Ekran kartı işlemci dengesi açısından söylemiştim hocam ben olsam almazdım hani 5080 falan olsa dengeli olurdu onun içinde bunu satıp sıfırdan toplamak...
9800x3d fazla olur bu sisteme hocam bence o kadar abartmaya gerek yok 7800x3d hatta 7500x3d bile yeteceğini düşünüyorum anakart mecburi değişecek ramide...
Evet değişecek patlama ve elektrik dalgalanmasından dolayı parçaların yanma riski azalacak. Aynı kaliteyi yarı fiyatına psu alabileceğinizi söylediniz eğer...
Hocam aynı şekilde tek tek parça toplayacağım fakat parçalardan biri yada birkaçı bozuk çıkarsa diye tereddütlerim var siz bu duyguyu nasıl aştınız azıcık...
Hocam buradan sistem tavsiyeleri verenler olacaktır zaten benim tek tavsiyem psu ve kasayı ayrı ayrı alın psu dahil olan kasaların psusu çöp oluyor. Psu en...
Alsın demedim zaten düşünebilirsiniz yazdım. Buradan sadece öneri alıyor insanlar sonrasında detaylıca araştırıp kafasına yatan ürünü alıyor. Sen sana...
Hb yada amazon satıcılardan bakıyorum hocam iadede sorun çıkmazda sevmiyorum böyle defolu ürün gönderen firmaları 10 günde anca iade edebildim. Yoksa gidip...
Bu konularda çok tecrübeli değilim, şahsen 9700x tercih edeceğim. Genel kullanımda 9700x daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bazen 2kda hikayeli oyun oynarım o...