Şu pin erime olayını herkes görmüş ama neden yandığını okumadan geçmişler sanırım. Bu bağlantı tek kablodan daha yüksek güçte akım geçtiği için soketi...
M90a göre subwoofer eki var. Daha çok bass seviyorsanız ama m90 gibi hoparlörler de bass konusunda iyiler. Ben mr5 kullanıyorum bass seviyesi yarının...
Amazonda da benzer fiyt aynı satıcı. M60 modelleri de indirimde 7000 küsür. Evde heryer ses sistemi olmasa s350db yi alacaktım birkaç gündür bu fiyatta ama...
Okula dönüş kampanyasından haberim yoktu. 8 eylülde asus rog 1000p psu aldım. Bunun için sanırım geri ödeme alabiliyorum. Daha önce bu tarz bir işlem...
Ben asus armory create midir nedir o yazılıma ihtiyaç duyan hiçbir donanım almıyorum. Nefret ediyorum o yazılımdan. Rog psu yu da yazılım gerekmediği için...
Ben 1000p modelini aldım 1 tane kullanılmış var diyordu 1k ucuza ama sıfırını aldım. Siyah sisteme beyaz aldım ama 24pin kablom zaten görünmüyor. Eps ler...
Yani şöyle net bir şey diyemiyorum üstte 2 adet 120mm fan takabilmemiz için bir aparat var görsellerinde mevcut arkasında önünde de biraz boşluk var garanti...