Alcoholed isimli üyenin son içerikleri

1. A

Gıgabyte X870e Aero X3d Wood(Anakart) - 17500 TL (Son 1 Yılın En Düşüğü)

anakartımı iyi fiyattan verebilirim. Çok az bir rakam ekleyerek alabilirim. Setup da siyah. Yani bana sök tak uğrşamaya değer mi onu bilemedim 🙂
  2. A

Gıgabyte X870e Aero X3d Wood(Anakart) - 17500 TL (Son 1 Yılın En Düşüğü)

X670e carbon wifiden x870e aorus eliteye geçsek ne katar bize? Veya konudaki anakartı alsam bir katkı sağlar mı?
  3. A

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Değil hocam. Sizdeki ürüne göre olayı yoksa ondan da bakabilirim. Elimdeki d sınıfı amfileri satacağım zaten. O yüzden toppinki sordum
  4. A

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Teşekkürler incelemeye alayım. 1785342867 Topping audio e30 II x2 nasıl hocam.
  5. A

Var mı önerebileceğiniz bir dac? Çok şişik olmasın 😀
  6. A

Hocam mr5 bt ile bağlayıp kendi dacı ile çok iyi çalıyor. Zaten kendine yeten bir sistem. Kendim kullanıyorum bilgi olsun diye yazdım.mr3 kullanmadığım için yorum yapamıyorum. 1785305147 Hocam m60 dengeli çalan bir sistem. Ses kalitesi olarak daha iyi. Ben loginin tüm sistemlerini kullandım...
  7. A

🔥İndirim Logitech Z407 2+1 80w Ses Sistemi 4553,60tl / İdefix & Troy

Masaüstünde yakın mesafede soundbar keyifli olmuyor. Ses çok merkezden geliyor. Sinema olayında idare eder ama müzikte pek keyifli olmuyor. Logi de ses konusunda vasat. Fiyatı iyi bulan için bir şey diyemem. Ama bass sevenler sese çok önem vermediği için logileri seviyorlar.
  8. A

❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Sağ alt gr tuşu olmadığı için uyuz olmuştum o klavyeye 🙂 temudan çok uyguna almıştık.
  9. A

🔥İndirim 🔥SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless🔥4888TL

Bence mouse klavye konusunda haklı olabilirsiniz ama kulaklık konusunda iyiler bence.
  10. A

🔥İndirim Bosch Darbeli Matkap 600w + Cantası 1998₺🔥

herkes şarjlı önermiş ama 2000tl ye kolonu kirişi yani betonu delebilecek şarjlı varsa onu da önerin de tam olsun. İmkanı olan zaten ikisini de bulunduruyor evinde. Benim 12v luk milwauke şarjlım betonu delebiliyor ama şoktan aldığım markası nedir bilmem elektrikli ile hiç zahmet çekmediğim için...
  11. A

Bende sürtme sorunu yok ama bazı switchlerin kenarlarında plastik çapaklar farkettim. Eğer çapaktan dolayı çok minik bir açı ile duruyorsa switchler o yüzden de capler de aynı açı ile yanlara sürtüyor olabilir mi?
  12. A

Silik tonda türkçe karakterler var.
  13. A

2 tane klavye geldi. İkisinde de sorun yok. Akşam evde daha detaylı bakacağım.
  14. A

Farklı cap ile denediniz mi? Caplerde de sorun olabilir mi? Kesin kasadan kaynaklı mı sürtme?
  15. A

Ktt kang white v3 ile kullanıyorum hocam. Aslında ses profili olarak çok beğensem de çok yumuşak geliyordu switch bana.bazen 2 tuşa birden basıyordum. Yaylarını akko purple pro nun yayları ile değiştirdim daha ideal sertliğe ulaştım kendime göre.yağlama yaptım. Switchler şeffaf olduğu için...
Geri