difüzörü olan switchler ışığı iyi yansıtıyor...
Ben de Wuque Switch + XVX Karbon Clear keycaps düşünüyorum hocam nasıl olur sizce? önceliğim beyaz kalması ve ışığı güzel yansıtmasının yanı sıra tok bir...
Ben şeffaf tuşlu glass switch modelini aldım. Tuşları çok ışık geçirir diye beğenmedim elimde contour ile değiştiririm diye planlamıştım. Gateron oil king...