TayyarCR isimli üyenin son içerikleri

1. TayyarCR

Rtx 3060 Ti mi Rtx 3060 mı alınmalı?

Başlıkta 3070 yazıyor 3060ti eğer madenciilk yapılmadıysa al geç ti modeller her zaman uzun ömürlüdür madencilik yapıldıysa düz 3060al
  2. TayyarCR

Yardım 1000mhps internet var Steam 300mhps indiriyor

olsun yine iyidir bana yükleme lazım oluyor. 1000lik pakette verdikleri 50 onuda 40 olarak alıyoruz TTnette en aşağı 250mbs olması lazımdı
  3. TayyarCR

Yardım 1000mhps internet var Steam 300mhps indiriyor

ttnet 1000lik paket değil mi bizde niye 50yi geçmiyor anlmadımi hangi paket bu 121e çıkmış
  4. TayyarCR

2026da 2080 super alınır mı?

2080 bugün halen taş gibi çalışan bir kart sadece bahsetitğin oyunlar için alacaksan olur insanlar garip 4060 al diyende çıkabilir hangisi kafana uyarsa onu al ama 2080 halen taş gibi kart en baba kart bugün rtx2060 istiyor
  5. TayyarCR

Steam ve Epic Games'i Kapatabilecek Kanun Meclise Sunuldu !

Zannetme var evet. İnsanlarla sohbet ederken bile bana ya hani Kur'anda şu var ya bu varya birşeyler yazar ya cümlelerini defalarca duydum. Bizzat imamlara soru sorduğumda bile gördüm. Ben alimden filandan duydum sözlerini Bazı şeyleri anlamak istiyorsan arkadaşlar Atatürk'ün hayatına...
  6. TayyarCR

İşte senin ve etraftakilerin "din zannetmesi" bu zaten Din başka zannetme başka Onlardan bir kısmı ümmidir. Kitabı bilmezler; (bildikleri) bir sürü asılsız şeylerden başkası değildir ve yalnızca zannederler. Bakara suresi, 78 Hep derlerdi ya işte biz Kur'anı anlatamadık şöyle oldu böyle...
  7. TayyarCR

Seni anlıyorum. İmam hatipler konusunda sonuna kadar haklısın Atatürkümüzün açtığı dini öğrensinler Kur'anın temeline insinler dediği kurum şuanda sadece imam yetiştiriyor din yerine alternatif bir dine benzer ama din olmayan şeyler öğretiyor ve din hakkında genel kültür bilgisi zaten önceki...
  8. TayyarCR

Türk Telekom Mevcut Kullanıcılar - İndirimli Prime Paketleri (+Hediye Çeki)

Günümüzde halen 3gb 5gb gibi paketleri satan firmalar var bunlar artık yarım günde biten veri sınırıdır bunların sorgulanması lazım
  9. TayyarCR

Oyunlarla alakası yok diyen arkadaşlar 12 yaşımdan beri oynuyorum. Daha küçükken bile oynadığım karakter olmak istediğim zamanlar oldu şimdi yaş 37 Etkileniyorsun herkes öyle olmayanı ömrümde pek görmedim Ama hiçbir zaman birisine zarar verme eğilimim olmadı Bunun en büyük sebebi maneviyatımın...
  10. TayyarCR

RESİDENT EVİL REQUİEM SİZCE BU SİSTEM İLE OYNANIR Mİ?

Zaten sayfasında sistem gerekseinimleri var güzel kardeşim fareyi kasa rengini bunları yazmana gerek yok yeni başladın heralde bilgisayar oyunlarına kulaklıkla yada kamera ile oynana bir oyun değil. İşlemci+Erkran kartı belirtmen yeterli
  11. TayyarCR

DLSS 4.5 - Dynamic Frame Gen Deneyimi (5070 Ti - 4K)

Bu dinamik kare oluşturma gayet amntıklı bilgisayardaki Dengeli güç modu gibi istediği zaman hızlanıyor gerekmiyorsa olduğu yerde bekliyor Benim 4080 var 2x/3x/4x leri denedim sadece 6x görmedim daha ama benim en çok kullndığım genelde 2x/3x oluyor diğerleri bana pek yaramıyor benim için stabil...
  12. TayyarCR

Resident evil requiem kodu mevcut 2 adet 5070 almıştım 1 kod fazla kaldı elimde

Oyunu tavsiye ederim gayet güzel bütün serilerini oynayan biri olarak Onun dışında bir ara burada krek paylaşılmıştı araştırdım biraz hypervisor krekleri mümkünse sakın kullanmasınlar ucuz yolla almayı tercih edin bu arkadaş gibi. resmi olarak bugün kırıldı ama kafanız rahat olsun ben satın...
  13. TayyarCR

Çözüldü✓ TLOU P1 Açınca 9800X3D İşlemcim 85 Dereceye Yükseliyor

Dostum kasa görselinden zaten anakartına ekran kartına hepsini çözdük mükemmel bir detay olmuş bende tıklayınca sistem bilgileri çıakcak sandım çok alakasız bir görsel olmuş neyse Eğer stemdan resmi olarak oynuyorsan sorun yok gölgelendirme için 20-25 dk bekleyeceksin Eğer krekli indirip eski...
  14. TayyarCR

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

Türkselin 5G anlayışı ülkemizle örtüşmüyor Bize değil daha çok amerikaya hitap ediyor gibi Türkiye zencilerine özel 5g kumpanyası
  15. TayyarCR

Yarın 5Gye geçiliyor

5G için 1gb veren firma var 5G hızını tam alan bir insan ki bu Türkiye şartlarında pek mümkün değil ama yarısını biel alan adam aynı gün bitecek internet vermişler Türkiyedeki iletişim firmaları ya çok ahlaksız yada dünyadan haberleri yok çünkü 1gb verdikleri fiyata diğer ülkelerde sınırsız...
Geri