driverlarda sıkıntı olmuş ekran kartını algılamıyor bilgisayar
önce ddu ile driverları tamamen temizleyin (internette birsürü rehber var)
sonra
güncel wqhl driverinini (deneysel olan değil stabil olan) kurun
10tl ye bile gerek yok. mas grave ile istediğiniz sürümü isteidğiniz şekilde aktif edebilirsiniz. ücretsiz ve resmi. microsoft çalışanları bile yapıyordu
High end bir sistem alırsam mutlaka aklımda olacak hocam kaydettim,sağolun.
hocam bu arada soğuutucu kioxianında fanın markası, modeli linki nedir? 120mm fan mı?
Evet ve wraithin aksine çinli no brand ürünlere marka basmıyorlar yurt dışındada bilinen gayet güzel modeller. arkadaşımma bir tane klavyesini önermiştim 3 yıl önce hala kullanıyor kendimde baktım baya f/p
Kanka kaç bin liralık ürün almışsın normal basit bir mouse değilki üst jkalite skatez alman lazım ve bunun içinde hatta genel oalrak skatez öncerisi içinde hangi tarz oyunlar oynadığını mousepadinini ypaısını nasıl tarz skatez istediğini yazmalısın.
Silivri soğuk değil sanki çin, rusya gibiymişiz gibi konuşmayın sadece onların amacına hizmet ediyrosunuz.
1767765128
Sanırım her şey 1 dolarlık plastik ürün bile 30 doalr üstüymüş gibi gümrüğe takıalcak ya onlar çalacak senden yada 100dolar vergi falan ödeyeceksin
Bu tavırlar yüzünden başka forumlardakinin aksine din konuları açılamıyor anında kilitleniyor, bizi çoçuk yerine koyuyorlar. Gerçi haklılar biraz şu ifade şekline bak. Raporladım.
Bunu sürekli ama sürekli çürütmeye çalışan tek milletiz. Araplar eee ne olmuş yani diyorlar.
Bence bunun sebebi dini sorgulanamaz ve beton sağlamlığında gördüğümzü için, arapların aksine. Daha çok seçime bağlı bir şey.
1767601071
Ay ikiye bölündü nasıl inanmazsın ya
Apexin soruun bende bırakmadan önce manyak dalgalınıyordu bırakmamın bir sebebide bu r3100 rx5500xt 8gb kullanıyorum
birde ben oyunun config ayarlarını değiştirip grafikleri enredeyse geometrik şekilelre kadar indirdim o haldeyken oluyordu
Bende rx3100 ve rx5500xt 8gb versiyonu var normalde darbogaz yapmazdı ama yeni nesil oyunlarda manyak gibi işlemci darboğazı var özellikle
the finals
arc raiders
bu ikiside emabrkın oyunu ve iksiininde enginesi çok ilemci bazlı