Hocam mr5 bt ile bağlayıp kendi dacı ile çok iyi çalıyor. Zaten kendine yeten bir sistem. Kendim kullanıyorum bilgi olsun diye yazdım.mr3 kullanmadığım için yorum yapamıyorum.
1785305147
Hocam m60 dengeli çalan bir sistem. Ses kalitesi olarak daha iyi. Ben loginin tüm sistemlerini kullandım...
Masaüstünde yakın mesafede soundbar keyifli olmuyor. Ses çok merkezden geliyor. Sinema olayında idare eder ama müzikte pek keyifli olmuyor. Logi de ses konusunda vasat. Fiyatı iyi bulan için bir şey diyemem. Ama bass sevenler sese çok önem vermediği için logileri seviyorlar.
herkes şarjlı önermiş ama 2000tl ye kolonu kirişi yani betonu delebilecek şarjlı varsa onu da önerin de tam olsun. İmkanı olan zaten ikisini de bulunduruyor evinde. Benim 12v luk milwauke şarjlım betonu delebiliyor ama şoktan aldığım markası nedir bilmem elektrikli ile hiç zahmet çekmediğim için...
Bende sürtme sorunu yok ama bazı switchlerin kenarlarında plastik çapaklar farkettim. Eğer çapaktan dolayı çok minik bir açı ile duruyorsa switchler o yüzden de capler de aynı açı ile yanlara sürtüyor olabilir mi?
Ktt kang white v3 ile kullanıyorum hocam. Aslında ses profili olarak çok beğensem de çok yumuşak geliyordu switch bana.bazen 2 tuşa birden basıyordum. Yaylarını akko purple pro nun yayları ile değiştirdim daha ideal sertliğe ulaştım kendime göre.yağlama yaptım. Switchler şeffaf olduğu için...