F

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• F
      Flex45, İnternet Fiyatları Kazık Değil mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/fiberde-super-indirimli-gunler-kampanyasi/1000-mbps
    • F
      Flex45, Nasıl Bir PC Almalıyım Sizce başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Senin kullanımına göre laptop + 27 inç monitör mantıklı geldi. Hem laptoplarda genelde 9 taksit oluyor hemde taşınabilir olması büyük avantaj.
    • F
      Flex45, Amazondan PC Toplicam Sizce Nasıl Güvenilir mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Amazon en güvenilir yer zaten fakat tek tek topluyorsanız satıcının amazon olduğuna dikkat edin.
    • F
      şu hizmeti hiç bir yerde bulamazsın mesela 😂
    • F
      Flex45, PC Hocası Hazır Sistemler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkürler hocam 5080deki lian li gold psuluyu 5070ti koysalar direkt alırdım segapot nedir bu sisteme uymuş mu hiç. 108 değil 110 olsaydı adam gibi kasa...
    • F
      Flex45, Elektrikli Bisiklet Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tabii ki öyledir sanırım yanlış anlaşıldım demek istediğim normal araç gibi düzenli trafikte kullanılacaksa şahsen benzinliyi tercih ederdim elektrikle...
    • F
      Merhaba hocam sorunuza bende cevap vermek istiyorum, bu tarz bir bisiklet alacağım buradaki en önemli husus katlanabilir olması örneğin toplu taşımayla bir...
    • F
      daha teslim almadım yarına kalmış montajı 5 yıldır bisiklet sürmedim bakalım deneyeceğim tek eksiği hidrolik freni yokmuş onu değiştiririm diye düşünüyorum...
    • F
      Hayırlı olsun hocam elektriksiz olarak normal bisiklet gibi düz yolda rahat sürülebiliyor mu? Aslında ince lastiklisini bulsam 750w bende almayı düşünüyordum.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,160
Üyeler
203,344
Son üye
rozYegg
Geri