Hocam kolay gelsin bilgim olmadığı için soruyorum bunlar kablolu mu kablolu ise masada biraz çirkin duracaktır ve klavye mouse hareketine engel olacaktır...
Beyler ben 9070xt ve 9850x3d takmaya anakart bakıyodum. Bu anakart sanırım cuk diye oturur değil mi dezavantajı ne olur bana? Eğer sorun olmaz derseniz...
Geçen sene 34k ucuzdu demek yanlış, enflasyon ve para değerine bakılınca şu indirimde 40k geçen senenin 34k'sından daha uygun olmuş oluyor. Burada daha dip...
Bu modeli not alıcam gerçekten rahat gözüküyor teşekkür ederim hocam
1788792813
EXVEGA markasının bu görsellerini attığım PANDORA modeli de güzel gözüküyor...
Ben de aslında hawk düşünüyordum fakat sadece isim olarak hafızamda yer ettiği için yine de foruma konu açıp biraz bilgi toplamak istedim belki başka bir...
merhaba abi ben hawk kullanıyorum kardeşim xdrive kullanıyor uzun süreli kullanım olarak ikisi arasında hawkı tavsiye ederim xdriveda mekanizmadan gıcırdama...
Merhabalar, forumda ilk konumu açıyorum. Oyuncu koltukları hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum bütçe olarak 10.000 - 15.000 tl arası bakıyoruz. Başlıkta...
Ben captain kokusunu sevdiğim için roll on için de aynısını kullanıyorum. Bi avmye gidip istersen kokularını test et hangisi sana daha güzel gelirse onu...