FATALRHYMEX isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim Honor Magic 8 Pro 12/512 69.999tl

Bir telefona bu paraları verecekseniz eğer Apple hariç markası ne olursa olsun kullanıcı telefonu olarak almanız gerek. Ülkemizdeki zihniyetten dolayı Apple ikinci elde her halükarda çok daha iyi niye çünkü fame oluyorsun, kafelerde o elmayı görünce bi şeklin oluyor, ha birde klasik yaa ben...
  2. F

🔥İndirim Amazon Prime Üyelere 1000₺'ye %20 İndirim

Bu Amazonun Türkiye database ve düzen kısmında ilgilenen kim varsa Allah parmaklarına zeval vermesin. Böyle bir kategorileme düzenini başka kimse yapamaz sanırım.
  3. F

🔥İndirim Baseus Airpow 20.000 Mah Powerbank 799 TL!

Uzun ömürlü bir cihaz arıyorsanız anker, varta, energizer, spigen tarzı markalara bakın hocam. Tabi herşeyde olduğu gibi bunlarda da çakma çok oluyor, satıcı pazaryeri güvenilir olan ve seri no ile kontrol edilebilen markalardan almak yararınıza olacaktır
  4. F

Turknet Sitesi Çöktü Mü?

Yok hocam ben giremiyorum. Halbuki şu an turknet abonesiyim, taşınacağım adreste altyapı var mı diye kontrol etmek istedim. Sorguladım vs. online işlemlere gidip taşıma için talep oluşturayım dedim sms geldi kodu girdim bu ekrana attı bi daha da girmedi siteye. Ne mobilden ne wifi den...
  5. F

Turknet Sitesi Çöktü Mü?

Siteye giremiyorum tam altyapı sorguladım online işlemlere girecektim böyle bi hata verdi bi daha da giremedim. Var mı bilgisi olan?
  6. F

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 (2026 Model) Monitör Kolu 849tl

Kod bitmiş sanırım mobilden kabul etmiyor
  7. F

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Rica ederim hocam iyi günlerde kullanın yardımcı olmuş olduk sevindim alabildiğinize.
  8. F

Freedos İşletim Sistemi

Alacağınız cihazı bilmiyorum ama büyük ihtimalle win 11 destekli bir cihaz olacaktır artık. Windows un kendi sitesinden iso dosyasıyla flaş bellek hazırlığını (çok basit işlem ufak bir google araması yardımcı olur) yapıp daha sonra da bazen böyle uygun win11 keyleri satılıyor onlardan denk...
  9. F

Valla bilmiyorum hocam o kısmını, ama ben ödeme aracından dolayı hata verildiğini düşünüyorum. 2 kartım vardı birisi Enpara visa birisi işbank troy. Troy u kabul etmedi visa da sıkıntısız hallettim.
  10. F

Satın alamayan arkadaşlar, önce eneba kodu satın alın cüzdan bakiyesi olarak ekleyin. Daha sonra play kodlarını atın sepete öyle alışveriş yapın. 10x200 ve 10x150 kod aldım. 150 liklerin hepsi sorunsuz aktif oldu, 200 lüklerin sadece 2 tanesi kod girerken belge yüklemesi uyarısı verdi.
  11. F

Ptt Avm %14 İndirim Birçok Ürün

Eyvallah hocam bilmukabele :)
  12. F

Ptt Avm %14 İndirim Birçok Ürün

Teşekkür ederim, araç içi yatak ihtiyacım vardı güzel fiyata düştü yazın yolculukta iyi oluyor
  13. F

🔥İndirim Banka Puanlarını Pazarama'ya Aktaran Pluslılara, 2 Katı Kadar Kart Puanı Hediye

Pazarama iyi güzel kampanya fln yapıyor da, kupon kullanımı ve indirimli ürün kombosunda çok saçma düzeni var. N11 in kafasında ilerliyor sistem, indirimli ürün ayağına kupon kullanırsanız indirimi siliyor pek bi avantajı kalmıyor o zaman da.
  14. F

🔥İndirim Iphone 17 Pro Max 512 Gb Kozmik Turuncu 136.499,00tl

Sadece merakımdan soruyorum, örneğin bu 1 tb ile 2 tb arasında ne gibi bir fark var da 30k lık bir fark oluşuyor. Bellek çipini titanyumdan fln mı yapıyorlar nedir olayı?
  15. F

"KALİTELİ" Usb Bellek önerisi

Isınmadan dolayı da düşüş olabilir bu şekilde. Yada farklı bir arıza vardır bişey diyemiyorum hocam. En azından iade veya garantiye gönderme durumunuz varsa öyle halledin sıfırlanıp gelirse elinizden çıkarın gitsin
Geri