Arama sonuçları: *

1. TayyarCR

Fare Seçimi :Atk A9 Yada Zenith Pro Seçimi

baya iyi sçeeneklermiş bunları görmemiştim razeri sipariş verdim ama bunlarıda kenara kaydedeyim ne olur ne olmaz baya kaliteli görünüyorlar
  2. TayyarCR

RTX 50 Super Kartları Duyuruldu! (İddiası)

Bi arkadaş vardı geçen ban konuda 18 gb olmaz demişti vram :) Süper tek kart çıkacaktı gene nvidia kokunu çıkardı 5050ye sözüm yok ama en başta 5050 8gb 5060 9 yada 10 gb 5070 12gb 5070ti 16gb 5080 18-20 yada direk 24 gb çıkacaktı illa süper çıakcaksa 28 olsun ama hadi olmadı 5080 18-20 olur...
  3. TayyarCR

anladım dostum bunun çözümü olarak uysb portunu 2ye alınması lazım muhtemelen bu kişiler usb3 ve üzeri portları kullnıyorlar usb3 portları yüksek frekanslı olması sebebi ile 5ghz olması lazım sağlıklı iletişim için tabi burada üreticininde rolu oynar ama bunun için fare ayarlarından dip ayarlara...
  4. TayyarCR

Emin misin öyle ibare görmedim hiç öyleyse alınmaz
  5. TayyarCR

aynen bende öyle düşünenlerdenim ama kullnınca anlıyorsun klavyede yeni aldım erdgonomik yumuşak tuşlu Logi eski kullandığım 2 tane yeğenime vermiştim kullanyım dedim taş gibi ağır geldi tuşlar :) 1786027691 yetişir
  6. TayyarCR

şuan rampage kullnıyorum 3 yıl oldu alalı tam 3 olmuş olabilir defalarca düştü bir şey olmadı bugün sol tık düştüğünde hafifledi biraz ama gerçekten ürün güzel 90gr biraz ağır açıkcası uzun süreli kullnımlar için bence daha hafif olmalı genel kullnım için aldım ama oyun içinde baya iyi geldi
  7. TayyarCR

bu https://www.epey.com/klavye-mouse/razer-deathadder-v3-pro.html
  8. TayyarCR

plus ve razer arasındayım bakalım razer alma ihtimalim var
  9. TayyarCR

A9 plus ve Razer modelleri arasında kaldım aslında emin olsam wraithesportsun sağlam şekilde yollayacağını alırım aslında çok fazla parada vermek istemiyorum ama razer kaliteside malum https://www.amazon.com.tr/dp/B09ZLWH31W?m=A1QFLZGX306S0R&tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1...
  10. TayyarCR

a9 ultimate biraz zorluyor beni açıkcası fare olarka o kadar para veresim gelmedi :D A9 güveilir bir yerden bulsam Plus modeli tam bana göre ama şimdi Razer ve Derauda güzelmiş baktım evet baya güzelde 35 gram çok hafif değil mi ya :)
  11. TayyarCR

destek
  12. TayyarCR

wraithesports.com varya o siteden bahsediyorum akakce kendi mi gönderiyor onu bilmiyorum güvenilir biryerden almam lazım bilemeidm
  13. TayyarCR

sensörden kaynaklı genelde A9 plus yada Pro öneriliyor bilemedim kendi sitesinden alınabilir mi ondan emin değilim muhattap konusu
  14. TayyarCR

Merhabalar 3000 TL'ye kadar fare sçeimi sağlamak istiyorum Aslında 3-4 yıl önce aldığım Rampage 622w adlı fare kesintisiz kulnıyorum gayet memnunum ve hatta bu zamana kadar aldığım logitech farelerden bile en iyi bu çıktı Fakat bu aralar gözüme çarpan özellikle burada sürekli konuşulan ATK A9...
  15. TayyarCR

Logitech Sitesinden Alışveriş Yapmak

bencede artık çoğu sitenin turkey yerine turkiye olarak düzeltmesi lazım başakarının verdiği isimlerle yaşıyoruz kaç yüzyıldır biz turkish yada turkey değiliz. Bize Türk/Türkiye/Türkçe denilmesi lazım yada yurtdığında ise Turko Ottoman yerine Türkiyeli demeleri lazım ama bunu dünyaya pazarlamak...
  16. TayyarCR

Td-W9970v3 Modem Çekmiyor Ucuz Router Önerisi

? tekrar oku
  17. TayyarCR

9970 kendim kullnaıdm yazıkdlarımı pek okumamışsın zaten yıllarda kullandım hatta birine verdim o kullnıyor şuan 9970den önce de tp link kaldım ve aynı şekilde adsl den vdsle geçene kadar tplink kullnadım yıllarca fiber geldikten sonra değiştim 20 yıl oldu yani bu sırada onlarca modemde elimin...
  18. TayyarCR

Bi aşağıdaki gibi dene benim modem fibere geçtğiğm için değiştirdim ama 25 yıldır elimden epey modem geçti Tp link / Huawei / Keneetic modemler çok çok başarılır perfprmans konusunda DSLde zaten Tp link yeri doldurulamaz En iyi F-P kralları bunlar zaten : Zyxel VMG1312-T20B - TP-LINK TD-W9960 -...
  19. TayyarCR

Açıkcası bende Tp link ürünleri kullandım 9970ide kullandım v2sini şöylşe diyim piyasada en iyileri bunlar zaten modem içerisinde ayar yaptın mı ince ayarları oluyor verim için şuan 1gbs kullnıyorum ama o zamanlar 35mbs kullnırken en az 33 alıyordum bazen 36 oluyordu modemdeki ince ayarlara...
  20. TayyarCR

Dram Kıtlığı 10 Yıl Sürebilir!

Benim gördüğüm kıtlık yok fazla talep var şirketler çöpten bellek bulsalar toplayacak gibi duruyorlar herifler varını yoğunuz Yz ya döküyor olan bize olur tabi daha çok yapay kriz var gibi
Geri