Metrekare isimli üyenin son içerikleri

1. Metrekare

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 9.999TL

Telefonda cayma hakkı var mı şuanda bilen var mı? Bazı yerlerde telefon için cayma hakkı getirildi ancak 2026 da yürürlüğe girecek yazıyor.
  2. Metrekare

Kiliflada kilifsizda güç tuşu daha yumuşak ama kilifsiz oldugunda yanlışlıkla basilmiyor tus küçük oldugu icin. Spigen kilifi olsaydi keske, spigen Türkiye ye getirmemiş.
  3. Metrekare

Yazdım bakalım pazarama uzerinden ne dicekler. Birde benim güç tuşu çok yumuşak, yanlışlıkla basıyorum surekli tutarken. Ses tuşlari daha sert mesela yanlışlıkla basilmiyor.
  4. Metrekare

Benim telefonun arka camin altinda 3-4 tane toz var. Arka ışıklar yaninca belli oluyor. Üzüldüm.
  5. Metrekare

🔥İndirim North Bayou F80 1051 TL

NB H100 1239 a dusuyor alinir mi daha duser mi?
  6. Metrekare

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Lanet olsun bunlara artık ya, aylardir takip ediyorum. Lian li Dan A3 Ahsap Camli olan versiyonunu alicam. Siyah olan bir turlu indirime girmedi. Bugun beyazi yaptilar 5k dan 3.5k ya dustu. Madem o fiyata dusebiliyorsun satsana su kasayi adam gibi bir fiyata. Kasanin butun olayi uygun fiyatli...
  7. Metrekare

Faturam geldi , 10415 TL girilmiş maalesef. Yazmıyorlar indirimli halini. Ayrıyeten kılıfıde faturaya yazmışlar, ekstra ürün olduğu için o şekildede kabul etmiyorlardı sanırım vergi iadesi için.
  8. Metrekare

Hocam geldimi telefon, tarihi nedir?
  9. Metrekare

🔥İndirim NothingPhone1 9499₺ Yeniden

İnşallah vardır yoksa iade. Akbil yüklemeden yapamam ben. Edit: Varmış, google pay desteğiyle NFC etkin diyor broşüründe.
  10. Metrekare

Gecen haftalarda 500 liralik hediye cekini 350 TL ye satiyorlardi, o zaman almistim. Fiyatini dusurmek icin hediye ceki alip sepette kupon olarak uygulayabilirsiniz ama faturada fiyat dusuk mu yazilir bilmiyorum. Faturam cikmadi henuz. Edit: Pazarama teknosa magazasindan alisveris yapmisim daha...
  11. Metrekare

2 gündür gidip geliyorum arada kaldim, alsam mı diye. Edit: Bir halt yedik aldık. A16 satar üstüne biraz ekleriz artık. Denemek istediğim bir telefondu.
  12. Metrekare

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Esun ve polymaker kullanıyorum filament olarak, profil olarakta bambulab filament profillerini seçiyorum filament türüne göre.
  13. Metrekare

Tekrar düşerse haber verir misiniz lütfen.
  14. Metrekare

En azından 1 yıl daha güncelleme alsa alacaktım. Sırf denemek için almak istiyorum ama 2.elide gitmez gibi.
Geri