https://www.trendyol.com/nothing/phone-3a-8-gb-128-gb-nothing-turkiye-garantili-p-943218174?boutiqueId=61&merchantId=1166836 trendten al, orada da 5 bin...
Web den bakıyorum, hemen deniyorum mobilden. teşekkü rederim.
Edit: Evet dediğiniz gibi mobil uygulamadan kuveyt çıktı. Teşekkürler.
8000 paraf param var...
Google AI Pro with YouTube Premium alırsak google ailedeki üyelerde youtube premium u kullanabiliyor mu? Zaten her ay youtube premium family e bi dünya para...
np3 de 5 yıl mış. 7 yıl güvenlik. rom la kim uğraşacak. yazılım desteği .çok az olmuş. samsung en dandik telefona bile 5-6 yıl veriyor artık. gerçi telefon...
Hocam bu cihaza 3 yıl update vermişler. 15 le çıkmış, 16 da bugünde 17 update aldı. Yani 1 sene daha update alacak sonra sadece güvenlik güncellemesi. Şu...
Telefon güzelde IFS 2.2 kullanıyor. sırf tasarım için almak isteyen alabilir. NP1 de bile 3.1 vardı. Geçen aldığım NP1 e kardeşim el koydu, keşke 2 tane...
O nasıl bir kutu ya, dıştaki çerçeve tamamen gereksiz. Boşu boşuna kutuyu büyültmüşler. Kutunun mümkün olduğunda küçük köşesiz, ince olması lazım. Cepte...
fps oynarken hafif mouse daha iyi oluyorda, ağır mouse benim daha çok hoşuma gidiyor diğer oyunlarda. FPS haricinde G602 kullanıyorum ben hala pillerle...