Metrekare
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Büyük ihtimalle farklı beklentileri vardı.3 adet kullanılmış ve yeni gibi var. Acaba indirim görüp mü iade ettiler yoksa sıkıntılı bir ürün mü. Ben de alacaktm valla
Büyük ihtimalle farklı beklentileri vardı.3 adet kullanılmış ve yeni gibi var. Acaba indirim görüp mü iade ettiler yoksa sıkıntılı bir ürün mü. Ben de alacaktm valla
8000den alıp iade edip 6küsürden geri alanların ürünleri olabilirBüyük ihtimalle farklı beklentileri vardı.
12k'lara M90'lar düşüyor m60 alınır mı o fiyatanormalde 12k civarlarında fiyatları vardı. 9k dan bile paylaşıldı. Sadece nethouse satıcı indirimi uygulamış tüm platformlarda.
9kya m90 aldık geçen ya12k'lara M90'lar düşüyor m60 alınır mı o fiyata
Hocam şu sıralar bu ürün baya düşüp çıkıyor beklenebilir, bazıları bot yapıyor falan bu indirimler için ben amazonda önceden bakmıştım buna sonra bi baktım indirime girmiş biraz da kontrol etmeniz lazım sürekli.Bir daha düşer mi böyle bi fırsat alamadım ya nasıl takip etmemiz lazım bu fırsatları
Muadil çok fazla marka ve model var. Flat stüdyo monitörleri, bookshelf kategorisinde. İkinci ellere de bakabilirsiniz. Alesis, Presonus, Klipsch, AudioEngine ilk aklıma gelenler. Daha fazlası da vardır. Takip ederseniz illa ki denk gelir. Edifier fiyatı güzelmiş ama bu aralar sık indirime girdiler. Sanki yine girebilir gibi.Bir daha düşer mi böyle bi fırsat alamadım ya nasıl takip etmemiz lazım bu fırsatları