Alcoholed isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! BASEUS Free2pull 20000 MaH 65 W 3 al 2 öde kampanyasıyla tanesi 1332TL

14:17 de verdiğim sipariş kargoya verilmiş. Çok lazım değildi kampta lazım olur diye aldım. İnş güzel üründür.
  2. A

🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

vatanda da aynıydı fiyatı galiba.
  3. A

[H3 id='Alienware+27+4K+QD-OLED+AW2725Q+ekran+parlak+veya+mat+m+ve+konudaki+samsunga+gre+nasldr+']Alienware 27 4K QD-OLED AW2725Q ekranı parlak veya mat mı ve konudaki samsunga göre nasıldır ?[/H3]
  4. A

Çözünürlük dışında daha iyi bir olayı var mı hocam. Ben ileride parlak panel alırım diyordum. Donanımım 4k için de idare edebilecek seviyede. Şuan odam ışık almıyor ama seneye ev değiştireceğim odamın durumu da belli değil
  5. A

Bende de 61sd var. Arkadaşım 20ye sat bana diyor. 4k deneyimim hiç yok. Düşündürdü valla.
  6. A

🔥İndirim Samsung Odyssey G6 OLED LS27DG602SUXUF 27 inç 360Hz 0.03ms Outlet 21.099,05 TL

outlet olarak alacağım en son ürün monitör olur herhalde. Vitrinde ne kadar açık süre kalıp da ömründen yemiştir kim bilir.
  7. A

❌İndirim Bitti! Vatan indirimli MSI anakartları

Yani kötü mü hocam. Oğluma günlük kullanım için topluyorum. Oyunu benim pcden hallediyoruz. Çok iyi bir ekran kartı almayacağım o sisteme.
  8. A

Ben de aldım aynı anakartı. Wifi ve clear cmos tuşu olmazsa olmazım.vatan ram indirimi yüzünden bir pc daha topluyoruz 😀 ekran kartı ram ve anakart hariç tüm kompanentler beklemedeydi hayat bulacaklar.
  9. A

Yan pc için ddr5 wifi özellikli en uygun matx anakart arıyorum ama 6binden aşağı model yok sanırım.
  10. A

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Neden bende ram harüç tüm parçalar var eski parçalarım. Yan pc yapmak için rame çok para vermek istemiyordum. 3700e işi hallettim. Amacına göre alındığı sürece sıkıntı yok bence.
  11. A

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Elimde birkaç parça kalmıştı. Sistemi canlandırmak için cl46 modeli sipariş ettim sadece. Umarım yollarlar. Yan pc olacağı için ram pahalı diye almıyordum.
  12. A

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

Hiç ihtiyacım yok ama alasım geldi. Taksit avantajı da var.
  13. A

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Oyunu oynamayıp satacak olan var mı?
  14. A

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

Valla armoury nefret ediyorum. Asusu sırf bu yüzden tercih etmedim anakartta bile.
Geri