Arama sonuçları: *

1. LowEntropyPerson

Üniversiteye giden birisi hangi bankadan hesap açmalıyım?

Dostlar selam bu sene mezunum üniversiteye gdieceğimde şuanda hesap açmam lazım, steam olsun, yeme içme harcamaları olsun en iyi cashbackleri kampanyaları veren ve genel oalrak baş ağrıtmayacak banka hangisi, herhangi bir öneriniz tavsiyeniz var mıdır?
  2. LowEntropyPerson

Ram CL değeri nasıl öğrenilir?

Thaiphoon burner programı ile rame ait her bilgiyi hatta OC eidceksinz içindeki çiplere dahil herşeyi öğrenebilirsiniz
  3. LowEntropyPerson

🔥İndirim Trendyol Yemek & Market 250 TL İndirim

750 ye 250 işime yarar bildiğim bir burgerci var hayatımda yediğim en güzel burgeri oradan yedim yanına ekstra bir iki şeyde söylüyorum uzun süredir söylemedim pahalı diye sağolun.
  4. LowEntropyPerson

YandexAI 150 TL migros hediye çeki yeni, eskiden faydalananlar da yararlanabilir

Gecen seferde istanbul kart bonusu almıştım kod kisminda bu cikiyoe verileri vs. Sildim
  5. LowEntropyPerson

Yardım Framegen kaliteyi çorba ediyor.

Frame genin nasıl çalıştığını bmliyorsunuz, sihirli bir şey değil oda pc kaynaklarını tüketiyor hem gpu hem ram hem cpu bu yüzden normalde 100 alıyorsanız frame gen ile 60-80 civarına düşer, ve görüntü kalitesi biraz düşer bu kadar kötü anca 30-45 de fg açtığınızda olmalıydı neden böyle olmuş...
  6. LowEntropyPerson

Virüs proğramı önerisi

Bu kadar marka fanboyu olmak zararlıdır hocam.
  7. LowEntropyPerson

Virüs proğramı önerisi

Kosan içerikleri düzgün yerelrden bulup sağduyu ile hareket edersen windows defender yeterde artar. ekstra yük bindirmeye gerek yok sisteme.
  8. LowEntropyPerson

Merhabalar yüksek bütçeli bi sistem topladım bunu nerede birleştirebilirim

herhalde en büyük teknoloji kanalı
  9. LowEntropyPerson

🔥İndirim Baseus Şarj Kabloları İndirimde 93TL Den Başlayan Fiyatlar

evet bende bu örgü modellerden bir tane ucb c to usb c var samsungun özel hızlı şarjınıda destekliyor hafif bükülme oldu ucunda ama oda kardeşimin dikaktiszce kullanamsındandır bendeyken hiçbir sıkınt ıçıkmadı öneririm ucuzdu
  10. LowEntropyPerson

Ps4 Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Mutlaka 1tb alın. pro alın alabiliyorsanız ama fiyatları bilmiyorum kırmayı düşünüyorsanız, ki mutlaka öneririm 12.50 altında bir sürüm olan cihaz alın slim alıcaksanız önemli değil ama cuh-22XX olması ufak bi avantaj
  11. LowEntropyPerson

🔥İndirim Migros Yemek TATLI150 kodu 150 TL indirim + Migros Hemen 600'e 250 indirim

Vallaha ya kaç kez brişey sipariş ettim restoran kapalı nedeniyle iptal edildi deniliyor KAPALIYSA NEDEN SİAPRİŞ VEREBİLİYORUM ve 1 kez olmadı aynı gün içinde üst üste 3 kez siarpiş verincede aynısı oldu
  12. LowEntropyPerson

Öneri 🪫Sahte şarj aletlerini tespit etmenin en kolay yolu🪫🔌

Hahahaha mindustry pfpli birisinden beklenicek bir şey elinizew sağlık, kaydettim
  13. LowEntropyPerson

15bin TL civarında telefon önerisi

Neden kaçak? 1772545203 A46 veya a 56? a46 almayı düşünüyorum şuanda uzun süreden kastım 4 yıl
  14. LowEntropyPerson

15bin TL civarında telefon önerisi

Dostlar selam telefonumun ekranı kırıldı Note 8 Lite, bayağı eski olduğundan değiştirmek istiyorum öneriniz nedir? Uzun süre gidebilecek sağlam bir şey olsun istiyorum çok oyun oynamıyorum.
  15. LowEntropyPerson

❌İndirim Bitti! Hot Wheels 1:64 Hot Wheels Japon Temalı 6’lı Araba Seti 767TL

Şuanda 1200. sanırım indirim bitmiş.
  16. LowEntropyPerson

🔥İndirim Vodafone 100₺ Cüzdan Bakiyesi🔥

istanbul karta alıp a101 bim şok migrosta harcayabilirsiniz.
Geri