Arama sonuçları: *

• Users: mcake
  • Order by date
  1. M

🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Lian Li Hydro-Shift II LCD-C sıvı soğutucu var. Programı tam çözemedim. Kasanın veya Ramler ile argb olacak şekilde renkleri kullanabiliyor muyuz? Hadi fanlarım argb değil ama ram, anakart gibi diğer parçaların rgbleriyle uyumlu çalışıyorlar mı?
  2. M

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Astral 5090 BTF OC 180.465 (Amazon)

4k için yeterli. 1080p için rtx5090 alınmaz. 2k için de eh işte belki alınabilir ama ekranın 4k oled değilse ekranını da yükseltirsin.
  3. M

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Dostum boost engellemediği sürece yani hız kesmediği sürece 3-5 derece değil 10 derece farkları bile çok dikkate almayın. Takmayın kafaya; oturun oyun oynayın, film izleyin, keyfinize bakın. Böyle şeylerle uğraşmaktan zevk alacak zaman kalmıyor.
  4. M

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

sabah gördüm. sevkiyat vardı acil çağırdılar. Geldim sepete birşeyler ekliyeyim dedim fiyat arttı. Sinir bozucu...
  5. M

❌İndirim Bitti! RTX 5080 61.5K RTX 5090 150-153K Vatan

Aynen hocam. İlk gördüğümde ben de aynısını demiştim. Eskiden bunun aynısı bir ekran kartı daha vardı. Ati idi galiba. Epey de satmıştı. O gün de çok çirkin demiştim...
  6. M

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Arkadaşlar benim ssd geldi. sadece 2 sefer start verilmiş ve hiç kullanılmamış olarak gözüktü. Zaten ikinci start benim taktığım. :) m2 okuyucuya takamadım kalın geldi. Anakarta taktım, diğer m2'den veri attım aşırı hızlı kopyaladı. Dakikalarla 2tb veri yazdı. Ya refurbished, amazon iadesi...
  7. M

🔥İndirim SAMSUNG Oled G6 500HZ öğrenci mağazasında 34.475,00 TL

Bende 27" 4k mat panel 4.nesil oled almıştım. Zararına sattım. Çok gıcık geldi. Fazla yansıma yapıyordu.
  8. M

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Eyyvah eyvah. Zehirli ok fırlatıldı. Elim gitti/geldi/gitti/geldi. Sonra ne gerek var diyip almadım. Almış olsaydım çok fena kafam karışırdı.
  9. M

🔥İndirim Thermalright Wonder Vision 360 11.880,00 TL

Uzun yazmak emek isteyeceğinden ve bu ara çok yoğun olduğumdan kısa keseceğim. Ekim'in 7sinde sipariş verdim. Siparişten birkaç gün sonra teslimat tarihini 1 hafta ertelediler. Dedim o kadar olur. Zaten acil olsaydı "geç teslimat" ürünü almazdım. Sonrasında destek talebi açtım siteden...
  10. M

Beko CL5000 L A++ 48000 BTU Inverter Salon Tipi Klima 48.000 ₺

89 olmuş. iptal gelmiştir. Denk gelseydim alırdım. Abimin dükkanına lazımdı.
  11. M

🔥İndirim S25 Fe 31999₺ -Samsung eğitim indirimi-

Epey'de şöyle bir yorum var; "Cin disina cikmasinin zor olmasinin sebebi, 6500 mah uzeri bataryalar EU regulasyonlari ve evrensel havayollari idaresi hedesine aykiri olmasiymis." Ve resmi olarak sadece Çin'den satılacak denmiş. batarya yüzünden...
  12. M

🔥İndirim MSI PRO B650-A WIFI Anakart 8.756 Tl (Amazon) Fiyat düştü

Aynen. B650'de Pciexpress 5.0 yok mesela. 9000tl veriyorsam ben olmasını isterim şahsen.
  13. M

🔥İndirim Windsor 12btu inverter klima 17.110₺

Vestelin kalitesi ne ki yan markası iyi olsun. Yurtdışı vergilendirme ve gümrük tantanalarının fikir babası ve en büyük destekçisi vesteldi. Evime ve işyerine hiçbir mamülünü sokmam...
  14. M

🔥İndirim Altınyıldız Soğuk Geçirmez Sweatshirt Polar 3'lü Alımda Adet 317TL

Geçen gün LTB'den almıştım bir tane sweat. %50 görünce dedim birkaç kez kullanır atarım. Ancak hem ter yapıyor, hem rahatsız ediyor. Sanki çöp poşeti bağlamışlar gibi hava almayan bir üründü. Kolay kolay atmam bir eşyamı ama %50 polyester bile çekilmiyor.
  15. M

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey G7 G70D 4K 144 Hz IPS Monitör - 16.589 TL (Eğitim İndirimi)

27" büyüklük 4k için çok küçük kalıyor. 32" olmalı 4k bence. Oled almıştım iade ettim. oyun ve film zevki çok kötü geldi. Öte yandan sattığım arkadaş playstation ile çok mutluyum diyor.
  16. M

🔥İndirim Kingston Beast Expo 64GB(2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 19500TL (etiket deformeli)

Az daha alacaktım. Aman uzak dursun. Yeni bir maceraya hazır değilim.
  17. M

🔥İndirim CORSAIR iCUE 5000X RGB Tempered Glass Mid-Tower Beyaz Kasa 5.699,00₺

Burdan tipi çirkin gibi gelebilir ancak yakından görünce veya sistem toplarken çok güzel bir kasa olduğunu anlayacaksınız. 10'a yakın kasa topladım. Bunları kullananlar kadar savunanı görmedim. Misal geçen bir eski arkadaşım 7000x'in temperli camını kırdı diye aynı kasadan bir tane daha alıp...
  18. M

❌İndirim Bitti! CORSAIR DOMINATOR 96 GB 21.348 TL

Sepete ekleyince fiyat 49.999 oluyor.
  19. M

Razer Freyja - Sensa HD

Masaj yapsa alırdım da ;)
  20. M

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 RGB Sıvı Soğutucu 🔥 3.457₺

aynen öyle. 420mm desteği olsa bile radyatör kalınlığı yüzünden bazı kasalara sığmıyor.
Geri