TayyarCR isimli üyenin son içerikleri

1. TayyarCR

Format Atarken Bunla Karşılaştım.

tpm ile ilgili sorun yaşıyorsun anladığım tavsiyem hangi sürümde mesela 26h2 ise 25h2 dene ve rufusla yazdırırken TPM gereksinimlerini atlayarak belleğe tekrar yazdır genelde bu tarz hatalar secure boot / güvenli önyükleme ve TPM yüzünden oluyor
  2. TayyarCR

Razer Viper V3 Mouse Alınır mı?

benim 1 haftaya yakın oldu Razer DA v3 pro alalı şuan epey memnunum açıkcası sadece 1 tık büyük gibi geldi sürekli bu scroll sorunu muhabbeti görüyorum sizde tam nasıl oldu ne zaman çıktı acaba ben genel kullnıcıyım
  3. TayyarCR

5800'e Viper V3 Pro Alınır mı?

ben rekabetçi oynamıyorum HL yüklü ama 1 kere baktım genel kullnım ve kışa doğru hikeyeli oyun oynuyorum bende 1khz aparat var ama 4 ve 8khz seçenekleri uygulamada gözükmüyor hani 8khz için aparatım yok ama 4khz açılması lazım diye tahmin ediyorum bu arada gördüğüm en uygun 1khz kullanım zaten...
  4. TayyarCR

5800'e Viper V3 Pro Alınır mı?

bende yeni aldım Detader v3 pro daha düşürmedim ama memnunum belki 1 tık daha ufak olabilirdi ama hafifliği ergonomikliği yine yerinde faredir 4gündür kullnıyorum %48deymiş şarjı
  5. TayyarCR

🔥İndirim Pepsi, Doritos , Çerezza 3 Al 2 Öde

bak kendi hesabıı yapmışsındır saygım var hafız ama bunun için ortalama 10-15 tane istesen o zaman kar yani 20 tl için ben beklemem :) Demek istediğim iyi anlaşılsın farkındayım bazılarınmızın yakınında markette olmuyor düz esnaf oluyor onlarda kazıklı voyvoda gibi kazığı sokmayı seviyorda...
  6. TayyarCR

🔥İndirim Pepsi, Doritos , Çerezza 3 Al 2 Öde

alanlara saygım var alır sebebi vardır vs fakat en fazla 50-100 metre ilerde birebir aynısı markette varken kargoyu/kargocuyu bunun için yormak evla mıdır? Covid döneminde kargocuun biri adamın biri şapka diğeri kravat sipariş etmişti onları taşıdık dedi şaka gibi çok acildir bulamıyorsundur...
  7. TayyarCR

Fare Seçimi :Atk A9 Yada Zenith Pro Seçimi

- Razer DeathAdder aldım şuan gayet memnunum epey hafif 64gr ve gerçekten hafif 90gr rampageden buna geçince hafifliği gördüm hafiflik bir yana önceki faremde büyüktü ama bu bir tık daha büyük ve hafif olduğu için zorlanmadım 1 tık daha küçük olsa süperdi Dpi ayar 30000 bunu hangi kafadan kırık...
  8. TayyarCR

baya iyi sçeeneklermiş bunları görmemiştim razeri sipariş verdim ama bunlarıda kenara kaydedeyim ne olur ne olmaz baya kaliteli görünüyorlar
  9. TayyarCR

RTX 50 Super Kartları Duyuruldu! (İddiası)

Bi arkadaş vardı geçen ban konuda 18 gb olmaz demişti vram :) Süper tek kart çıkacaktı gene nvidia kokunu çıkardı 5050ye sözüm yok ama en başta 5050 8gb 5060 9 yada 10 gb 5070 12gb 5070ti 16gb 5080 18-20 yada direk 24 gb çıkacaktı illa süper çıakcaksa 28 olsun ama hadi olmadı 5080 18-20 olur...
  10. TayyarCR

anladım dostum bunun çözümü olarak uysb portunu 2ye alınması lazım muhtemelen bu kişiler usb3 ve üzeri portları kullnıyorlar usb3 portları yüksek frekanslı olması sebebi ile 5ghz olması lazım sağlıklı iletişim için tabi burada üreticininde rolu oynar ama bunun için fare ayarlarından dip ayarlara...
  11. TayyarCR

Emin misin öyle ibare görmedim hiç öyleyse alınmaz
  12. TayyarCR

aynen bende öyle düşünenlerdenim ama kullnınca anlıyorsun klavyede yeni aldım erdgonomik yumuşak tuşlu Logi eski kullandığım 2 tane yeğenime vermiştim kullanyım dedim taş gibi ağır geldi tuşlar :) 1786027691 yetişir
  13. TayyarCR

şuan rampage kullnıyorum 3 yıl oldu alalı tam 3 olmuş olabilir defalarca düştü bir şey olmadı bugün sol tık düştüğünde hafifledi biraz ama gerçekten ürün güzel 90gr biraz ağır açıkcası uzun süreli kullnımlar için bence daha hafif olmalı genel kullnım için aldım ama oyun içinde baya iyi geldi
  14. TayyarCR

bu https://www.epey.com/klavye-mouse/razer-deathadder-v3-pro.html
  15. TayyarCR

plus ve razer arasındayım bakalım razer alma ihtimalim var
Geri