LowEntropyPerson isimli üyenin son içerikleri

1. LowEntropyPerson

Garson Kızı Bulmam Gerek

Sanırım sizi kadın doğurmadı hocam eğer aksi olsa empati yapabilirdiniz
  2. LowEntropyPerson

Garson Kızı Bulmam Gerek

Empati deniliyor hocam buna, ayrıca lgbt ve femizme konuyu nerden nasıl bağladınız? 1787589383 Emin ol günde ne az bu şekilde onunla "tanışmaya" çalışan 65 kişi oluyordur, ki zaten beğendiniz özelliği sadece fiziksel, aşk denmez buna, (kaba olmayacak şekilde algıla hakaret etmiyorum sana)...
  3. LowEntropyPerson

Garson Kızı Bulmam Gerek

Kanka elini kalbine koy yaptığın doğru bir şey mi sence? O garsonlar bilerek öyle davranıyor sende bunu baz alarak gidip rahatsız ediceksin, ki zaten bu instagramını alma işini anlayamıyorum yüzyüze gelmişsin zaten orda konuşşana bir ara buluşalım istersen vs. diye ki zaten bunu düşününce...
  4. LowEntropyPerson

Cs2 Hilelerin Ban Yememesi

Faceit eyleyin.
  5. LowEntropyPerson

Gta 6 Dosyalarının Sızdırıldığı İddiası

Oha bunları yayınlayan leek değilmiş
  6. LowEntropyPerson

Philips Oneblade Balonu

Oha şansa bak tamda bugün hediye gelmişti bana
  7. LowEntropyPerson

Oyunun Son Harfi ile Yeni Bir Oyun Yaz.

Signalis
  8. LowEntropyPerson

🟢 İslam Düşmanı Çelişkisi

"Günümüzdeki en büyük sorunlardan biride bu işte herkes kibirli yani herkes dünya sanki kendi etrafında dönüyormuş ve dünya da ondan başka bri insan yokmuş gibi kendi doğru ve yanlışlarına ve taleplerine göre dünyanın şekillenmesini istiyor" bunu diyip müsamha göstermek zorundasın, rahatsız...
  9. LowEntropyPerson

Kanka peygamberlik rolepaly mi yapıyorsun ya adama bak. 2026 yılında namaz saatini takip edemiyorsan zaten sana namaz farz olmuyor. Neden 180 desibele katlanmak zorundayım günde 5 kez, sabah 6 da? 1786529850 Eylemler öenmli olan değil mi? bak mesela osama bin ladin amerikaya manifesto yazıyor...
  10. LowEntropyPerson

Günde 5 kere o hafif bozuk hoparlörun cigligiyla 5 dakika suren ezan (persembe cuma ve 15 temmuzda 6 kere) olmadan uyuyamam. Kurbanda sokak aralarinda, kirli ve olsada bitsin mantigiyla kesilen hayvanların kanıyla yıkanan topraklar daha bir bereketli olur. Ramazan'da kadim geleneğimiz davul...
  11. LowEntropyPerson

Üniversite Karşılaştırması

Zaim dinci kaynıyor, kesinlikle aydın
  12. LowEntropyPerson

4 Yıllık Bilgisayar Mühendisliğimi (Kaliteli Üni) Yoksa 2 Yıllık mı

2026 da bilgisayar ile ilgili hiçbirşey yazılmaz hocam ya
  13. LowEntropyPerson

3. Mezun Senesi Olan, Bir Şeyler Yapabilmiş Var mı?

Affedersiniz ama gerçekten kpss ye girmediğiniz belli o kadar kolay olsa, o merkezde verilen süslü kağıtların bir değeri olsa halkımız bu durumda olmazdı, ki insanların ne yaşadığını bilmiyorsun herkesin derdi memur olup devletin sırtında parazit olmak değil bazı insanalr akademsiyen olmak...
  14. LowEntropyPerson

Mezuna Kalmalı Mıyım Fikirlerinizi Merak Ediyorum

198K da düzgün bir şey yok kendimizi kandırmayalım. 2 yıllık sağlık veya uçak bakım yaz, tyt puanını bilmiyorum eğer onlar tutarsa oralar güzel tutmazsa mezuna kalırsın
Geri