Alcoholed isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Asus 5070 Tı 82.819 Paraf Özel 6 Taksit,8300 TL Paraf Puan,Asus İade (68.499)

Okula dönüş kampanyasından haberim yoktu. 8 eylülde asus rog 1000p psu aldım. Bunun için sanırım geri ödeme alabiliyorum. Daha önce bu tarz bir işlem yapmadım ama akşam uğraşacağım. Zaten indirimde almıştım. Geri ödeme de gelirse mükemmel olur.
  2. A

Rog-Thor-1200p3-Whıte-Gamıng 22.267 TL

Ben asus armory create midir nedir o yazılıma ihtiyaç duyan hiçbir donanım almıyorum. Nefret ediyorum o yazılımdan. Rog psu yu da yazılım gerekmediği için aldım.
  3. A

Ben 1000p modelini aldım 1 tane kullanılmış var diyordu 1k ucuza ama sıfırını aldım. Siyah sisteme beyaz aldım ama 24pin kablom zaten görünmüyor. Eps ler sadece soketler görünüyor. Gpu da dik olduğu için kablo çok görünürde değil. 850w gold psu dan geçtim çok az maliyet ile umarım bana sorun...
  4. A

Rog 1000p modeli miydi hocam
  5. A

İnceleme Turbox Mesh Mini ITX kasa incelemesi F/P

Denemeye değer hem çok hoş kasa hem de çok uygun. Teşekkürler
  6. A

İnceleme Turbox Mesh Mini ITX kasa incelemesi F/P

Kasayı ben de beğendim oğlum için almayı düşünüyorum. Masası biraz dolu yer kaplamaması açısından hoşuma gitti. 240mm radyatör sığar mı acaba?
  7. A

🔥İndirim Koorui 27'' G2721e 320hz 1ms Ips Qhd 2k Pivot 9.899 TL 🔥🔥

Aynı fiyata qhd lenovo 320hz var. Hangisi daha iyi
  8. A

❌İndirim Bitti! Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

2008de nh-d14 modelini almıştım. 3. fanı takmak için klipsleri nerden bulabilirim diye mail atmıştım. Ürün faturasını isteyip bana Avusturya dan ücretsiz olarak klips göndermişlerdi. Marka çok iyi ama yine de bu fiyata değer mi bilemiyorum.
  9. A

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Her iki site de 9 taksit kredi veriyor mu faizsiz
  10. A

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Taksit seçeneklerinde 9 taksit göremedim. Görüp emin olsam yakınımın kartını kullanacam.
  11. A

🔥İndirim Gıgabyte X870 Aorus Tachyon Ice 19.000tl

Amd dual ramle daha verimli çalıştığı için fazla slot koymamış olabilirler. Ramleri yukarı alıp da diğer m2 yi işlemciye yaklaştırmışlar. Performans odaklı bir tasarım olabilir mi. Yoksa neden böyle bir şey yapsın. X870e olsaydı iyiydi ama düz x870 için bana çok pahalı geldi.
  12. A

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Valla ben de oklar olmadan yapamıyorum. Youtube video izlerken ileri geri ses yukarı aşağı çok kullanıyorum.
Geri