Metrekare isimli üyenin son içerikleri

1. Metrekare

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Depo şanssızlığım devam ediyor, Asus oled monitör geldi. İade eden arkadaş monitörü parmaklamış resmen, birde araba fırçasıylamı temizlemeye çalıştıysa hare hare kılcal çizik dolu.
  2. Metrekare

Samsung s25 Fe vardi 27000'e , 2 kez almayi denedim iptal edildi. işin kötü tarafı şüpheli aktiviteden hesabımı kitlediler, paralo sıfırlama vs. yaparak açtım. Son siparişlerimi silmişler. Oled siparişim vardı oda gözükmüyor ama iptal olmamış, maildeki linkden girip görebiliyorum. İnşallah...
  3. Metrekare

Hayırlı olsun, tekrar gelir mi dicektim ama gelmez gibi. 34k şuan 2.eli. ASUS ROG STRIX XG27ACDMS 22k ya aldım ama sizin 4k yorumunuzu görünce bir kararsız kaldım iptal edip 4k mı beklesem diye.
  4. Metrekare

22k dan XG27ACDMS aldim ama birdaha gelir mi ki G8, aklim kalmadi degil. [H3 id=''][/H3]
  5. Metrekare

25k civarimiydi fiyat? 5 yada daha fazla sorunlu pixel yaziyordu aciklamada sanirim, yakalayamamistim.
  6. Metrekare

❌İndirim Bitti! WRAİTH 23 NİSAN İNDİRİMLERİ BAŞLANGIÇ 23.04.2026 BİTİŞ 26.04.2026

Sponsor olduklari yayincilarin paralarini cikarmak icindir, kimi gorsem sponsor olmuslar.
  7. Metrekare

Nasıl takip etmek lazım, amazon depo sayfasından kategori seçip öyle mi bakayım, yoksa ürünün kendi sayfasından mı
  8. Metrekare

MacBook düşüyor mu Amazon depoya uygun fiyatlardan acaba ?
  9. Metrekare

Razer Death adder V3 pro aldım arkadaşlar, scrool tekerleği bozuk çıktı. Grip tape lerde içerisinde yok. İade edicem bilginiz olsun, eksikleri bildiricem umarım geri eklemezler.
  10. Metrekare

❌İndirim Bitti! Stanley Classic Legendary Vakumlu Çelik Termos, 1.9 L 1.549TL

Geçen yesilini almıştım daha paketinde duruyor. Yalnız kalmasın diye mavisinide mi alsam
  11. Metrekare

🔥İndirim YS MARKET YAĞLAR %50 İndirim

İki tane 3 litre teneke , 2 tane 1 litre şişe ve 2 tane ayçiçek almıştım. Tenekelerin Tavsiye edilen tüketim tarihi 14 ve 19 Mart 2026. İki yıldır yatan tenekeler. Şişeler yeni. Stokta kalmamış şişelerden. İade alamıyoruz diyorlar, direkt görüşmeyi kapatıyorlar. Bu nasıl bir saçmalık. 4...
  12. Metrekare

🔥İndirim Arctic P12 Pro 120mm PWM 398,58 TL

Arctic Freezer 36 üzerindeki P12 fanları Pro ile değiştirmeye değer mi ? P12 lerden bir şikayetim yok. Onlarıda kasaya takarım.
  13. Metrekare

❌İndirim Bitti! TRENDYOL KAZI KAZAN AKTİF🔥

50 TL verdi utanmadan
  14. Metrekare

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

Nord VPN davetiyesi olan varsa gönderebilir mi lütfen.
  15. Metrekare

İkinci El Sitelerindeki Saçmalıklar

AM5 e geçmeden işlemcimi yükseltebilir miyim diye bakayım dedim 5700x3d/ 5800x3d sıfır 7800x3d fiyatına satılıyor.
Geri