Valla nova 5 kulaklık aldım ben gayet de uyguna geldi. Incik boncuk flash bellekler de uyguna gelmişti. Uzatma kabloları da aldım uygundu.Ssd ve moza alanlar da olmuştu.
Hocam switch hakkında pek bilgim yok. Capsler de zevkinize göre beğeniyorsanız tercih edebilirsiniz. Işık difüzörü olan switchler ışığı iyi yansıtıyor. Bende m1v5 purple switch klavye de var. Purple switchler de ışığı az geçiriyor. Leobog klavyeden çıkan glazed glass switchleri taktım ve beyaz...
Ben şeffaf tuşlu glass switch modelini aldım. Tuşları çok ışık geçirir diye beğenmedim elimde contour ile değiştiririm diye planlamıştım. Gateron oil king switchleri taktım. Siyah ve ışığı az geçiren switch olduğu için şeffaf tuşlar çok hoş görüntü aldı. Ses zaten oil king muazzam sesi var. Çok...
Ben kullanıyorum. Nitro ile arasında kalmıştım. Diğer modelleri güç girişleri sebebiyle elemiştim. Nitroyu daha çok beğeniyordum ama o zaman bu modelde indirim vardı ve bunu aldım. Fotoda göründüğü gibi değil gerçekten. Malzeme kalitesi çok iyi. Teknik verileri zaten biliyorsunuz.
Old spice sakız gibi kokuyor herkese hitap etmeyebilir kokusu. Ben bir iki modelini seviyorum. Rexona old spice ve nivea 3ünü de indirimlerde satın alıyorum. Günlük olarak hepsi bana yeterli geliyor. Bana göre nirvana konusunda hepsi eşit. İndirim hangisine gelirse onu alıyorum.
Valla hocam ben başıma geldiği için söyledim. 5. Ayak kurtarır tabi ama hem maliyet hem de görüntü kirliliği yapıyor. Kesin olacak diye bir şey yok tabi. Kullanılan ekipman, sıcaklık, nem rutubet bunlar da etken. İkisi arasında yorumum bu şekilde. Onun dışında derinlik olarak çok seçenek yok...
Ben olsam linktekini alırım. Yatay olarak demir profilleri olduğu için. Daha önce 75x160 ikea masa kullandım ve ortadan aşağıya doğru göbek verdi. Ceramicalde öyle bir sorun olacağını sanmıyorum profilden dolayı.
Merhabalar sonuç olarak en güncel hangisini kurmak gerekiyor arkadaşlar. Ben klavyeyi indirimde almıştım konu açıldığında.bir kurulum yapmıştım rehbere göre. Son paylaşılanı kurmam gerekiyor mu? Klavyemde sorun yok tek şikayetim seçtiğim rgb modu sabit kalmıyor değişiyor arada ve parlaklık 80...