Uyguna ücretsiz ama bağış isteyen birisi olursa bağış yaparak alabiliriz
calistomuydu neydi herifler garip garip uygulama hazırlamışlar ne olduğu belli değil yama diye kurmamızı bekliyor
Direk 7zip ile sıkıştır ver adamı ne uğraştıyırsun
herkes mahallenin delisi olma peşinde
ttnet üyelere belli yerlerde 10/15 belirli süre hız artırımı yapıyor
Hızlı interneti deneyin daha kazık pardon daha kallavi bir pakete geçin diye
Çok mantıklı işler 🤌🤌🤌
Bunun temel sebebi sürekli özellik eklemeleri zaten MS son zamanlarda şikayeterin artması kaynaklı stabiliteye geçmesini söylemiş özellik güncellemleri durdurulmuş
Onun dışında ben mayıs 2025 güncellemesini kullnıyorum ağustosta çıkan SSd yavaşlatan güncelleme öncesi olanı kullnıyorum
Bir...
2026 itibari ile güncel sürümler aşağıda bu sürümler arasında sana tavsiye edebileceğim "oyun odaklı" sadece düşünüyorsan
VBS eklentisi olmayan sürüm Win10 - 20H1 yada daha günceli 21H2
Onun dışında kendim Win11 23H2 kullnıyorum ince ayar yapılmış normalden çok çok performanslı %10-15 arası...
Xtlite ile ilgili henüz kötü bir yorum görmedim kendim biraz kullandım ama ana makinemde değil
Ana makinede kendi modladığım var hatta birkaç gün önce normalde Silent Hill2 de fps değerim 2K RTX4080 ile 90-110 arası iken 200e dayandı ama ne yapdtım hangi ayarla oynadım bir daha o windows...
Rekabetçi oyunlarda bu tarz oyuncaklar pek işe yaramaz donanımın verdiği ölçüde devam edin
Diğer oyunlarda sorunsuz kullnırsınız.
Ya o değil Silent hill 2 de 200 fps kadar yakaladım nasıl yaptığımı unutttum RTX4080 ile şimdi sistemi sıfırlayınca 130larda takılıyor
doğrudur tek tek test etmedim ama ben 2 yıl önce aldım 150-200 tl cıvarı 2 saat önce sıfırladım Home/pro ikisinide etkinleştiriyor
Dijital anahtar iyidir
en fazla vereceğiniz 100-150 tl taş çatlasın
MS vermeyin onların ne b0k oldukları ortaya çıktı zaten
oem normalde gömülü gelen demek
retail gnel kullancılara dağıtılan
retail alırsan her seferinde girersin oemlerde ise tek bir kez girmek yeterli
Tavsiyem home ev/oyun sürümünü kur satın al
ama bitlocker gibi ihtiyacın varsa pro anahtarı al dijital oem anahtar
Ben bıkmadım son ayarları bugun yaptım cillop cillop oldu
Yapılan ayarlar sonucunda dizüstü RTX4080 ile masaüstü RTX4080/5080 ile aynı sonuçları alabiliyorum
Windowsa bırakırsanız işiniz yaş 25 yıldır ezberledim ve artık 10 yıldır kafam rahat kullnıyorum.
Ayrıca güvenlik sorunu endişesi olmayan...
100mbs için Wifi6 gereksiz tabi ki Wifi5 teknolojisi desteklenen cihazlar ile 500mbs sağlıklı verir tabi kaliteli ciazlar arası da farkeeder kabloluda zaten hiç farketmez 1 gbs olsada direk alır
Wifi6 ise 500 mbs üzerinde daha çok sağlıklı olur
Ayrıca ZTE modemler çekim konusunda gerçekten iyi...
aynı paket kapsamında bana MHZnin söylediği 500/1000 ile 100/200 arası değişiklik yapabilirsiniz zaten cezai bedel çıkarsa ekranda genelde gözükür
Genelde firmalar yükseltme/upgrade işlemlerinde ceza uygulamazlar daha çok düşüşlerde sorun oluyor
gddr7 önemli bir gelişme örnek veriyorum aynı boylarda benzer özelliklerde 10gb gddr6 mı 8gb gddr7 mi desen gddr7 derim çünkü daha hızlı işlem yapacak daha hızlı tepki verecek ama bunun yanında mutlaka veriyolu da geniş olmalı yani 256bit ve üzeri çok ok iyidir
Bu sebeple 5000 serisinde 5070ti...