Alcoholed isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Ap201 Micro Atx Tempered Glass Kasa 3.233,60 TL

Özelleştirmeye çok müsait hocam.
  2. A

Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

valla kaç defa denedim tık yok. usb modda bile hiç hareket yok. 2 klavye aynı anda bozulması çok ilginç geldi. ne yapmak lazım 1783157855 hemen ardından capslock altındaki switchle oynadım düzeldi. orası baştan aklıma gelmemişti. arkadaşımın klavyede de deneyeceğim.
  3. A

Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

klavyem birden çalışmaz oldu. hiç güç gelmiyor.hiçbir modda çalışmıyor. Arkadaşımda da aynısı var o da çalışmıyor dedi. acaba firmwire ile ilgilli bir sorun mu var arkadaşlar.
  4. A

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Ap201 Micro Atx Tempered Glass Kasa 3.233,60 TL

Yan pc için bu kasayı kullandım. Çok hoş bir kasa. Psu önde ve öne fan takılamıyor. Modlama ile uğraşırsanız öne alta 2x8mm fan sığıyor. Gpu için de baya uzun bir alan var. Kasada giç vida yok heryeri sökülüyor rahat bir kasa.
  5. A

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

1280dbs bile geçen kasımda min 6250ye düşmüştü. M60 zor gibi hocam. Bende de mr5 var. 12ye teknobiyotikten almıştım.o fiyatlara düşerse bir tane daha alacağım.
  6. A

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Vidalar tuşların altında mı sökmek istiyorum da. Bütün tuşları sökmek mi gerekiyor?
  7. A

🔥İndirim Mediamarkt 3al 2 Öde 16 Haziran 21 Haziran

Valla nova 5 kulaklık aldım ben gayet de uyguna geldi. Incik boncuk flash bellekler de uyguna gelmişti. Uzatma kabloları da aldım uygundu.Ssd ve moza alanlar da olmuştu.
  8. A

Aldım bakalım. Nasıl uygulanıyormuş youtube den bakacağım. Elimde baya switch var artık boş zamanlarda uğraşırım.
  9. A

❌İndirim Bitti! Thermaltake View 380 850w 80+ Gold 5.999 TL

İçindeki fanlardan siyah ve beyaz olarak takım almıştım. Çok hoş görünümlü fanları var.
  10. A

Linkte bitmiş sanırım alanlar oldu. Amazonda var azcık daha uygun fiyata. Farklı modeli de var k10 adında. Acaba ne farkı var.
  11. A

Hocam switch hakkında pek bilgim yok. Capsler de zevkinize göre beğeniyorsanız tercih edebilirsiniz. Işık difüzörü olan switchler ışığı iyi yansıtıyor. Bende m1v5 purple switch klavye de var. Purple switchler de ışığı az geçiriyor. Leobog klavyeden çıkan glazed glass switchleri taktım ve beyaz...
  12. A

Ben şeffaf tuşlu glass switch modelini aldım. Tuşları çok ışık geçirir diye beğenmedim elimde contour ile değiştiririm diye planlamıştım. Gateron oil king switchleri taktım. Siyah ve ışığı az geçiren switch olduğu için şeffaf tuşlar çok hoş görüntü aldı. Ses zaten oil king muazzam sesi var. Çok...
  13. A

❌İndirim Bitti! Asrock RX 9070 XT Taichi Oc 256 Bit Gddr6 16 GB Ekran Kartı | 40.382 TL

Valla ben de en çok nitroda var yorumları görmüştüm alırken.
  14. A

❌İndirim Bitti! Asrock RX 9070 XT Taichi Oc 256 Bit Gddr6 16 GB Ekran Kartı | 40.382 TL

Ben kullanıyorum. Nitro ile arasında kalmıştım. Diğer modelleri güç girişleri sebebiyle elemiştim. Nitroyu daha çok beğeniyordum ama o zaman bu modelde indirim vardı ve bunu aldım. Fotoda göründüğü gibi değil gerçekten. Malzeme kalitesi çok iyi. Teknik verileri zaten biliyorsunuz.
Geri