https://www.vatanbilgisayar.com/goodram-32gb-2x16gb-irdm-ddr5-6400mhz-cl32-1-35v-sogutuculu-pc-ram.html
Bu ram markasını ilk defa duyuyorum sizce alınır mı...
Hocam bu sistem bence 10 numara. İster hava soğutma olsun ister sıvı yap soğutma performansının çok farklı olacağını sanmıyorum ama sıvı soğutma görsel...
Bende bu sisteme bakarken bu konuya denk geldim cooler master, 2 fanlı asus sıvı soğutma yapsak 2k hikayeli oyun için dengeli bir sistem mi olur yoksa...
Hocam tüm bileşenleri kalite bi OEM harbiden yalnız 1 2 şey söylicem. Mutlaka ama mutlaka kasayı Thermaltake view 380 veya Cooler master td500 yap zevkine...
Oem paketlerde sürekli psulu hazır kasaları önümüze çıkartıyorlar kasa ayrı psu ayrı neden seçenekleri çıkartmıyorlar? Ne zaman oem paket baksam çin malı...
O yüzden amd demiştim hocam 7500f daha ucuz bir işlemci aradaki farkla anakart en azından b650m-r olur hem kule tipide rahat rahat yeterdi yine fiyat aynı...
Anakartta 2. ssd girişi yok soğutucu değiştirilmiyor ek olarak almak gerekiyor. Kasayı gold psu lu seçebilseydik mükemmel olacaktı yani satın alınırsa bir...