Konunun tarihine bakmadın direkt konuya baktım linke tıkladım , fiyat doğru ve tükenmiş yazıyordu. Buraya kadar çok normaldi her şey. Sonra alttaki yorumları...
Bu konu İlk açıldığında sadece denemek için aldım 2xl. Hanımla çocuğu yazlığa gönderdim.(Ücretsiz izne çıkardım) Evde şort gibi giyip geziyorum. İnanılmaz...
bakın beyler bu arkadaş gibi insanları kandırıyorlar. bu bezelye proteini. 100 gramında 43 gram protein var. kötünün de kötüsü. 26 gram protein almak için...
bileğinizden parmağınıza kadar ölçün eğer 19-20cm ve üzeri ise ergo olarak deathadder v3-v4 pro tavsiye edebilirim. Claw tutuyorsanız ve ergo istemiyorsanız...
Dostlar büyük elli, yıllardır A4 TECH BLOODY V7MA kullanan bu kardeşiniz için de rahat bir mouse önerebilir misiniz? Fiyatı önemli değil.
Kendi tekniğimi...
Hocam şöyle özetleyeyim: Fps oyunu oynamalık mouselarda fiyatını artıran ve sidik yarışına dönen 1i gereksiz 2 özellik var: ağırlık ve polling rate. Şuan...
Saygıdeğer dostum, öneri için teşekkür ederim. Ben biraz kolsuz olduğum için sağ yüzük parmağımın oturacağı yeri olan bir mouse bakıyorum. Yani bakıyordum...
Kasanin üstunu kesersin kanka ne olcak🤣 yada kasanin disina montajlarsin iki delik delip hortumlari sok yeter🤣 klima gibi zaten duvara montajla hortumlari...