TayyarCR isimli üyenin son içerikleri

1. TayyarCR

"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

Bizimkiler önce turkish turkey yerine Türkiye ve Türkçe yazmayı öğrensin sonra oynamaya çalışsın bence bu kadar kendi memleketinin kültürünü baltalayan ülke var mıdır başka
  2. TayyarCR

Windows 11 Key Hangi Siteden Alınır

ben sağlamsatışmıydı neydi ordan aldım 2 yıl önce
  3. TayyarCR

Discord'a Nasıl Giriş Yapıyorsunuz?

Düpedüz giremiyorsun ama iyi ve nazik dns ayarlarını kullanabiliriniz meşhur urfalı dns adresleri gogılda olması lazım
  4. TayyarCR

Nvidia DLSS 5 Çıkardı Peki Ya AMD?

fpsnin içindne geçiyor galiba her yeni teknoloji gibi o değil ps1-2-3 oyunlarına bile uygulanmış helal olsun
  5. TayyarCR

A101'den Ps5 Alınır mı?

bir sorun olursa muhhattap nasıl oluyor bilmiyorum ama bence alınır
  6. TayyarCR

🔥İndirim Logitech Mk235 Kablosuz Türkçe Q Klavye Mouse Seti 636 TL

daha önce kullanmıştım bu seti tavsiye etmi,yorum biraz basış falan sert yani fare desen eh işte ufaktı baya önce almıştım ya o zaman normal gelmişti hatat bir daha alırım dedim ama kalitelisini alınca bir daha eline almazsın
  7. TayyarCR

Yeni Aldığım Sisteme W11 Home/Pro Mu ve Kod Almalı Mıyım?

oem home kalıcı lisanslar
  8. TayyarCR

Gta Vı Vs Gta V Karşılaştırılırsamasa

neden değilsin oyunların hemen hepsi zaten bir önceki ile karşılaştırılır yada benzer başka oyun ile mario oyunundan beri böyle oyunun doğasında olan bir şey
  9. TayyarCR

Yeni Aldığım Sisteme W11 Home/Pro Mu ve Kod Almalı Mıyım?

Ev sürümü al genel kuyllnıcı ve oyun amaçlı ise ama şirket ofis işleri işletme varsa pro olabilir mak key al ben 3-4 yıldır sorunsuz kullnıyorum ömür boyu lisans
  10. TayyarCR

Sizce Gta6 İçin Am4 Sistem Yeterli Olacakmı?

ben kendim windows modlmaadan anlayan biriyim ben 16gb ile oynarım çünkü windowsun bellek işgalini yarıya indirmiş biriyim ama normal kullnıcılar bunu pek yapamayabilir gayette normaldir normalde 16-24 gb yeter derim ki muhtemelen yeterde benc e32gb artık standart olmalı katılıyorum arkadaşlara...
  11. TayyarCR

Sizce Gta6 İçin Am4 Sistem Yeterli Olacakmı?

Daha önce belirttim güçlü bir kartını varsa her türlü oynarsınız Dlss5 teknolojisini en iyi 5090 ile oynatırsınız ama işin gerçeği 5090 bile bunun için "yetersiz" çünkü gerçekte işlem haci epey büyük ama ne yapıldı ufak bir modla 40/50 serisi bütün kartlar Dlss5 oynatıyor Yani 40/50 serisi...
  12. TayyarCR

Steam Devasa Sızıntı !👀

bahsettikleri içeriği incelemedim ama 100gb NBA.2K2 oyun torrent dosyası 127kb 450 bölüme yakın KV serisinin tüm film ve dizilerinin olduğu torrent dosyası 1,1 mb ise muhtemelen çok çok büyük içeriktir
  13. TayyarCR

Gta Vı'nın Grafikleri Beklenti Altı mı Sizce?

grafikler normal bence ama bazı arkadaşlar geçen yılın başında 50 serisi ile oynayamazsınız 5090 belki demişlerdi sonra ps5 değil ps6yı bekleyin demişlerdi bende 2080üzeri kartlarla oyanır demiştim birçok kişiyi yanılttılar bu oyun 3070 ve üzeri kartlarla rahat oynanır enteresan insanlar var...
  14. TayyarCR

1000 Mbps İçin Ap Modunda Kullanabileceğim Bir Router Önerir Misiniz?

bunlardan bütçene hangisi uyarsa onu alabilirsin hepside kalitelidir
Geri