TayyarCR isimli üyenin son içerikleri

1. TayyarCR

Windows 11'e geçmeye değer mi? (R5 5600 / RX 6700)

21H1 sürümü ve 22H2de çok sorun vardı 22H2nin sonlarında düzelttiler 23H2 en sonsuz sürümdür şuanda etrafta kullanıpta sorun yaşayan pek görmedim. Tabi 08-2025 ve sonrasındaki bütün Win11 sürümlerinde SSd güncellemesi alan sürümlerde sorun olabilir. Aynı güncellemeyi alan Win10 içinde geçerlidir...
  2. TayyarCR

Windows 11'e geçmeye değer mi? (R5 5600 / RX 6700)

Toparlananı 2 yıl oldu nerede kaldın bütün MS ekibi sizleri soruyordu 23H2 sürümü ile ! Windows10 fişi çeklirken böyle sorular sormasak artık !
  3. TayyarCR

Windows 11 IoT LTSC vs Windows 10 IoT LTSC

Vaktim var denerim dersen Linuz Mint yada Zorinos dene tabi. yada ubuntu Ama dediklerim kafidir neyi kurarsan kur demek ki aynı şeyleri yapacaksın. Genel anlamda linuxda kursa windowsta kursan sen ikisinde kullanmayacaksın. Sen Firefox Chrome Meda Player clasic Not dfteri discord kullnacak...
  4. TayyarCR

Windows 11 IoT LTSC vs Windows 10 IoT LTSC

Senin sisteme göre en iyi performansı Win10 iot ltscde alırsın sonra Win11 fakat devasa bir fark yapmaz sistemin zaten iyi. yani %5lik %7lik kazancın olacak. Zaten sade bir sistem Ama iot lisansı için pro lisansın olması lazım pro lisasnsın varsa kur yoksa bence ev/home sürümlerini kullan. Bu...
  5. TayyarCR

BF6 İlk 3 Günde 7 Milyon Adet Sattı!

Bu bir oyun deyip geçiyorsunuz ama ben bunu anlamadım BF oyununda Türklere karşı savaş olmadı mı Allah Allah diyen askerlere sıkılmadı mı hemde oynayan kişiye sıktırdı. Bu BF sevdası nedir anlamadım bence oyunda olsa bazı şeyleri ciddiye almamız lazım Bizim diğer milletlere benzememeiz lazım
  6. TayyarCR

10 yıl devrildi. Windows 10'un Desteği Bitti

Evet bak bunu eklemeyi unuttum mesela Pro kurdunuz lisansınız var aktifleşti daha sonra ufak bir betik yaması ile anında sistemde yazan Pro sürümü İot Enterprise oluyor. Böyle olunca güncellemelere devamke
  7. TayyarCR

Esu'nun anlamını zaten yukarda belirttim. Güvenlik güncelmesi diye ! 2028e kadar paralı tsforge yaması ve dahada çıkacak yamalar ile 2032ye kadar normal kullnıcılarda yararlanacaktır diye tahmin ediyorum. Ayrıca hata ve özellik güncellemesi çok önemli değil biraz bilgisiyse zaten onları kendi...
  8. TayyarCR

esu resmi bir durum fakat tsforge ile bunu dahada uzatıyorsun. Normalde bu yöntemi windows parayla satmayı düşünüyor.
  9. TayyarCR

Steam konusunda haklı olabilirsi fakat Win8.1 sistemsel olarak 2017te bitirildi. 2023e kadar güvenlik güncellemesi alınıyordu. Mesela Photohop gibi uygulamalar vs yükelenemiyordu. Direk cillop gibi sisteme kıydılar şuan ATMlerin çoğunda yüklü sistem halen Win8.1 Win10un ana desteği ne demek...
  10. TayyarCR

Hangi linux dağıtımını önerirsiniz?

Zorinos Mint Ubuntu veya Fedora olabilir.
  11. TayyarCR

Windows 7 2008de çıktı 2009da kullnımdaydı steam 2021de falan sonlandırdı desteği. Kimi için Win10 bugün kimi için 2 yıl kimi için 5yıl sonra bitcektir. Ben Win8.1i 2020ye kadar kullandım. Halen en akıcı en sağlam en hızlı işletim sistemidir gördüğüm. Sıfır sorunlu işletim sistemiydi. 4 yılda...
  12. TayyarCR

Windows2000den beri kullnıyorum WinXP bile 2009 yerine 2014te bitti ise Windows10 sanıyorum 2035 gibi anca biter. Windows 10 esu desteği ile en önemli güvenlik güncellemesi alırsınız sadece özellik güncellemeleri gelmez. İlla Win10kullnnıp güncelleme almak isteyenler ufak bir yama yapacak ve...
  13. TayyarCR

Yardım Monster Laptop alınır mı?

Ben aldım ekranı bozuldu garantiye girmez dediler para istediler bende vermedim. Ekranlarında sorun olmasa fena değil ama statik elektriklenme çok oluyor bu sebeple. Gamegaraj falan bakın derim
  14. TayyarCR

Anonymous Çeviri Güvenilir mi?

Açıkcasu ben ucuz hesaplardan alıp steamdan GOGtan oynuyorum onun dışında birrde Türkçe yamaya HAYATTA para vermem ki zaten ingilizcemde iyidir. Aylık abonelik demişler. Ben bir siteye para vereceğim yama için üstüne birde uygulama verecekler içinde ne olduğu belli olmayan onu yükleyip yama...
  15. TayyarCR

Anonymous Çeviri Güvenilir mi?

Bu tarz çeviri yapanlarda şunu anlayamıyorum reklam yapacağız diye Launcher dedikleri şeyi yapıyorlar güvenilirde gözükmüyor. İçine ne koydukları belli değil. Ziplese yada Winrar SFX yapsalar hem reklam yaparlar hemde adam akıllı bir işi yaparlar ama o akıl bunlarda nerdeee
Geri