Arama sonuçları: *

1. ibobalcinn

🔥İndirim Havit Gk71 Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu Xlr/Type-C 1.580 TL 🔥🔥🔥

Hocam kolay gelsin bilgim olmadığı için soruyorum bunlar kablolu mu kablolu ise masada biraz çirkin duracaktır ve klavye mouse hareketine engel olacaktır diye düşünüyorum
  2. ibobalcinn

🔥İndirim Msi B850m Gaming Plus Wifi 6e 8317 TL

Beyler ben 9070xt ve 9850x3d takmaya anakart bakıyodum. Bu anakart sanırım cuk diye oturur değil mi dezavantajı ne olur bana? Eğer sorun olmaz derseniz çekeceğim bu fiyata
  3. ibobalcinn

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT 40.403,09 TL

Geçen sene 34k ucuzdu demek yanlış, enflasyon ve para değerine bakılınca şu indirimde 40k geçen senenin 34k'sından daha uygun olmuş oluyor. Burada daha dip fiyat beklemek ölücülük olur, keşke yetişebilseydim işimden dolayı bakamadım umarım 40a düşen başka indirim denk gelir. Unutmayın Türkiye'de...
  4. ibobalcinn

Öneri Eşimle Kendime Oyuncu Koltuğu Önerisi

Allah gönlüne göre versin hocam
  5. ibobalcinn

Bu modeli not alıcam gerçekten rahat gözüküyor teşekkür ederim hocam 1788792813 EXVEGA markasının bu görsellerini attığım PANDORA modeli de güzel gözüküyor çok kafamı karıştırıyor her marka nasıl karar vereceğimi bulamıyorum :D
  6. ibobalcinn

Ben de aslında hawk düşünüyordum fakat sadece isim olarak hafızamda yer ettiği için yine de foruma konu açıp biraz bilgi toplamak istedim belki başka bir marka önerisi olur vs başka arkadaşlar da yazsın genel bir değerlendireyim yorumun için teşekkür ederim 1788787732 Şimdi inceledim, çok rahat...
  7. ibobalcinn

Merhabalar, forumda ilk konumu açıyorum. Oyuncu koltukları hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum bütçe olarak 10.000 - 15.000 tl arası bakıyoruz. Başlıkta belirttiğim gibi 1 tane eşime 1 tane kendime almak istiyorum total bütçe 25.000 30.000 olabilir. Exvega Pandora serisine baktım güzel gözüküyor...
  8. ibobalcinn

🔥İndirim Old Spice Captain Erkekler İçin Duş Jeli ve Şampuan 400 Ml | 94 Lira

Ben captain kokusunu sevdiğim için roll on için de aynısını kullanıyorum. Bi avmye gidip istersen kokularını test et hangisi sana daha güzel gelirse onu tercih edebilirsin.
  9. ibobalcinn

Ben daha önce kullandım memnunum old spice'ın rollon'u var ayrı olarak güncel olarak kullandığım tavsiye ederim
  10. ibobalcinn

Teknolojik parça indirimi beklerken boş durmayalım diye satın aldık hocam teşekkürler :)
Geri