Bic in ürünleri gerçekten kötü 2 kız çocuğum var ikiside hiç beğenmiyor. Fiyatı uygun olabilir ama totalde verdiğiniz parayla gidin faber alın daha karlı...
Malzeme kalitesi 999₺ tl ye göre gayet iyi saç ince değil patır patır ses yapmıyor içindeki Harddisk ve CD rom yuvası sökülebilir durumda olduğu için söktüm...
Kasa geldi arkadaşlar, malzeme kalitesi 1000 tl bazında konuşursak gayet iyi hatta çok iyi. Gayet kibar ufacık tefecik tam istediğim gibi. Buna büyük diyen...
Bu tarz kasa alanların amacı genelde harici gpu kullanmak olmuyor zaten. Apu sistem için ideal, düşük güç tüketimli kompakt tv arkasına bile koy yerine göre...
Herkese iyi geceler.
Burayı hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın.
Bende yeni bir telefon arayışındayım ve amazondaki taksitli telefonlara bakmaya...
Üstad öncelikle eline sağlık çok yararlı bir paylaşım olmuş, bir sorum olacaktı bu liste amazon taksitli telefon eklerse kendi kendine güncellenecek mi...
Hocam denk gelişe bak ben zaten zeytinburnunda oturuyorum 😂 yurt dışı alacaksam hangisi iyiyse onu alırım honor magic 8 pro, oneplus 15 birde bu poco...
Bende xiaomi 17 pro almayı düşüyorum burdan maddiyat kısmını ayarlayamadım daha :) eğer İstanbuldaysanız yerleri Zeytinburnunda gidip alın daha iyi olur.
Ortalama 5 yıl bile kullansanız ki bu cihaz 5 yıldan fazlasını götürür çünkü dolu dolu bir telefon herşeyiyle, aylık 650 lira bi maliyeti oluyor server...
Bir telefona bu paraları verecekseniz eğer Apple hariç markası ne olursa olsun kullanıcı telefonu olarak almanız gerek.
Ülkemizdeki zihniyetten dolayı...