Flex45 isimli üyenin son içerikleri

1. F

AMD R7 7800X3D - RTX 5070 TI - B650M - 1TB SSD - 32GB RAM 105K alınır mı ?

PSU en azından gold bilinen bir marka ile değiştirilebilseydi ve %15 indirim olsaydı diğerleri gibi direkt alırdım hocam. Çin malı psular çok canımı sıkıyor sadece yanma ihtimali değil, dalgalanma yaparak parçaları bozma ihtimalide oluyor.
  2. F

Vatandaki bu pc alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1111.html Bu pcde anakartı değiştirdim,kasayı gold yaptım, 1tb gen5 ssd, rami 32 yaptım sizce 82k alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler İşlemci: Intel Core Ultra 5 245KF Soket 1851 5.20GHz 24MB...
  3. F

88.000 Tl ye ryzen 7 7800x3d sistem değer mi

Ben biraz daha bekleyeceğim yukarıda belirttiğim gibi adam gibi bir sistem çıkmazsa tek tek toplarım yine bu şekilde 6-9 taksit oluyor eğer çok pahalıya gelirse mecbur nakit falan alacağım. Laptopa 9 taksit yapan siteler(vatan gibi) oem paketlere,masaüstü pclere yapmıyor..
  4. F

88.000 Tl ye ryzen 7 7800x3d sistem değer mi

9 taksit olması sebebiyle bende bu tarz sistemlere baktım kasa psu soğutucu dandik oluyor ram pek bilinmeyen markalardan oluyor anakart en ucuzu kullanılıyor 2. ssd 4 ram slotu falan olması gerekiyor en azından ileride yükseltme yaparken başta ram ve ssd yükseltilir zaten. O yüzden almaktan...
  5. F

İki monitör arasında seçiminiz hangisi olurdu?

İyi akşamlar, bu iki monitör arasında kaldım açıkcası içimden samsung geçiyor özellik olarak bir tık daha düşük olmasına karşın ekran kalitesinin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum cam gibi netliği var resmen. Sizin bu iki monitör arasında seçiminiz hangisi olurdu? Neden? Bu bütçelerde başka...
  6. F

5070li sistem nasıl sizce?

Tek tek toplayacağım taksitli olması için bu yüzden oem paketlere pek bakmadım. Şu anda ortalama 75k yapıyor sizce alınır mı? Soğutucuyu daha seçmedim. Sistemin f/p olmasını istiyorum sizce ekleyip çıkartmam gereken şeyler var mı yada değiştirmem gereken? Teşekkürler. Anakart msi b650m-p...
  7. F

Bu bilgisayarı nasıl buluyorsunuz? Alınır mı?

Tamamen alakasız bilgisayarlar benim attığım 5070 32ram sizin attığınız 5060ti 16ram
  8. F

Bu bilgisayarı nasıl buluyorsunuz? Alınır mı?

Sizce Ramlerin CL46 olması ne gibi sorunlar yaratır? Anakartta 2 ram slotu ve 1 ssd slotu olması dezavantaj. 650W bu sistem için yeterli mi? Yorumlarınızı bekliyorum sizce alınır mı? Fiyat 66K. Taksit yapıldığı için bu sistemi düşünüyorum yoksa diğer sitelerden toplamak tabikide daha mantıklı...
  9. F

27 İnç monitör tavsiyesi

[H3 id='httpswww.epey.commonitormsi-g274qpf-e2.html']https://www.epey.com/monitor/msi-g274qpf-e2.html[/H3] Bu monitörü alacaktım fakat stoklar bitmiş max 10kya ips ekran canlı görüntüye sahip 27inç bir monitör arıyorum tüm tavsiyelere açığım.
  10. F

Yardım Sessiz klavye mouse önerisi

Klavye olayını çözdüm membrane alacağım peki sessiz olmasada bir gaming mouse alayım diyorum ortalama 500-1k falan verebilirim fakat membran gibi bir ismi var mı tavsiye edeceğiniz mouseların ona göre arama yapıp kendime göre en uygununu bulabilirim nelere bakacağımı bilmiyorum şu anda aynı şey...
  11. F

Yardım Sessiz klavye mouse önerisi

Merhaba, sessiz bir klavye, oyuncu mouse ve hoparlöre ihtiyacım var en çok tercih edilen ürünler hangileri sizce f/p arıyorum. Teşekkürler.
  12. F

Sizce bu bilgisayar alınır mı?

Gamegarajın sattığı pc inceliyorum saatlerdir fakat bir türlü içime sinmiyor tek alınabilir noktası taksitli olması sizden ricam bu bilgisayarı yorumlar mısınız? Şahsi yorumum ramler çin malı gibi tr de piyasası yok alibaba falan satıyor ilk defa duydum. Ssd dandik şahsen özelleştirebilsem...
  13. F

5070ti 2k mı 4k mı monitör alınmalı?

Merhaba, 7800x3d 5070ti için 2k mı yoksa 4k mı monitör alınmalı? 4kyı ultra ayarlarda hikayeli oyunları rahat oynatır mı dlss4 ile?
  14. F

Inno3d mi palit mi daha iyi?

5070ti için sizce hangisi daha iyi olur? Yada en az ses çıkartan hangisidir?
  15. F

9600x mi 7800x3d mi?

Son bir sorum daha olacaktı 5070ti 7800x3d yapsam 4k da hikayeli oyun oynatır mı peki madem işlemciden kısamıyorum o zaman ekran kartından kısıp işlemciye vereyim
Geri