LowEntropyPerson isimli üyenin son içerikleri

1. LowEntropyPerson

Goodbyedpi hakkında yardıma ihtiyacım var

Bazen saçma ***** hatalar olabiliyor goodbye dpi turkede haberin olsun arkadaşımla ne yaarsak yapalım dns bağladığında interneti kesiliyordu ama anyı evde başka bir masaüstünde çalışıyor (onunki laptopdu) yapımcıda artık cevpa vermiyor issues kısmına bu arada.
  2. LowEntropyPerson

Hangisi daha mantıklı?

Tövbe ettim bir daha asla FE serisi telefon kullanmam bataryaları çok kötü, işlemci vsw. performansları geride fiyatlarıda o kadar düşük dğeil. fe yerine ap*le alırım daha iyi.
  3. LowEntropyPerson

GitHub Sayfası Nasıl Sizce

Biraz kaba olmuşum pardon, ai bırak bence şuanlık, arkadaşımın baya kullandığı githubda 70k yıldızlı 2guide var https://github.com/prakhar1989/awesome-courses/ https://panx.io/awesome-certificates/ sadece kodlama değil internet üzerindeki en büyük ücretsiz içerik/yardımcı içerik koleksiyonu...
  4. LowEntropyPerson

GitHub Sayfası Nasıl Sizce

Konunun amacını anlamadım kendin bir şey öğreniyorum demişsin ee? ayrıca gidip ai slop projeler oluşturmuşsun ki buda birşeyi öğrenme mantığına ters. gerçekten anlamsız olmuş
  5. LowEntropyPerson

🔥İndirim PERWOLL 5'Lİ PAKET TANE 141TL

Yerli malı kullanalımda ecnebilerin reddetiği aflatoksinli fıstıkları biz yiyelim, piyasada fısıtklı ürünler ucuzlaasın çoğalsın değil mi? Özellikle yerli malı kullanmıyorum ki hem zehirlenmemek için hemde köylünün cebine para girmesin girerse çünkü gider birşeye basar
  6. LowEntropyPerson

Bağımlısı yapacak oyun önerileri

piyasadaki ne iyi fps, the finals. inanılmaz yıkım mekaniği var çok kaotik ve eski battlefield develoeprları ypamış
  7. LowEntropyPerson

Kuranda İlginç Bir Hata Buldum ?

Ne hatası ya bu kadar zaman harcamaya bile değmez, ayşe, ayın ikiye bölünmesi, tarzı şeyler varken yunan mitlerinden farkı yok hiçbir dinin, boşa zaman harcıyorsun
  8. LowEntropyPerson

📍Şanlıurfa Ve Kahramanmaraş📍Okulda Silahlı Saldırı📍

Yapan çocuğun konuştuğu arjantinli birisi varmış aralarındaki konuşmadan ss atmıştı o arjantinli çocuk, o konuşmayı + çocucğun yüzünü + babasını atıyorum babası çocuğun dediğine göre onu bpğmaya çalışmış ve büyük ihtimalel sialha erişimi onun sayesinde geliyor fotoğraf atamıyorum
  9. LowEntropyPerson

Üniversiteye giden birisi hangi bankadan hesap açmalıyım?

Dostlar selam bu sene mezunum üniversiteye gdieceğimde şuanda hesap açmam lazım, steam olsun, yeme içme harcamaları olsun en iyi cashbackleri kampanyaları veren ve genel oalrak baş ağrıtmayacak banka hangisi, herhangi bir öneriniz tavsiyeniz var mıdır?
  10. LowEntropyPerson

Ram CL değeri nasıl öğrenilir?

Thaiphoon burner programı ile rame ait her bilgiyi hatta OC eidceksinz içindeki çiplere dahil herşeyi öğrenebilirsiniz
  11. LowEntropyPerson

🔥İndirim Trendyol Yemek & Market 250 TL İndirim

750 ye 250 işime yarar bildiğim bir burgerci var hayatımda yediğim en güzel burgeri oradan yedim yanına ekstra bir iki şeyde söylüyorum uzun süredir söylemedim pahalı diye sağolun.
  12. LowEntropyPerson

Yandex AI 150 TL Migros Hediye Çeki Yeni; Eskiden Faydalananlar Da Yararlanabilir

Gecen seferde istanbul kart bonusu almıştım kod kisminda bu cikiyoe verileri vs. Sildim
  13. LowEntropyPerson

Yardım Framegen kaliteyi çorba ediyor.

Frame genin nasıl çalıştığını bmliyorsunuz, sihirli bir şey değil oda pc kaynaklarını tüketiyor hem gpu hem ram hem cpu bu yüzden normalde 100 alıyorsanız frame gen ile 60-80 civarına düşer, ve görüntü kalitesi biraz düşer bu kadar kötü anca 30-45 de fg açtığınızda olmalıydı neden böyle olmuş...
  14. LowEntropyPerson

Virüs proğramı önerisi

Bu kadar marka fanboyu olmak zararlıdır hocam.
Geri