TayyarCR isimli üyenin son içerikleri

1. TayyarCR

Windows 11 26h1 indirilebilirmi

günlük giriğim site bu diğeriyle karıştırdım Asıl site solidshareydi yanlış değilsem sonra aralarında bi sorun oldu bunlar ikiye ayrılıp slentall olarak devam ettiler Kinghaze progressize extended 2022ye kadar baya canlıydı orası
  2. TayyarCR

Windows 11 26h1 indirilebilirmi

neredeyse 15+ yıldır varlar hemen hergün girerim sağlam çocuklardır
  3. TayyarCR

140-150 BİN TL 5070Tİ - 5080 SİSTEM TAVSİYESİ ( DURUMA GÖRE ESNEME YAPABİLİRİM)

Bende önceki FHD 23 inç vardı bayağı alışmıtım Şuan 2k ve 27inç bana büyük geliyor çünkü kafamı az da olsa çevirmek zorunda kalıyorum ama 50cm aramızda fark var yine büyük sorun yok Aynı ekranı aynı özelliklte 25inç alsam tadından yenmezdi ekran süper ama 27 bana fazla kişisel tercihim Bence...
  4. TayyarCR

Alabilirsin 4K iyidir fakat her oyunda 4K zorlarsan en yüksek ayarlarda rahat 15-16 gb vram doldurur Ben şahsen iki ekrandada 2k kullnıyorum 4K dan hiçbir farkı, yok bilerek 2K ekran aldım ve 27inç Benq ekranım bazı oyunlarda 4K açabiliyor açıncada çok değişen bir şey olmuyor 2K ile 4K arasındaki...
  5. TayyarCR

sen bilirsin dostum emin ol 10-15 fps için ASLA 20bin lira fark vermezdim Arkadaşa bunu anlattım yüzüne demeye çalıştım enayilik etme diye yok illa 5-10 yıl götürsün geçen sene aldığındada aynı şeyi dedin diyorum ama neyse Dediğin gibi vram 20-25 gb olsa al tabi 20bin o zaman değer Ama kardeşim...
  6. TayyarCR

Bende yeni sistem topladım 5070ti ile 5080 birebir aynı karttır Nvidia bu fiyasko kart içini daha öncede rtx4080 ile 4080süper için yaptı adamlar aynı kartı sürdü piyasaya neyse RTX5080 24 gb vram olsa sana 5080 al derdim ama en mantıklısı 5070ti seçeneğidir Yukarıdaki seçeneklerden ise 9800xd...
  7. TayyarCR

ÖLMEDEN ÖNCE OYNANMASI GEREKEN OYUNLAR

Cenettede oynarsın oyunlar dünyaya has bir şey değildir enteresan ölünce yok olanacağını düşünyorsan o başka
  8. TayyarCR

RTX 5080'den RTX 5090'a geçilir mi?

yanlış anlamada kardeşim hangi oyun 16gb vramda kasıyor? Ben dizüstümde rtx4080 ile 12gb vram ile performans almadığım tek oyun yok? Arkadaşımda rtx5080 aldı ilk 1 hafta benimde ilk aldığım hafta gibi 4080 değilde yadad 5080 değilde 5090 mı alysadım moduna düştü Sen o kartlar 3 değil 7-8 sene...
  9. TayyarCR

İdm İndirme Ekranı Gelmiyor

korsan kullanma tavsye etmem . Hibit ile tamamen kaldır kalıntıları ile birlikte muhtemelen senden yeniden başlatma isteyecek dll dosyası kalıyor sonra başlaınca siliniyor Tekrar kur düzelir
  10. TayyarCR

En hızlı windows 11 hangisi

25 yıldır bilgisayar kulnıyorum Windıws sürümleri arasında "hız farkı YOKTUR" uygulama farkı vardır. Birisi daha şişkindir diğeri daha sadedir yada şirketlere özgüdür ona göre uygulama vardır. Yapılar arasında hız varkı yoktur farkı sürümler arası hız farkı vardır. Misal Win7 Win8den hızlıdır...
  11. TayyarCR

Benq Va 165 hz monitör alınır mı

Bende Benq aldım pro işler için en iyi ekranlardandır kendisi Benim ekran 2K 27inç ti bana büyük geliyor bulabilseydim 23-24-25 inç Benq 2k alırdım ama yok maalesef piyasada. Benq gayet güzel ekranlar çıkarıyor.
  12. TayyarCR

2. el NVMe M.2 veya normal SSD almanın tehlikesi var mı?

sorun olmaz zannetmem sakat yerdeki adam gidipte diskini satmaz çöpe yada hurdaya atar
  13. TayyarCR

satılıyorsa alın ama ben kendim satmam bütün veriler kurtarılaibliyor ya o muhabbet
  14. TayyarCR

Bilgisayar işlerinde işlemci dahil şu veya bu şekilde ikinci el parça yoktur. Eskiden HDDde olurdu zaten o da pek kalmadı. Diğer türlü mining denilen kazıma işlemi yapılmadıysa ikinci birinci el aynıdır. Ne amaçla kullnılırsa kullnılısn ama ben olsa depolanan birimleri satmazdım
  15. TayyarCR

Yardım VPN olmadan nasıl Discord kullanabilirim?

benim çok işim olmuyor ama Brave üzerinde şuan vpnsiz giriyor bende
Geri