2080 bugün halen taş gibi çalışan bir kart
sadece bahsetitğin oyunlar için alacaksan olur
insanlar garip 4060 al diyende çıkabilir hangisi kafana uyarsa onu al ama 2080 halen taş gibi kart
en baba kart bugün rtx2060 istiyor
Zannetme var evet. İnsanlarla sohbet ederken bile bana ya hani Kur'anda şu var ya bu varya birşeyler yazar ya cümlelerini defalarca duydum.
Bizzat imamlara soru sorduğumda bile gördüm. Ben alimden filandan duydum sözlerini
Bazı şeyleri anlamak istiyorsan arkadaşlar Atatürk'ün hayatına...
İşte senin ve etraftakilerin "din zannetmesi" bu zaten
Din başka zannetme başka
Onlardan bir kısmı ümmidir. Kitabı bilmezler; (bildikleri) bir sürü asılsız şeylerden başkası değildir ve yalnızca zannederler. Bakara suresi, 78
Hep derlerdi ya işte biz Kur'anı anlatamadık şöyle oldu böyle...
Seni anlıyorum.
İmam hatipler konusunda sonuna kadar haklısın Atatürkümüzün açtığı dini öğrensinler Kur'anın temeline insinler dediği kurum şuanda sadece imam yetiştiriyor din yerine alternatif bir dine benzer ama din olmayan şeyler öğretiyor ve din hakkında genel kültür bilgisi zaten önceki...
Oyunlarla alakası yok diyen arkadaşlar 12 yaşımdan beri oynuyorum.
Daha küçükken bile oynadığım karakter olmak istediğim zamanlar oldu şimdi yaş 37
Etkileniyorsun herkes öyle olmayanı ömrümde pek görmedim
Ama hiçbir zaman birisine zarar verme eğilimim olmadı
Bunun en büyük sebebi maneviyatımın...
Zaten sayfasında sistem gerekseinimleri var güzel kardeşim
fareyi kasa rengini bunları yazmana gerek yok yeni başladın heralde bilgisayar oyunlarına
kulaklıkla yada kamera ile oynana bir oyun değil.
İşlemci+Erkran kartı belirtmen yeterli
Bu dinamik kare oluşturma gayet amntıklı bilgisayardaki Dengeli güç modu gibi istediği zaman hızlanıyor gerekmiyorsa olduğu yerde bekliyor
Benim 4080 var 2x/3x/4x leri denedim sadece 6x görmedim daha ama benim en çok kullndığım genelde 2x/3x oluyor diğerleri bana pek yaramıyor benim için stabil...
Oyunu tavsiye ederim gayet güzel bütün serilerini oynayan biri olarak
Onun dışında bir ara burada krek paylaşılmıştı araştırdım biraz hypervisor krekleri mümkünse sakın kullanmasınlar
ucuz yolla almayı tercih edin bu arkadaş gibi.
resmi olarak bugün kırıldı ama kafanız rahat olsun ben satın...
Dostum kasa görselinden zaten anakartına ekran kartına hepsini çözdük mükemmel bir detay olmuş bende tıklayınca sistem bilgileri çıakcak sandım
çok alakasız bir görsel olmuş neyse
Eğer stemdan resmi olarak oynuyorsan sorun yok gölgelendirme için 20-25 dk bekleyeceksin
Eğer krekli indirip eski...
5G için 1gb veren firma var 5G hızını tam alan bir insan ki bu Türkiye şartlarında pek mümkün değil ama yarısını biel alan adam aynı gün bitecek internet vermişler
Türkiyedeki iletişim firmaları ya çok ahlaksız yada dünyadan haberleri yok çünkü 1gb verdikleri fiyata diğer ülkelerde sınırsız...