Bazen saçma ***** hatalar olabiliyor goodbye dpi turkede haberin olsun arkadaşımla ne yaarsak yapalım dns bağladığında interneti kesiliyordu ama anyı evde...
Tövbe ettim bir daha asla FE serisi telefon kullanmam bataryaları çok kötü, işlemci vsw. performansları geride fiyatlarıda o kadar düşük dğeil. fe yerine...
Konunun amacını anlamadım kendin bir şey öğreniyorum demişsin ee? ayrıca gidip ai slop projeler oluşturmuşsun ki buda birşeyi öğrenme mantığına ters...
Abilerim ablalarım merhaba 3 ay boyunca HTML ve CSS öğrenmeye ve yapmaya çalıştım okuldur odur budur saçma sebeplerden bırakıp durdum şuanda tekrardan...
Yerli malı kullanalımda ecnebilerin reddetiği aflatoksinli fıstıkları biz yiyelim, piyasada fısıtklı ürünler ucuzlaasın çoğalsın değil mi? Özellikle yerli...
Türk malı kullanın arkadaşlar bunlarda şansımız var bazı ürünleri mecburuz almaya ama bunları almaya mecbur değiliz boykot vs gibi bir şey demiyorum yerli...
Ne hatası ya bu kadar zaman harcamaya bile değmez, ayşe, ayın ikiye bölünmesi, tarzı şeyler varken yunan mitlerinden farkı yok hiçbir dinin, boşa zaman...
Yapan çocuğun konuştuğu arjantinli birisi varmış aralarındaki konuşmadan ss atmıştı o arjantinli çocuk, o konuşmayı + çocucğun yüzünü + babasını atıyorum...