Arama sonuçları: *

1. TayyarCR

Yardım Fiberde Wifi modundaki yavaşlama ⁉️

tamamdır cansın
  2. TayyarCR

Zte de sorun yok. Keneetic modedmimi bağladım kullanmak için sorun onda. Kabloda tam verim ama wifide 300e kadar geliyor modemle aramda 2 metre var 200e düşüyor https://www.epey.com/modem/keenetic-hero-dsl.html
  3. TayyarCR

Dediklerinin çoğu yapıldı fakat çok az oynadı maalesef olmazsa köprü moduna alacağım. ZTE modemler o kadar sade ki neredeyse içinde bir şey yok hiçbirşey özelleştiremiyorum. Hiç kullanasım yok. Özelleştirme konusunda Tplink asus ve keneetic gibisi yok
  4. TayyarCR

80 Seçili şuan işin ilginçi telefondan 300 alıyorum bilgisayarda daha gelişmiş wifi kart var ama anlamadım tıkandım
  5. TayyarCR

Merhaba dostlar, dün fiber bağlattım 1gbs ZTE modem getirdiler neyse kabloluda 860 alabiliyorum. Hem kendi keneetic modemimden hemde ZTE modemden baktım 930lara kadar çıkıyor. Sorun şurda Wifide 200 üzeri çıkmıyor kendi keneetic modemimi kullnıyorum şuan bildiğim birçok ayarı yaptım. Yani...
  6. TayyarCR

Monster Laptop Kronik Sorunlu mu?

Bende aldım ekran sorunu yaşadım üstüne birde ilgilenmediler. Tamir vs fuhuş fiyat söylediler o gün bugündür tavsiye etmiyorum. Yazık yani Türk markası ama sorumsuz
  7. TayyarCR

Cr*cke tövbe edeceğim artık

Tabi o kadar değil kullandığımız bilgisayar çipleride ya israil menşeili yada intel gibi başında kurucu kişi israillidir ordan girersek paranoyak oluruz. Samimiyetle neye hizmet ettiğini düşünsen daha iyi olur. Mesela önümde bilgisyar var çok gelişmiş ama bunu tamamen Allah yarattı hiç bir insan...
  8. TayyarCR

TTnet İNTERNET ÇOK YAVAŞLADI

Sağlık olsun birkaç kişi toplayıp Türknet gibi çeşitli firmalara Telekom firmları ile iletişime geç köylü milletin efendisidir millet uçakla giderken bize neden traktör veriyorsunuz deyip itiraz et. Mutlak birşeyler çıkar.
  9. TayyarCR

Evet vdsl olmaz cat6-7 rj45 oluyor kalın uçlu ethernet girişi diğeri ise xdsl rj11 ince telefon girişi. Mümkün değil Hattın destekliyorsa 35-50ye geç derim.
  10. TayyarCR

Cr*cke tövbe edeceğim artık

Kendi düşüncem 2015te bende böyle düşünceye girdim. Yasal almaya başladım halenda uygun fiyatı ise alırım. Zaten çoğu uyguulamanın ücretsiz yada uyguna satın alabiliyorsun. Para isteyen firmalar artık aboneliğe döndürdüler. Ama şuna vardım firma gerçekten iyiyse parasıyla satın alırım yada bir...
  11. TayyarCR

Hızınız 15/1 gösteriyor yukarıda belirtildiği gibi cat6/7 yenilerseniz sorun düzlier. Ayrıca imkan varsa vdsle geçin baya düşük görünüyor
  12. TayyarCR

Hesabımı kgb ajanları ele geçirdi sanırım

Rusları severim. En güvenilir uygulamalar genelde onlarda. Çin ve hindistan ise virus batağı
  13. TayyarCR

TurkNet 1000 Mbps'e geçilir mi?

Geçmemeniz biraz hata olmuş uzun zaman Türknet ve Türksat bekledim gelmedi en son Telekom fiberi geçen ay getirdi. Kısmetse bende yakında fibere geçerim. 2015te bıraktım ttyi o zamanlar ismi ttnet kazıknetti sonra ismini kısmen değiştirdi :D
  14. TayyarCR

Çözüldü✓ 5070 sistem alınır mı??

3090 v 5070 :)
  15. TayyarCR

İnternette %99 Anonimlik Mümkün mü?

İstersen dene. Şurdaki örnek amaçlı şemadan anlatayım. Bu gördüğün paket sunucularından birisi senin gerçek adresini tutuyor diğerleri onun gönderdiği sanal bilgileri tutuyor. Seni bulmak için ilk önce Ankara Yargıtaya gidiliyor kimdir bilmiyorum bana İstanbul başsavcıdan geldi diyor oraya...
  16. TayyarCR

İnternette %99 Anonimlik Mümkün mü?

25 yıldır internetteyim 2014lere kadar mümkündü. Fakat 1.si neden böyle bir ihtiyaç duyuyorsunuz? Ruhsal bir hastalığınız yoksa sebebi nedir? 2.si böyle bir şey artık mümkün değil çünkü var olan internet alyapısından kurtulup rusya gibi kendi sunucu ve bağlantınız olması laızm dıştan bağımsız...
  17. TayyarCR

3080 Mİ 4060 8 gb MI

Bence 3080 çünkü 10gb vram var çok önemli bir durum hele 3080ti ise hiç düşünme 12gb vram var. 4060da ise 8gb var şöyle anlatayım. 3080 ve 4060 kartları 3080 arsası biraz uzak ama 40.000 dönüm arsa 4060 ise 30.000 dönüm ama 4060 şehire daha yakın. Sırf uzak diye fazla alandan kaçılır mı? Çok...
  18. TayyarCR

Neden linux kullanmıyorsunuz

İnsanları aşağılamak hoş değil tavsiye edebilirsin aşağılama insanları 1748099885 Bence alışmakla ilgili bir durum. Çoğumuz alıştığımız için bırakamıyoruz. 25 yıldır kullnıyorum bu mereti Mac kullanan windowsa dönebiliyor linux kullanan ise daha nadirdir windowsa gelebiliyor ama alıştımı...
  19. TayyarCR

The last of us part 2 görüntü kalitesi çok kötü

Ben dlaa ya almıştım akıcıydı görüntü muazzam sildiğim için gösteremem ama oyunda aşağıdaki gibi saçmalıklar yakalamıştım.
  20. TayyarCR

Nvidia ve Tehdit Olayları

Evet olabilir. Benim diğer konudada anlattığım gibi nanometrik anlamda gelişim oladığı için %10dan fazla performns veremiyor. 30 serisinde 8nm ile 28 milyon transistör var sonra 40 serisinde 5 nm düşüp 45 milyon transistör koyuluyor. Burda bir gelişme var açık ara neredeyse 2 kat. Zaten DLSS...
Geri