TayyarCR isimli üyenin son içerikleri

1. TayyarCR

Tarayıcılar İnternet Hatası Veriyor

belki vpn kullanmış olabilirsin kapatınca uyuglama ayarları değiştirmeyi eskik bırakınca böyle internete bağlanma sorunu yaşarsın
  2. TayyarCR

Steam ve Epic Games'i kapatabilecek kanun Meclise sunuldu

uzun zamandır takip ediyorum Aslında bunun fitilini ateşleyenler Robloxtaki pedofil yetişkinlerin çocuklara musallat olması Çocukların erişemeyeği steam oyunlarıın çeşitli sayfalarda gözükmesi Lgbt içeriği ve cinsel içerklerin çoğunda ensest içerik barındırmasıda son damla oldu artık Aile...
  3. TayyarCR

RE:Requiem Ray Tracing kapalıyken fps drop sorunu

Bende mi sorun var anlamadım fps 120 yaptım hala 180lerde dolanıyor sol üstte fps değerleri hep yüksekte FG ile alakalı mı acaba anlamadım Diğer oyunlarda sabitleniyordu https://pixeldrain.com/u/UUz4dn8t
  4. TayyarCR

lensi kapattım ama kalite açııkken daha iyi olmuyor mu anlamadım reshade ile hdr film greni dahil çoğu ayar yapılıyor onu kurarım her oyuna kalite düşmesin istiyorum açıkcası tabi benim ips panel oled kadar zaten olamaz
  5. TayyarCR

limitledim olmadı :) yine 140-160 arası oluyor 120ye sabitleyince Serbest bırakınca kafasına göre 140-200 arası dolanıyor Renk ayarı yapıyorum ben hdr için normalde destekliyorda ben açmıyorum onun yerine uygulama kullnıyorum renk ayarı için ama mesh işe yaradı sanırım düşüğe alınca kekeleme...
  6. TayyarCR

anladım Ben normal hdr sevmiyorm fakehdr açıyorum aynısı oluyor ama ekran değişmeden hallediyorum o ayar bende yüksekte düşüğe alayım belkide ondandır birçok ayarı denedim ama kaliteyi düşürmek istemedim olmazsa 120fps yaparım bende duruma göre yazarım
  7. TayyarCR

Fitgirl güvenilir mi

Hiçbir ripleme grubunu önermem tavsiye etmem mümkünse korsan yerine satın alın yada ucuza yol bulun onun dışında fitgirl indirdim çok defa son 7-8 yıldır hariç En nefret ettiğim de bazen yanlışlıkla oyun indirirdim içinden fitgirl denen hırboyu görünce sinirlenir silerdim Neyse fitgirl denen...
  8. TayyarCR

Dostum oyunu 4. oynayışım ve bombalı bölüme geldiğim gibi kekelemeler (stutter) yada siz drop diyorsunuz ondan oluyor Hep aynı bölgede yaşıyorum. Sistemim üst düzey i9 işlemci Asus rog dizüstü bilgisyar RTX4080 var RT açtım durum aynı PT açtım durum aynı şuan 2K en yüksek ayarlarda DLAA ile...
  9. TayyarCR

Orijinal Windows 11 Alınır mı?

Tanıdığın bildiğin bir bilgisayarcı değilse götürme kardeşim Windows indirmek zaten ücretsiz yukarıda atmış arkadaş rufus ücretsiz Geriye lisans kalıyor ben sağlamlisantan aldım Dijital anahtar 2 yıldır sorunsuz kullnıyorum 5-6 defa sistem kurdum hepsinde ototmatik lisanslanıyor 1 kere...
  10. TayyarCR

Güncel grafiklerle Most wanted 2005 nasıl oynarım

çok modifikasyon seven biri değilim : ) Ufak tefek şeyler olabilir daha güçlü motür falan ama bazı oyunlar tekerin alındaki renklere kadar o kadar ayar yapıyorlar ki hiçbirşey yapasım gelmiyor Mesela NFS The Runda Bugatti veyronu alıyorum aldıktan sonra sadece rengini soruyor seçip direk oyuna...
  11. TayyarCR

Bana NFS The run gibi bir oyun lazım böyle on numara bir oyunun nedne yeniden yapımı çıkmadı anlamadım hem on numara hikayesi var hemde yer seçmeden direk bam bam diğer bölümlere geçiyorsun NFSnin bitirdiğim tek oyunudur Bana yer beğendirme en fazla sağa mı sola mı diye sor harityı sen belirle...
  12. TayyarCR

murat abi hem korsan işi sorunlu hemde fitgirl denen hırbo ayrı sorun herif titanyum sıkıştırma yapıyor hatırlarsın eski tip uharc sıkıştırması gibi bilgisayrın işlem gücünün atasına kayıyor Dodi daha bu konuda tecrubeli ama genede korsan işi sıkıntı uzak kalmakta fayda var
  13. TayyarCR

Oyunun yamalanmış ve yenilenmiş hali var RT destekli baya kaliteli tam bitti mi bilmiyorum moddb sayfasından bakabilirsin
  14. TayyarCR

Resident Evil Requiem RTX 5070 Ti 4K Path RT Frame Generation Testi

Ben eski kafa oyuncuyum sen muhtemelen yenilerdensin ben 2001de ilk oynadım bu RE oyunlarını Bazı yerlerde RT çoğu yerde PT güzel görünüyor Ama eski sınıf bir oyuncu ilk oynayışta asla açmaz bunları çünkü gelen canavarın gölgesini gösteriyor bu teknolojiler Sen canavarı görmeden sana...
  15. TayyarCR

Resident Evil Requiem RTX 5070 Ti 4K Path RT Frame Generation Testi

öylede haklı yanları var mesela oyun yapımcıları arkasına yaslanmış nvidia nasılsa dlss çıkardı nasılsa RT PT çıkardı hata mata olsada bas gitsin devam et gibisinden bir görsellik hazırlıyor Örnek veriyorum 720p görüntü yapıyor nasılsa DLSS ile 4 ya çıkar mantığı ile oyunları hem hatalı hemde...
Geri