Hocam LG C5 48'' W-OLED TV kullanıyorum monitör olarak. Benim icin hdr performansı çok önemli görüntü kalitesi en iyi HDR da var doğru ve canlı. Mod kurmak...
iç ünite 2 adet olursa dış üniteninde ebatı büyüyor. dış üniteyi takacağınız yerin uygun olup olmamasına baktırmanız şart gibi bir şey.12+12 iç ünite olursa...
Konuma gelip kötülüyorsun açıklama yok kaynak yok bir şey yok. Pahalı diyip geçiyorsun neye göre pahalı bari bir açıklama yapabilirdin. Yapmıyorsan ben de...
Renklerde de burada tartışanlar grafik tasarımı işi vs yapmıyor milyonluk firmalara boş muhabbet açıkçası. Bu bütçede hiçbiri çamur gibi bir görüntü...
aga sen ne yaşıyosun ya adam hep G5 'in negatif yanlarını sayarak önerdi millete her zaman. fiyatı uygunsa yapış al zaten ama daha iyisine yakın fiyatsa...
Baslıgı moderatör değiştirdi aşırı glow sorunu var diye yazmıştım kronik glow var diye güncellendi. Bana gelen dönütler ekrana tam karşıdan bile baksam...
RTX 5060 kötü bir kart mı? Evet 8gb ve kas gücü kötü. 11k ya satılsa F/p olmuyor mu? Kral ilan edilmez mi forumda? Evet. G5 de aynı hesap. Bunu ayırt...
Genelde görüntü olarak VA ancak muadil bir ürün gelmesi lazım.
13k ya satılan tcl ile bunun arasında hız, görüş açısı, parlaklık, renk hacmi farkı var ktc...
Sağol evimin garajının önünde mustangime zarar vermeden oğlum jack ile oynayacağım geçen bahçivanın kafasını yarmıştı ćok kızmıştım özür olarak ona alayım...