Valla nova 5 kulaklık aldım ben gayet de uyguna geldi. Incik boncuk flash bellekler de uyguna gelmişti. Uzatma kabloları da aldım uygundu.Ssd ve moza...
Hocam switch hakkında pek bilgim yok. Capsler de zevkinize göre beğeniyorsanız tercih edebilirsiniz. Işık difüzörü olan switchler ışığı iyi yansıtıyor...
Ben de Wuque Switch + XVX Karbon Clear keycaps düşünüyorum hocam nasıl olur sizce? önceliğim beyaz kalması ve ışığı güzel yansıtmasının yanı sıra tok bir...
Ben şeffaf tuşlu glass switch modelini aldım. Tuşları çok ışık geçirir diye beğenmedim elimde contour ile değiştiririm diye planlamıştım. Gateron oil king...
Ben kullanıyorum. Nitro ile arasında kalmıştım. Diğer modelleri güç girişleri sebebiyle elemiştim. Nitroyu daha çok beğeniyordum ama o zaman bu modelde...
Valla hocam ben başıma geldiği için söyledim. 5. Ayak kurtarır tabi ama hem maliyet hem de görüntü kirliliği yapıyor. Kesin olacak diye bir şey yok tabi...
Merhabalar sonuç olarak en güncel hangisini kurmak gerekiyor arkadaşlar. Ben klavyeyi indirimde almıştım konu açıldığında.bir kurulum yapmıştım rehbere...