Metrekare isimli üyenin son içerikleri

1. Metrekare

🔥İndirim Nothing Phone 3a Beymen.Com Da Kuponsuz İndirimde 19999

3A nın trendyol soru cevaplardan gördüm, gelir belki. Ama fiyatı önemli. Uygun fiyata geleceğini hiç sanmıyorum.
  2. Metrekare

🔥İndirim Nothing Phone 3a Beymen.Com Da Kuponsuz İndirimde 19999

Hepsiburada dan taksitle almadım, çok pişmanım.
  3. Metrekare

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Web den bakıyorum, hemen deniyorum mobilden. teşekkü rederim. Edit: Evet dediğiniz gibi mobil uygulamadan kuveyt çıktı. Teşekkürler. 8000 paraf param var, trendyoldan onunla mı alsam yok taksitle hepsiburada dan mı alsam karar veremedim.
  4. Metrekare

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Kuveytürk müşterisi oldum halen daha kuveyt türk çıkmıyor. İşin tuhafı teklif iletmeyen kuruluşlar listesindede çıkmıyor kuveyt türk
  5. Metrekare

🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

Google AI Pro with YouTube Premium alırsak google ailedeki üyelerde youtube premium u kullanabiliyor mu? Zaten her ay youtube premium family e bi dünya para veriyorum.
  6. Metrekare

Ocypus Iota C70 Curve ARGB 1000w 80+ Gold Atx 3.1 - 11.391,13tl

Bence curve cam tek parça olursa güzel duruyor, değilse beğenmiyorum pek. Ap202 bin tek parça, çok iyi duruyor.
  7. Metrekare

🔥İndirim Nothing Phone 3a 8 GB 128 GB 19,999 TL

np3 de 5 yıl mış. 7 yıl güvenlik. rom la kim uğraşacak. yazılım desteği .çok az olmuş. samsung en dandik telefona bile 5-6 yıl veriyor artık. gerçi telefon o kadar dayınmıyor ama. yinede 3 yıl az bence. Exynoss olmasa a37 ye aklım kayıyor ama.
  8. Metrekare

🔥İndirim Nothing Phone 3a 8 GB 128 GB 19,999 TL

Hocam bu cihaza 3 yıl update vermişler. 15 le çıkmış, 16 da bugünde 17 update aldı. Yani 1 sene daha update alacak sonra sadece güvenlik güncellemesi. Şu güncelleme işini 5 sene falan yapsalarmış bari.
  9. Metrekare

🔥İndirim Nothing Phone 3a 8+128gb Kuponla 19999

Telefon güzelde IFS 2.2 kullanıyor. sırf tasarım için almak isteyen alabilir. NP1 de bile 3.1 vardı. Geçen aldığım NP1 e kardeşim el koydu, keşke 2 tane alsaydım.
  10. Metrekare

❌İndirim Bitti! Asus Prime Ap202 Kasa 5000lira

Canli cok guzel duruyor, kavisli cam yuzunden fiyati yuksek.
  11. Metrekare

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Kutunun kenarlarında şeffaf bir çerçeve var ondan bahsediyorum. Bataryaya bir etkisi var mı sizce?
  12. Metrekare

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

O nasıl bir kutu ya, dıştaki çerçeve tamamen gereksiz. Boşu boşuna kutuyu büyültmüşler. Kutunun mümkün olduğunda küçük köşesiz, ince olması lazım. Cepte rahat taşınabilmeli.
  13. Metrekare

🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35000 Dpı Kablosuz 5.500

fps oynarken hafif mouse daha iyi oluyorda, ağır mouse benim daha çok hoşuma gidiyor diğer oyunlarda. FPS haricinde G602 kullanıyorum ben hala pillerle beraber 150 gram.
  14. Metrekare

❌İndirim Bitti! LG 27" Ultragear 27gr83q-B 1ms 240hz Qhd Ips Gamıng Monıtor 7496tl

Şu vatandan henüz hiçbir şey yakalayamadım.
  15. Metrekare

Ugreen M.2 Nvme SSD Kutusu (10gbps) - 1545 TL

Isınıyor hocam, SSD ye yazık olur. Asus Cobble a bakabilirsiniz.
Geri