günlük giriğim site bu diğeriyle karıştırdım
Asıl site solidshareydi yanlış değilsem sonra aralarında bi sorun oldu bunlar ikiye ayrılıp slentall olarak devam ettiler
Kinghaze progressize extended 2022ye kadar baya canlıydı orası
Bende önceki FHD 23 inç vardı bayağı alışmıtım
Şuan 2k ve 27inç bana büyük geliyor çünkü kafamı az da olsa çevirmek zorunda kalıyorum ama 50cm aramızda fark var yine büyük sorun yok
Aynı ekranı aynı özelliklte 25inç alsam tadından yenmezdi ekran süper ama 27 bana fazla kişisel tercihim
Bence...
Alabilirsin 4K iyidir fakat her oyunda 4K zorlarsan en yüksek ayarlarda rahat 15-16 gb vram doldurur
Ben şahsen iki ekrandada 2k kullnıyorum 4K dan hiçbir farkı, yok bilerek 2K ekran aldım ve 27inç Benq ekranım bazı oyunlarda 4K açabiliyor açıncada çok değişen bir şey olmuyor
2K ile 4K arasındaki...
sen bilirsin dostum
emin ol 10-15 fps için ASLA 20bin lira fark vermezdim
Arkadaşa bunu anlattım yüzüne demeye çalıştım enayilik etme diye yok illa 5-10 yıl götürsün geçen sene aldığındada aynı şeyi dedin diyorum ama neyse
Dediğin gibi vram 20-25 gb olsa al tabi 20bin o zaman değer
Ama kardeşim...
Bende yeni sistem topladım 5070ti ile 5080 birebir aynı karttır
Nvidia bu fiyasko kart içini daha öncede rtx4080 ile 4080süper için yaptı adamlar aynı kartı sürdü piyasaya neyse
RTX5080 24 gb vram olsa sana 5080 al derdim ama en mantıklısı 5070ti seçeneğidir
Yukarıdaki seçeneklerden ise 9800xd...
yanlış anlamada kardeşim hangi oyun 16gb vramda kasıyor?
Ben dizüstümde rtx4080 ile 12gb vram ile performans almadığım tek oyun yok?
Arkadaşımda rtx5080 aldı ilk 1 hafta benimde ilk aldığım hafta gibi 4080 değilde yadad 5080 değilde 5090 mı alysadım moduna düştü
Sen o kartlar 3 değil 7-8 sene...
korsan kullanma tavsye etmem .
Hibit ile tamamen kaldır kalıntıları ile birlikte muhtemelen senden yeniden başlatma isteyecek dll dosyası kalıyor sonra başlaınca siliniyor
Tekrar kur düzelir
25 yıldır bilgisayar kulnıyorum Windıws sürümleri arasında "hız farkı YOKTUR" uygulama farkı vardır.
Birisi daha şişkindir diğeri daha sadedir yada şirketlere özgüdür ona göre uygulama vardır.
Yapılar arasında hız varkı yoktur farkı sürümler arası hız farkı vardır. Misal Win7 Win8den hızlıdır...
Bende Benq aldım pro işler için en iyi ekranlardandır kendisi
Benim ekran 2K 27inç ti bana büyük geliyor bulabilseydim 23-24-25 inç Benq 2k alırdım ama yok maalesef piyasada.
Benq gayet güzel ekranlar çıkarıyor.
Bilgisayar işlerinde işlemci dahil şu veya bu şekilde ikinci el parça yoktur. Eskiden HDDde olurdu zaten o da pek kalmadı.
Diğer türlü mining denilen kazıma işlemi yapılmadıysa ikinci birinci el aynıdır.
Ne amaçla kullnılırsa kullnılısn ama ben olsa depolanan birimleri satmazdım