Herkese iyi geceler.
Burayı hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın.
Bende yeni bir telefon arayışındayım ve amazondaki taksitli telefonlara bakmaya...
Üstad öncelikle eline sağlık çok yararlı bir paylaşım olmuş, bir sorum olacaktı bu liste amazon taksitli telefon eklerse kendi kendine güncellenecek mi...
Hocam denk gelişe bak ben zaten zeytinburnunda oturuyorum 😂 yurt dışı alacaksam hangisi iyiyse onu alırım honor magic 8 pro, oneplus 15 birde bu poco...
Bende xiaomi 17 pro almayı düşüyorum burdan maddiyat kısmını ayarlayamadım daha :) eğer İstanbuldaysanız yerleri Zeytinburnunda gidip alın daha iyi olur.
Ortalama 5 yıl bile kullansanız ki bu cihaz 5 yıldan fazlasını götürür çünkü dolu dolu bir telefon herşeyiyle, aylık 650 lira bi maliyeti oluyor server...
Bir telefona bu paraları verecekseniz eğer Apple hariç markası ne olursa olsun kullanıcı telefonu olarak almanız gerek.
Ülkemizdeki zihniyetten dolayı...
Bu Amazonun Türkiye database ve düzen kısmında ilgilenen kim varsa Allah parmaklarına zeval vermesin. Böyle bir kategorileme düzenini başka kimse yapamaz...
Uzun ömürlü bir cihaz arıyorsanız anker, varta, energizer, spigen tarzı markalara bakın hocam. Tabi herşeyde olduğu gibi bunlarda da çakma çok oluyor...
Yok hocam ben giremiyorum. Halbuki şu an turknet abonesiyim, taşınacağım adreste altyapı var mı diye kontrol etmek istedim. Sorguladım vs. online işlemlere...
Şimdi bakiye yükleyip site bakiyesi ile almayı denedim ve bu yöntem işe yaradı:
önce şuradan gerekli miktarda Eneba gift card alın. (ben 5 EUR aldım)...
Arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Akbank sanal kart -mc- ile ödeme işlemini gerçekleştirdim. İlk hata verdi ama sonra gerçekleşti.
5 adet 150 TL, 1 adet 200 TL...