Bu konu İlk açıldığında sadece denemek için aldım 2xl. Hanımla çocuğu yazlığa gönderdim.(Ücretsiz izne çıkardım) Evde şort gibi giyip geziyorum. İnanılmaz rahat. İzin verilse işe de bununla giderim.
Dostlar büyük elli, yıllardır A4 TECH BLOODY V7MA kullanan bu kardeşiniz için de rahat bir mouse önerebilir misiniz? Fiyatı önemli değil.
Kendi tekniğimi bilmiyorum. Ancak kill Bill 2 de Beatrix kiddo num tiger claw tekniğini çok beğenirim.
Saygıdeğer dostum, öneri için teşekkür ederim. Ben biraz kolsuz olduğum için sağ yüzük parmağımın oturacağı yeri olan bir mouse bakıyorum. Yani bakıyordum, bulamadığım için yıldım ve bıraktım. Ayrıca elimde maşallah kürek gibi :)
Ben de uzun zamandır mouse bakıyorum. Tasviye bölümüne girdim, 5000 binler 10 binler havada uçuşuyor. Bu işi bilen biri beni aydınlatsın lütfen. 2000 TL olan Logitech ile 5000 TL olan atıyorum Pulsar bilmem ne arasında ne fark var?
Bende var, kasa içi montajda baya iş yapıyor uzunluğundan dolayı. İki adet sıkıntısı var; 4 adet kalem pil ile çalışıyor ve mıknatıs uçlu değil. O 50 kuruşluk anakart vidasının, 15 binlik anakartın üzerine düşmesi, o heyecan, o tedirginlik .... Anlayamazsınız.
İki hafta önce Intel olan versiyonu aldım bu kartın. 4k TV ye bağladım oturma odasında. Bazı oyunlarda ne yaparsam yapayım kart yüzde 99 da çalışmasına rağmen 75-80 watt i geçmiyor ve verdiği FPS 35-36-37. Sadece bir kez assasin's Creed black flag da 41 FPS gördüm o kadar. 1080 - 2k - 4k...
Çakma diyen arkadaşlar yanılıyor büyük ihtimalle. Bunlar raf ömrü geçmiş ürünler zaar. Yani sıkıyorsun, 15 saniye sonra sanki hiç sıkmamışsın gibi oluyor :)
Tam TV alacağım zaman bu konuyu gördüm. Arkadaş çok iyi demiş. PlayStation 5 pro ve sinema dizi için iş yapar mı?
Edit: azdan az, çoktan çok gider. Verdim siparişi.
İndirimi paylaşan arkadaşa teşekkürler.