Arama sonuçları: *

1. TayyarCR

Edge'yi silmeye çalıştım ve sanırım pcyi bozdum

SFC /SCANNOW DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth bir istersen bunu dene bu ayar windows ayarlarını ilk haline geri çevirir bilgi kontrolu yapar sistemi analiz eder arızaya yavaşlığa sebep olan herşeyi düzeltir, genel ayarları uygular Bu da olmazsa o zaman sistemi geri al önceki...
  2. TayyarCR

Edge'yi silmeye çalıştım ve sanırım pcyi bozdum

Windows search indexeride silmişsin yada durdurmuşsun sanırım. Ayrıca edgeyi silmenize gerek yok arkaplandan kaldırsanız yeter. Edge ayarlarından arkaplanda çalışmayı kapatın.
  3. TayyarCR

5080 + 9800X3D - 125.000TL Alınır mı ?

Geçen bu fiyatların çok üstündeyi şimdi speye ekleyince stok yetersiz diyor anlamadım. Fiyatlar böyle olsaydı burdan verirdik siparişi peşin fiyatına taksit imkanları var mı acep
  4. TayyarCR

5080 + 9800X3D - 125.000TL Alınır mı ?

Alınır çünkü bu fiyata biz yeni 150bine topladık. 125e verdikleri anakart bunun alt anakartıydı baktığımızda. Fiyat genel olarak uçuk olsayada piyasa böyle ama en uygunu budur şu an
  5. TayyarCR

Sizce windows 11mi 10 mu

ltsc uzun süreli destek kanalı demek yani 2032ye kadar güncelleme desteği veriyor bu sürüm kullnıcılr için değil daha çok şirket ve pos/atm gibi aygıtlar içindir. Fakat normal kullnıcılarda kullanmaktadır. Normal sürümden farkı daha sade olmasıdır Pro tabanlıdır. Aynı sadeliğe benim gibi...
  6. TayyarCR

Sizce windows 11mi 10 mu

1. seçenek Win10 Home / ev ve oyun kullanıcısı 2. seçenek Win11 Home / ev ve oyun kullanıcısı istersen bu sürümlerin LTSC olanınada geçebilirsin güncelleme takıntın varsa ben şahsen 10 yıldır güncelleme yapmıyorum ama isteyen olabiliyor sistemine uygun olanı bunlar
  7. TayyarCR

🔥İndirim Uption 500e 200 cashback hediye (1000kişi)

Bu uption bana sözleşme gönderecekti ne zaman arasam yolda geliyor dediler 2 yıl oldu daha gelmedi
  8. TayyarCR

Öneri 📍Türk Telekom Fiber'de Modem Kirasından Kurtulma✅

Nasıl olacak mesela ? her ay 75 tl nin inmesini bekleyeceğiz fatura çıkıyor 975 tl arıyorum efeniim ayın 13üünde düzelecek 13ü oluyor hala 975 kayıt açıyorum sonra 900e düşüyor Dalga geçer gibi ehr ay ftura düzelttiriyorlar
  9. TayyarCR

Türk Telekom Fiber mi yoksa Türknet Fiber'e mi geçmeliyim ?

gigafiber varsa gigaya geç tabii ki 1000/1000 ama benim gibi normal fiber altyapı varsa ttnet mantıklı tahhüt vererek yapabilirsin. Tabi tahhütsüz isteyenlere önereceğim yegane servisler Türknet Milleni ve netsppeddir
  10. TayyarCR

🔥İndirim 7800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB M.2 SSD Sistem 119.999,00

Yukarıdaki sistem mi Bu sistem mi? https://www.hepsiburada.com/go-gamer-ga2279k-amd-ryzen-9-9950x3d-32gb-ddr5-6000mhz-2tb-nvme-ssd-6000-5000mb-sn-rtx-5070ti-16gb-360mm-sivi-sogutma-b650-gaming-windows-11-pro-masaustu-bilgisayar-p-HBCV000094D7TE?magaza=Go%20Gamer
  11. TayyarCR

Yardım NETGsm Benzeri Operatör

vay kemuğune açsalar şimdi anında geçerim
  12. TayyarCR

Yardım NETGsm Benzeri Operatör

NETgsm alıma açık mı arkadaşlar geçmeyi düşünüyorum
  13. TayyarCR

İnternet hızınız kaç ?

kullandığım sunucu bu normal hızım 800/48 falan şuan
  14. TayyarCR

İnternet hızınız kaç ?

Bana internet borçlular eksilere düştüm belkide çok kullandım
  15. TayyarCR

Silent Hill 2 Alınır mı

Silent Hill 2 ilk 2001de oynadım geçen yılda yeniden yapımını oynadım. Gelmiş geçmiş en iyi hikayeli oyunun en tepesindedir. Daha iyi hikayeli oyun yok. Her fiyattan alınır
  16. TayyarCR

Need For Speed The Run gibi oyunlar

güncel
  17. TayyarCR

var mı öneri
  18. TayyarCR

Merhabalar cümleten NFS The Run birçok oynadığım Nfs oyunlarının içinde bitirdiğim tek oyundur. Bilmeyenler için kısaca birkaç suçlunun peşie düşen paralı bir yarışçı var onu oynuyorsunuz. Oyunun en önemli şeyi "HİÇ DURMADAN" yarışmak yani underground gibi yer seç yarışa git para topla...
Geri