LowEntropyPerson isimli üyenin son içerikleri

1. LowEntropyPerson

🔥İndirim Baseus Şarj Kabloları İndirimde 93TL Den Başlayan Fiyatlar

evet bende bu örgü modellerden bir tane ucb c to usb c var samsungun özel hızlı şarjınıda destekliyor hafif bükülme oldu ucunda ama oda kardeşimin dikaktiszce kullanamsındandır bendeyken hiçbir sıkınt ıçıkmadı öneririm ucuzdu
  2. LowEntropyPerson

Ps4 Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Mutlaka 1tb alın. pro alın alabiliyorsanız ama fiyatları bilmiyorum kırmayı düşünüyorsanız, ki mutlaka öneririm 12.50 altında bir sürüm olan cihaz alın slim alıcaksanız önemli değil ama cuh-22XX olması ufak bi avantaj
  3. LowEntropyPerson

🔥İndirim Migros Yemek TATLI150 kodu 150 TL indirim + Migros Hemen 600'e 250 indirim

Vallaha ya kaç kez brişey sipariş ettim restoran kapalı nedeniyle iptal edildi deniliyor KAPALIYSA NEDEN SİAPRİŞ VEREBİLİYORUM ve 1 kez olmadı aynı gün içinde üst üste 3 kez siarpiş verincede aynısı oldu
  4. LowEntropyPerson

Öneri 🪫Sahte şarj aletlerini tespit etmenin en kolay yolu🪫🔌

Hahahaha mindustry pfpli birisinden beklenicek bir şey elinizew sağlık, kaydettim
  5. LowEntropyPerson

15bin TL civarında telefon önerisi

Neden kaçak? 1772545203 A46 veya a 56? a46 almayı düşünüyorum şuanda uzun süreden kastım 4 yıl
  6. LowEntropyPerson

15bin TL civarında telefon önerisi

Dostlar selam telefonumun ekranı kırıldı Note 8 Lite, bayağı eski olduğundan değiştirmek istiyorum öneriniz nedir? Uzun süre gidebilecek sağlam bir şey olsun istiyorum çok oyun oynamıyorum.
  7. LowEntropyPerson

❌İndirim Bitti! Hot Wheels 1:64 Hot Wheels Japon Temalı 6’lı Araba Seti 767TL

Şuanda 1200. sanırım indirim bitmiş.
  8. LowEntropyPerson

🔥İndirim Vodafone 100₺ Cüzdan Bakiyesi🔥

istanbul karta alıp a101 bim şok migrosta harcayabilirsiniz.
  9. LowEntropyPerson

❌İndirim Bitti! Migros Algida Dondurmalarda 500e 250 İndirim +2.si %50

Aflatoksinli fıstık "aromalı" olanında mı geçerli sadece yoksa başkalarında da oluyor mu?
  10. LowEntropyPerson

İphone 13 ten 16 ya geçmeye değer mi

Zaten 13 var sende ve dediğine göre çok ağır kullanmıyormuşsun, geçmeyi istemenin sebebi nedir?
  11. LowEntropyPerson

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

uygulama içinde nereden alıyoruz?
Geri