Hocam kolay gelsin bilgim olmadığı için soruyorum bunlar kablolu mu kablolu ise masada biraz çirkin duracaktır ve klavye mouse hareketine engel olacaktır diye düşünüyorum
Beyler ben 9070xt ve 9850x3d takmaya anakart bakıyodum. Bu anakart sanırım cuk diye oturur değil mi dezavantajı ne olur bana? Eğer sorun olmaz derseniz çekeceğim bu fiyata
Geçen sene 34k ucuzdu demek yanlış, enflasyon ve para değerine bakılınca şu indirimde 40k geçen senenin 34k'sından daha uygun olmuş oluyor. Burada daha dip fiyat beklemek ölücülük olur, keşke yetişebilseydim işimden dolayı bakamadım umarım 40a düşen başka indirim denk gelir. Unutmayın Türkiye'de...
Bu modeli not alıcam gerçekten rahat gözüküyor teşekkür ederim hocam
1788792813
EXVEGA markasının bu görsellerini attığım PANDORA modeli de güzel gözüküyor çok kafamı karıştırıyor her marka nasıl karar vereceğimi bulamıyorum :D
Ben de aslında hawk düşünüyordum fakat sadece isim olarak hafızamda yer ettiği için yine de foruma konu açıp biraz bilgi toplamak istedim belki başka bir marka önerisi olur vs başka arkadaşlar da yazsın genel bir değerlendireyim yorumun için teşekkür ederim
1788787732
Şimdi inceledim, çok rahat...
Merhabalar, forumda ilk konumu açıyorum. Oyuncu koltukları hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum bütçe olarak 10.000 - 15.000 tl arası bakıyoruz. Başlıkta belirttiğim gibi 1 tane eşime 1 tane kendime almak istiyorum total bütçe 25.000 30.000 olabilir. Exvega Pandora serisine baktım güzel gözüküyor...
Ben captain kokusunu sevdiğim için roll on için de aynısını kullanıyorum. Bi avmye gidip istersen kokularını test et hangisi sana daha güzel gelirse onu tercih edebilirsin.