Arama sonuçları: *

1. TayyarCR

Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

normal FG desteği var zaten çoğunlukla onu kullnıyorum benim için rahat oynamak önemli yüksek fps pek umurumda olmuyor olsa 6x açardım genelde reshade kuruyorum tabi o da DLSS 5 kadar olmasa benzer kafada hareket ettiğinden ufak bir fps düşürüyor ama çok takmıyorum Dlss fg açtım mı tamam 4080...
  2. TayyarCR

Doğru testlerde yanlış değilsem kalite geickme vs nvidia ile hemen hemen anıydı
  3. TayyarCR

Her oyunda performas alamazsınız bazı oyunlarda ufak takılmalara sebep oluyor 1-2 yıldır deniyorum durum böyle şuan Cronos ta mesela ışık saçması oluyor Normalde bu uygulamanın ilk çıkışı Aralık 2023 falan ama bu yıl baya popüler oldu ama şunu diyim neredeyse 2 yıldır kullnıyorum benim gibi 40...
  4. TayyarCR

sadece RTXler oluyor diğerlerinde hiç denememiştik Gerçekten merak ettim 2 yıldır bu teknolojiyi kulnanan hiç mi olmadı? @Abdullah Hacıgül
  5. TayyarCR

1,5 yıldır şu teknoojiyi kullanıyorum :) Ayrıca yılında başında 4x yerine 6x desteğide geldi Neden şimdi bu verildi bana garip geldi Yabancı kanallarda 1,5 yıl önce Steam'ın kendi paralı verdiği uygulamadan hemen sonra geliştirmişlerdi
  6. TayyarCR

Windows 11 Pro Keyi Nereden Alabilirim

doğrudur şu an daha ucuza bulunabiliyor geçen yıl başka bilgisayara 130a almıştık 50-60 tlyede bulunabilir böyle ucuza bulmak büyük konfor
  7. TayyarCR

En İyi DLSS 5 Ayarlarını Nasıl Yapabilirim?

benimde güvenli olan uygulama bulup eski oyunları canlandırmam lazım klasik oyunları severim
  8. TayyarCR

En İyi DLSS 5 Ayarlarını Nasıl Yapabilirim?

50 serisi için yapıldı ama en uyumlu 40/50 serisinde şuan kullnılıyor ayrıca arkadaşın belirttiği uygulamalar ile 20/30/40 serilerinde ve amd kartlarında da açılıyor 20/30 kartlarda baya performsn düşüşü oluyor ben eski oyunlar için kullnadım güzel fena değil Ps1 ve Ps2 oyunlarında güzel çalıştı
  9. TayyarCR

Windows 11 Pro Keyi Nereden Alabilirim

ben 2 yıl önce sağlamlisanstan almıştım mak key ömürlük halen kulnıyorum 250 tl falanı o zaman hepsilisans yada sağlamlisansa bakabilirsin mak key alırsan ömür boyu direk aktive olur
  10. TayyarCR

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

çalıntı değil onalr bildiğim toplu dağıtım anahtarları XP zamanındada vardı aynı anahtarlar binlerce bilgisyar kaydedilirdi yani sorun yok faturalı aldım ben 250tlye fatura olması lazım hemfikirim ama ucuz alınmasından yanayım XPde olsa gerekli kayıt reg kaydı bende de var ama Win8 ve sonrası...
  11. TayyarCR

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

nesi var anlamadım? Mesela micropzort sana aynı anahtarı 9800 TL'ye satarkende şikayet ettin mi ohaa çüşşş bilgisayarın yanında alsak 500tl tutarken neden bize 6500-9800 arası paralara satılır diye? Ben yıllardır alıyorum en son aldığım bilgisayara 2 yıl önce aldım sorunsuz kullnıoyurm 250 tl...
  12. TayyarCR

Gta 6 Türkçe İçin Hazırlanan Ortak Topluluk Videosu Yayınlandı

1.si mümkünde steam vb platformlardan al ben paylaşımlı alıyorum çoğu zaman 2.si fitgirl denen trans birinden lgbtci birinden bir şey indirme arkasına sahip çıkmayana sen sahip çıkma 3.sü dodi vb resmi rune gibi illa indirecem riski alıyorum dersen güvenilir topluluklara bak tavsiye etmesemde...
  13. TayyarCR

Bilgisayar için dedim konsol için demedim yanlış anlaşılmasın Ayrıca konsol içinde uygulama şimdiden hazırlanmış zaten
  14. TayyarCR

Mustafa denen kişi için benim gördüğüm Türkçe aslında pek umurunda değil O küçük bi topluluktan geldi ve tanınamak istiyor kendince bir yol bulmuş anladığımn kadarıyla Kendiside %100 biliyor GTA6 çıktığı günün entersi günü hatta 20 saat en geç Türkçe altyazı çıakcak 1 haftasınada dublaj...
  15. TayyarCR

Tüm RTX Kartlar İçin Bedava 6 Kat FPS Artışı: DLSS Multi Frame Gen Mod ile Artık Tüm RTX Kartlarda Kullanılabilir

RTX4080 için ara ara kullnıyorum ben 1-2 yıldır ama açıkcası FG2 yetiyor zaten tek başına bayada etkili
  16. TayyarCR

35mbps Hız Yeterli mi?

50 bence en düşük olmalı artık
  17. TayyarCR

RTX 4080 Super mi, RTX 5070 Ti mı?

Yanlış anladın, böyle bir isteğimiz yok genelleme yapma Dlls5e karşı değilim ama mesela Silent Hill 2 eski yada özellikle yeniden yapımı düşün Oyuncunun tavırları atmosfer ve sinamatik yönetmenin verdiği o dokunuşu yok ettiğin zaman o zaman işe yaramaz bütün oyunlar birbirine benzer Konami gibi...
  18. TayyarCR

RTX 4080 Super mi, RTX 5070 Ti mı?

dlss 5 açılında direk ödlürdü oyunu içinden geçti atmosferi oyun yapımcısının sinematik görselliğini hepsini aldı birden çok gelişmesi lazım tercih sebebi değil bu haliyle konu sahibi 2side çok güçlü kartlar ben dizüstünde RTX4080 ile en yüksek ayarlarda sorunsuz 2k her oyunu oynadım şu zamana...
  19. TayyarCR

"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

Şimdi bu iki kişi daha çok örnek var ama neyse başta Barış abi sonra Ahmet Kaya ingiltere eleştirisinden sonra yavaş yavaş ipleri çekildi ikisi de bu konuda diretince zaten çok yaşamadılar Allah rahmet eylesin Bugün nefret edilen Abd bize dost olur israil dost olur emin olun dost olur ama 300...
  20. TayyarCR

"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

öyle de bak bazı yutubırlar artık i'm from Türkiye demeye başladı, hadi turkish dedin ama Türkçe/Turkce olarak düzelt dikkat ettiysen eskiden Dil ayalarını değiştirince Turkish yazardı şidmi Türkçe yazıyor Demek ki istesek We want Türkçe/Turkish language We are Türkiye gamers community...
Geri