TayyarCR isimli üyenin son içerikleri

1. TayyarCR

Silent Hill 3 Hala Oynanır mı

oynanır tabi SH3 HD sürümleri vardı gayet iyi oyunlardır. HD olarak SH1-2-3 oyunları çıktı zaten en iyileri bunlardır diğerlerine hiç bakmana bile gerek yok sırasıyla en iyileri SH2-SH1-SH3 SH2 bağımsız SH1 ve SH3 aynı hikaye devamıdır. Bakalım SH1 den sonra muhtemelen SH3 ramake gelir Ama çok...
  2. TayyarCR

1080p 24.5'' Tandem W-OLED Monitör Tanıtıldı

doğrudur muhtemlen ondan üretmiyorlardır 26,5 deneyimledim ben dediğin gibi nednese gözüme daha küçük gelmişti aşağıdaki ürün ama ayaklar konusu gerçekten berbat olmazsa ilerde 26,5 bakarım belki
  3. TayyarCR

gerek yok usta o zaman 2k/4k olsa tamam hadi Benim dizüstü 18inç ama 2K ve 240hz Neden bilemedim 24-25 inç ekranlar 2K yapılmıyor hepsi 1080p bende Benq var 2K ekran 2K lar 27inçten başlıyor ve 27 büyük yani gözüm alıştı ama 24-25 en ideali
  4. TayyarCR

tam bana göre benim ekran 27 inç ama asıl istediim 2K 24-25 inç 27 biraz büyük kaçıyor 1080p ise işe yaramaz ama 2k ise alınabilir
  5. TayyarCR

ABD, Ufo Belgelerini Yayımladı !👾🚀

Çoğun sahte ve bazısı da cin görüntüsü cinler alay etmek için böyle şeyler yapabilirler bilen bilir kare yakalama hızından kaynaklı cinlerin görüntüsü elde edilebilir artık
  6. TayyarCR

İnternete bağlı kişilerin hızı nasıl düşürülür?

dövmemeleri için Tplink Asus yada kenettic modemlerden birine ihtiyacın var tarcihen tp link yada kenetic Mac filtreleme kısmında ağ genişletme bandwidth ayarlarında hangi kullanıcıya hangi hızı vereceksen verebilirsin yada direk kendin hariç diğerlerini kısıtlarsın bende kullnıyorum
  7. TayyarCR

Rtx 3060 Ti mi Rtx 3060 mı alınmalı?

Başlıkta 3070 yazıyor 3060ti eğer madenciilk yapılmadıysa al geç ti modeller her zaman uzun ömürlüdür madencilik yapıldıysa düz 3060al
  8. TayyarCR

Yardım 1000mhps internet var Steam 300mhps indiriyor

olsun yine iyidir bana yükleme lazım oluyor. 1000lik pakette verdikleri 50 onuda 40 olarak alıyoruz TTnette en aşağı 250mbs olması lazımdı
  9. TayyarCR

Yardım 1000mhps internet var Steam 300mhps indiriyor

ttnet 1000lik paket değil mi bizde niye 50yi geçmiyor anlmadımi hangi paket bu 121e çıkmış
  10. TayyarCR

2026da 2080 super alınır mı?

2080 bugün halen taş gibi çalışan bir kart sadece bahsetitğin oyunlar için alacaksan olur insanlar garip 4060 al diyende çıkabilir hangisi kafana uyarsa onu al ama 2080 halen taş gibi kart en baba kart bugün rtx2060 istiyor
  11. TayyarCR

Steam ve Epic Games'i Kapatabilecek Kanun Meclise Sunuldu !

Zannetme var evet. İnsanlarla sohbet ederken bile bana ya hani Kur'anda şu var ya bu varya birşeyler yazar ya cümlelerini defalarca duydum. Bizzat imamlara soru sorduğumda bile gördüm. Ben alimden filandan duydum sözlerini Bazı şeyleri anlamak istiyorsan arkadaşlar Atatürk'ün hayatına...
  12. TayyarCR

İşte senin ve etraftakilerin "din zannetmesi" bu zaten Din başka zannetme başka Onlardan bir kısmı ümmidir. Kitabı bilmezler; (bildikleri) bir sürü asılsız şeylerden başkası değildir ve yalnızca zannederler. Bakara suresi, 78 Hep derlerdi ya işte biz Kur'anı anlatamadık şöyle oldu böyle...
  13. TayyarCR

Seni anlıyorum. İmam hatipler konusunda sonuna kadar haklısın Atatürkümüzün açtığı dini öğrensinler Kur'anın temeline insinler dediği kurum şuanda sadece imam yetiştiriyor din yerine alternatif bir dine benzer ama din olmayan şeyler öğretiyor ve din hakkında genel kültür bilgisi zaten önceki...
  14. TayyarCR

Türk Telekom Mevcut Kullanıcılar - İndirimli Prime Paketleri (+Hediye Çeki)

Günümüzde halen 3gb 5gb gibi paketleri satan firmalar var bunlar artık yarım günde biten veri sınırıdır bunların sorgulanması lazım
  15. TayyarCR

Oyunlarla alakası yok diyen arkadaşlar 12 yaşımdan beri oynuyorum. Daha küçükken bile oynadığım karakter olmak istediğim zamanlar oldu şimdi yaş 37 Etkileniyorsun herkes öyle olmayanı ömrümde pek görmedim Ama hiçbir zaman birisine zarar verme eğilimim olmadı Bunun en büyük sebebi maneviyatımın...
Geri