Flex45 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Bu pc nasıl buluyorsunuz? Son 1 saat

Aynen hocam
  2. F

Bu pc nasıl buluyorsunuz? Son 1 saat

Anakart çöp, kasa çöp, diğer parçalar idare eder bugün son gün 1 saat sonra sistem kalkıyor. İlerde 16gb ram daha takılır. Sizce bu pc alınır mı yoksa daha iyi fırsatlarda çıkar mı? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1.html
  3. F

7500X3D-RTX 5060 8GB-16GB RAM Sistem Nasıldır?

Olmaz 7500x3d nere 5080 nere a620m nere b850 nere hocam bence yükseltmeyi falan geçin şimdilik işinizi görecek pc alın ileride satıp 5080e yanaşır sıfırdan bir sistem kurarsınız.
  4. F

Yardım 2026’DA AMD KARTLARDA SORUN YAŞAYAN VARMI, ALINIR MI?

amd her zaman nvidiadan ucuzdur hocam sıfırlarıda aynı
  5. F

Öneri Ekran kartı önerisi çok kararsızım

Bütçeyi biraz arttırıp 5060ti alabilirsiniz hocam ikinci el sıkıntı biraz kripto üretip ekran kartını çöp etmişte olabilirler yeni her zaman iyidir.
  6. F

Sizce bu ram markası nasıl?

https://www.vatanbilgisayar.com/goodram-32gb-2x16gb-irdm-ddr5-6400mhz-cl32-1-35v-sogutuculu-pc-ram.html Bu ram markasını ilk defa duyuyorum sizce alınır mı yoksa dandik bir şey mi?
  7. F

VATAN OEM PAKET ALINIR MI ?

Bende bu sisteme bakarken bu konuya denk geldim cooler master, 2 fanlı asus sıvı soğutma yapsak 2k hikayeli oyun için dengeli bir sistem mi olur yoksa overkill mi olur hocam? Bir yandan da 7500f 5070li sistemlere bakıyorumda o yüzden sordum.
  8. F

VATAN OEM PAKET ALINIR MI ?

Thermaltake kasa olarak çok daha şık görünsede psu olarak cooler master daha iyi hocam
  9. F

Oem Paketlerde neden psu ayrıca alınamıyor?

Oem paketlerde sürekli psulu hazır kasaları önümüze çıkartıyorlar kasa ayrı psu ayrı neden seçenekleri çıkartmıyorlar? Ne zaman oem paket baksam çin malı dandik psulu kasa seçenekleri önüme çıkıyor. İlla tek tek mi toplayacağız?
  10. F

Öneri Kol Saatinde Sarı Renk Kararma Yaparmı?

500 Liralık çakma saatlere benziyor çakması olmayan bir saat bul en azından dikkat çeker
  11. F

🔥İndirim Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran E-ATX Mid Tower Kasa - 5.899 TL

Saçma bir yorum olmuş hocam bitfenixde bronze çin malı psu var üstteki kasanın üzerine msi gold psu çekilir.
  12. F

Vatan Bilgisayar - 23 Nisan Kampanyalı Bilgisayarlar

O yüzden amd demiştim hocam 7500f daha ucuz bir işlemci aradaki farkla anakart en azından b650m-r olur hem kule tipide rahat rahat yeterdi yine fiyat aynı olurdu bir tek gold psulu kasaya ek olarak ödeme yapardık. Bende taksit için buralardan bakıyorum zaten yoksa dediğim sistem incehesapta...
  13. F

Anakartta 2. ssd girişi yok soğutucu değiştirilmiyor ek olarak almak gerekiyor. Kasayı gold psu lu seçebilseydik mükemmel olacaktı yani satın alınırsa bir çok şeyin değişmesi gerekecek bu oem paketin elle tutulur bir yanını göremedim içime sinmedi.
  14. F

Şu 5070 sistemi amd 7500f b650m yapsalar direkt alırdım ama bu şekliyle hiç beğenmedim anakart kasa psu çöp. kule tipi intel işlemciyi yeterinde soğutur mu orasını bilmiyorum. diğer parçalar fena değil.
  15. F

Bu hazır sistemi Almak Mantıklı Mı?

Pazaryerindeki sistemleri aylardır araştırıyorum ve çıkardığım sonuç hepsinin psu ve kasalarının çin malı çöp olması. Yani bu sistemdeki tek avantaj taksitli olması başka bir avantajı yok.
Geri