A9 plus kullanıyorum ele çok güzel oturuyor fazla hafif ve küçük olur mu diye korkuyordum ama 1.95 cm olduğum halde çok güzel oturdu elime ağırlığı da çok...
Darmoshark M3S PRO özellikleri, ₺2700 Zenith ile benzer. Zenith daha pahalı. Rampage yeni rakiplere ayak uydururken en inat ve saçma karar alan firma...
Bi arkadaş vardı geçen ban konuda 18 gb olmaz demişti vram :)
Süper tek kart çıkacaktı gene nvidia kokunu çıkardı
5050ye sözüm yok ama en başta 5050 8gb...
anladım dostum
bunun çözümü olarak uysb portunu 2ye alınması lazım muhtemelen bu kişiler usb3 ve üzeri portları kullnıyorlar
usb3 portları yüksek frekanslı...
aynen bende öyle düşünenlerdenim ama kullnınca anlıyorsun klavyede yeni aldım erdgonomik yumuşak tuşlu Logi eski kullandığım 2 tane yeğenime vermiştim...
Bundan önce logitech g502 kullanıyordum kablolu ağırlıklı olan versiyonu. Önceden mouse ağır olsun diye extra ağırlıklı olanı almışız da dünya varmış...
şuan rampage kullnıyorum 3 yıl oldu alalı tam 3 olmuş olabilir defalarca düştü bir şey olmadı bugün sol tık düştüğünde hafifledi biraz ama gerçekten ürün...
siyah zenith pro kullanıyorum aktif olarak 4-5 aya yakındır. Memnunum kullanış için makul varla yok arası tavsiye ederim diğer ürünü hiç bilmiyorum yorum...