Dostlar selam bu sene mezunum üniversiteye gdieceğimde şuanda hesap açmam lazım, steam olsun, yeme içme harcamaları olsun en iyi cashbackleri kampanyaları veren ve genel oalrak baş ağrıtmayacak banka hangisi, herhangi bir öneriniz tavsiyeniz var mıdır?
750 ye 250 işime yarar bildiğim bir burgerci var hayatımda yediğim en güzel burgeri oradan yedim yanına ekstra bir iki şeyde söylüyorum uzun süredir söylemedim pahalı diye sağolun.
Frame genin nasıl çalıştığını bmliyorsunuz, sihirli bir şey değil oda pc kaynaklarını tüketiyor hem gpu hem ram hem cpu bu yüzden normalde 100 alıyorsanız frame gen ile 60-80 civarına düşer, ve görüntü kalitesi biraz düşer bu kadar kötü anca 30-45 de fg açtığınızda olmalıydı neden böyle olmuş...
evet bende bu örgü modellerden bir tane ucb c to usb c var samsungun özel hızlı şarjınıda destekliyor hafif bükülme oldu ucunda ama oda kardeşimin dikaktiszce kullanamsındandır bendeyken hiçbir sıkınt ıçıkmadı öneririm ucuzdu
Mutlaka 1tb alın.
pro alın alabiliyorsanız ama fiyatları bilmiyorum
kırmayı düşünüyorsanız, ki mutlaka öneririm 12.50 altında bir sürüm olan cihaz alın
slim alıcaksanız önemli değil ama cuh-22XX olması ufak bi avantaj
Vallaha ya kaç kez brişey sipariş ettim restoran kapalı nedeniyle iptal edildi deniliyor KAPALIYSA NEDEN SİAPRİŞ VEREBİLİYORUM ve 1 kez olmadı aynı gün içinde üst üste 3 kez siarpiş verincede aynısı oldu