LowEntropyPerson isimli üyenin son içerikleri

1. LowEntropyPerson

BaşlattığınızAmd yazılım SürümüŞu anda Yüklü olan Amd grafikSürücüsüneuygunDeğil

driverlarda sıkıntı olmuş ekran kartını algılamıyor bilgisayar önce ddu ile driverları tamamen temizleyin (internette birsürü rehber var) sonra güncel wqhl driverinini (deneysel olan değil stabil olan) kurun
  2. LowEntropyPerson

❌İndirim Bitti! Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

10tl ye bile gerek yok. mas grave ile istediğiniz sürümü isteidğiniz şekilde aktif edebilirsiniz. ücretsiz ve resmi. microsoft çalışanları bile yapıyordu
  3. LowEntropyPerson

SSD soğutucu alınmalı mı?

High end bir sistem alırsam mutlaka aklımda olacak hocam kaydettim,sağolun. hocam bu arada soğuutucu kioxianında fanın markası, modeli linki nedir? 120mm fan mı?
  4. LowEntropyPerson

🔥İndirim Vodafone Pay 250 TL QR harcamaya iade (Vodafone Hat Sahiplerine)

3 harfli marketlerde qr ödemesi var mı?
  5. LowEntropyPerson

Yurtdışı Gaming Ürünlerini Alabileceğim Siteler Nelerdir?

Evet ve wraithin aksine çinli no brand ürünlere marka basmıyorlar yurt dışındada bilinen gayet güzel modeller. arkadaşımma bir tane klavyesini önermiştim 3 yıl önce hala kullanıyor kendimde baktım baya f/p
  6. LowEntropyPerson

G Pro X 2 Superlight mouse için en iyi skatez

Kanka kaç bin liralık ürün almışsın normal basit bir mouse değilki üst jkalite skatez alman lazım ve bunun içinde hatta genel oalrak skatez öncerisi içinde hangi tarz oyunlar oynadığını mousepadinini ypaısını nasıl tarz skatez istediğini yazmalısın.
  7. LowEntropyPerson

Yurt Dışından Gümrüksüz Alışveriş Tarihe Karıştı

Silivri soğuk değil sanki çin, rusya gibiymişiz gibi konuşmayın sadece onların amacına hizmet ediyrosunuz. 1767765128 Sanırım her şey 1 dolarlık plastik ürün bile 30 doalr üstüymüş gibi gümrüğe takıalcak ya onlar çalacak senden yada 100dolar vergi falan ödeyeceksin
  8. LowEntropyPerson

Hz Ayşe nin Yaşı hakkındaki 6-9 iftirasını çürütüyoruz.

Bu tavırlar yüzünden başka forumlardakinin aksine din konuları açılamıyor anında kilitleniyor, bizi çoçuk yerine koyuyorlar. Gerçi haklılar biraz şu ifade şekline bak. Raporladım.
  9. LowEntropyPerson

Hz Ayşe nin Yaşı hakkındaki 6-9 iftirasını çürütüyoruz.

Bunu sürekli ama sürekli çürütmeye çalışan tek milletiz. Araplar eee ne olmuş yani diyorlar. Bence bunun sebebi dini sorgulanamaz ve beton sağlamlığında gördüğümzü için, arapların aksine. Daha çok seçime bağlı bir şey. 1767601071 Ay ikiye bölündü nasıl inanmazsın ya
  10. LowEntropyPerson

Öneri R3 3100 ile rx 6600 darbogaz yaparmı

Kanka özellike the finalsda alıştığımız aksine her şey işlemci üzerinden hesaplanıyor + çok fazla yıkım var
  11. LowEntropyPerson

Çözüldü✓ Apex Legends FPS Sorunu!

Apexin soruun bende bırakmadan önce manyak dalgalınıyordu bırakmamın bir sebebide bu r3100 rx5500xt 8gb kullanıyorum birde ben oyunun config ayarlarını değiştirip grafikleri enredeyse geometrik şekilelre kadar indirdim o haldeyken oluyordu
  12. LowEntropyPerson

Öneri R3 3100 ile rx 6600 darbogaz yaparmı

Bende rx3100 ve rx5500xt 8gb versiyonu var normalde darbogaz yapmazdı ama yeni nesil oyunlarda manyak gibi işlemci darboğazı var özellikle the finals arc raiders bu ikiside emabrkın oyunu ve iksiininde enginesi çok ilemci bazlı
Geri