Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! Vatan indirimli MSI anakartları

Yani kötü mü hocam. Oğluma günlük kullanım için topluyorum. Oyunu benim pcden hallediyoruz. Çok iyi bir ekran kartı almayacağım o sisteme.
  2. A

Ben de aldım aynı anakartı. Wifi ve clear cmos tuşu olmazsa olmazım.vatan ram indirimi yüzünden bir pc daha topluyoruz 😀 ekran kartı ram ve anakart hariç tüm kompanentler beklemedeydi hayat bulacaklar.
  3. A

Yan pc için ddr5 wifi özellikli en uygun matx anakart arıyorum ama 6binden aşağı model yok sanırım.
  4. A

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Neden bende ram harüç tüm parçalar var eski parçalarım. Yan pc yapmak için rame çok para vermek istemiyordum. 3700e işi hallettim. Amacına göre alındığı sürece sıkıntı yok bence.
  5. A

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Elimde birkaç parça kalmıştı. Sistemi canlandırmak için cl46 modeli sipariş ettim sadece. Umarım yollarlar. Yan pc olacağı için ram pahalı diye almıyordum.
  6. A

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

Hiç ihtiyacım yok ama alasım geldi. Taksit avantajı da var.
  7. A

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Oyunu oynamayıp satacak olan var mı?
  8. A

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

Valla armoury nefret ediyorum. Asusu sırf bu yüzden tercih etmedim anakartta bile.
  9. A

🔥İndirim COLORFUL CVN B860I GAMING FROZEN 6999TL

Bende de b450I aorus var. İhtiyacım yok ama satmaya kıyamıyorum.
  10. A

🔥İndirim TCL 75 İNÇ TELEVİZYON 144 HZ BÜYÜK İNDİRİM 68.500

Ben bu tv yi aldım. Uzun süre fiyat takibi de yaptım. 63bin civarı fiyatı vardı ve indirim ile vatanda 58 59a iniyordu. Evkur peşin fiyatına 12 taksit kampanyası var forumda da paylaşılmıştı. 75p8k 75p89k ve bir model dha vardı sanırım 75t8c gibi bişeydi tam emin değilim. 3ü aynı tv.
  11. A

❌İndirim Bitti! INNO3D 5080 59.947₺ ( 1 ADET STOK)

Facebook gibi sayfalarda raptor bilgisyar diye bir sayfa görmüştüm. İkinci el toplama ve ekran kartsız sıfır sistemler satıyordu. Umarım onlar değildir.
  12. A

🔥İndirim Amazon Pepsi ürünlerine 250 TL üzeri %30 indirim. 6 adet alımda 1.5L tanesi 40₺

1.5 lt marketten 45e alıyorum. Bölge bölge değişebilir.
  13. A

❌İndirim Bitti! WraithEsports Kış indirimleri

İyi satan modellerde indirim yok ki. Satışı az olan modellere yapmışlar.
  14. A

Scyrox Xpunk 63 Beyaz %60 Gateron Jade Gaming Manyetik Switch 3999tl

Ben de aldım 2 hafta falan oldu. Çok beğendim.
  15. A

🔥İndirim Lianli usb hub 950₺ / 2 adet alımda 875₺

anakarttaki usb leri çoğaltıyor sanırım. Eğer oysa temudan çok ucuza usb y kablolar var. Ben bir tane almıştım sıkıntısız çalışıyordu.
  16. A

Scyrox Xpunk 63 Beyaz %60 Gateron Jade Gaming Manyetik Switch 3999tl

Fun 60 ultra modelini almamış olsaydım alacaktım. Tasarımı çok hoş. Fun 60 ultra ile aynı fiyat. Yazılım olarak hangisi daha iyi acaba.
  17. A

❌İndirim Bitti! Machenike L7 Air Tri-Mode 4K PAW3395 Mouse 1.250 TL Yeniden

Şimdi sms geldi hjetten teslim aldık diye. Yarın gelir.
  18. A

❌İndirim Bitti! Machenike L7 Air Tri-Mode 4K PAW3395 Mouse 1.250 TL Yeniden

Kargoya verdiler dün ama takip edilemiyor. Gelen oldu mu
Geri