FATALRHYMEX isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim Bosch 42 Parça Hassas Vidalama - Bits Ucu Seti - 2607002835 - 570 TL

Konu için teşekkürler hepsipay para yüklenmiş banka puanı vs 440 a geldi
  2. F

🔥İndirim Klassegear Feel Iem Kulaklık Type-C Versiyonu ₺800

Bluetooth kulaklıklara hâlâ ısınamadığımdan dolayı almak istiyorum. Type-C li versiyonunun 3.5 mm versiyonundan farkı yok sanırım ucu hariç. Kullanan varsa yorumlayabilir mi genellikle müzik arada sırada oyun için?
  3. F

Vodafonun Yaptığı İşgüzarlık ?

Var hocam orda yazmıyor ama tarife içeriğinde var
  4. F

Yazdıkları mesajda nisan 2026 demişler acaba bu tarihten itibaren mi başlattılar saçmalığı
  5. F

Vodafone btk şikayetime cevap yazmış. Bende tekrar karşı cevap yazdım. Yazılı bir bilgilendirme yapmadan keyfi olarak 720,480 belkide 240p ye kadar düşürürüz bunun da hakkı bizde saklı demişler açıkça. Ama asıl soruma halen cevap vermiyorlar, adamlardan yazılı veya görsel bir belge istiyorum bu...
  6. F

Vodafone çözüm merkezinden aradılar biraz önce. Ya bunlar çok amatör yada bizi çok ***** sanıyorlar. Çok bilgisiz birisi de değilim bu konularda, bir sürü boş laflar işte yanımda uygulamasında sözleşme detaylarında vs. yazıyor bu 720p bilgisi fln, dedim hanfendi beni yönlendirir misiniz nerde...
  7. F

Üstteki mesajımda ss alıp paylaştım hocam tarife içeriğini, youtube dahil. Sosyal paketinin yeni içeriğinde dahil değil benim tarife eski olduğu için o zaman vardı zaten bu yüzden geçiş yapmıştım. 1786255215 Yok hocam detaylarda vs. hiçbir yerde yazmıyor. Zaten problem sınırsız olup olmaması...
  8. F

Bi ara kampanya vardı hocam youtube dahildi o zaman geçiş yapmıştım. 2 ay önce de bu sorunu yaşamıştım aslında ama müşteri hizmetlerini aradığımda sistemsel bir sorun var denilerek geçiştirdiler açıkçası paket yenilenmesine de 2 3 gün olduğu için pek umursamamıştım. Bugün görüştüğüm temsilci de...
  9. F

Poco F8 Ultra, 35.000 TL'ye Alınır mı?

Dostum öncelikle ürün kaldırılmış sanırım. Eğer stok 1 olup sen almadıysan veya şikayet edilip kaldırılmadıysa annen seni kadir gecesi doğurmuş tabiri uygun olur 😁 %100 dolandırıcıdır, xiaomi f8 ultra nın söylediğin fiyata satılması imkansız kaldı ki birde xiaomi Türkiye garantili olacak...
  10. F

Hocam dediğiniz gibi yıl olmuş 2026 720p mi kaldı, yurt dışında adamlar 10gbps İnterneti sınırsız paketle veriyor. Burda asıl olay 1080, 720 veya 2k değil, bu Vodafone un aklı sıra uyanıklık yapması. Sözleşmede yok, taahhütnamede yok, paket bilgisinde yok. Sadece müşteri temsilcisi kendi...
  11. F

Selam arkadaşlar, bugün öğrendiğim ve araştırdığım kadarıyla daha önceden de var olan bir sürü kullanıcının şikayet yazdığı bir sorun yaşadım. Müşteri temsilcisiyle görüşmemden hemen sonra BTK şikayet hattından da şikayetimi yazdım. Umarım düzgün bir şekilde ilgilenirler. Vodafone faturalı...
  12. F

Bics Kids Okul Boyama Seti

Bic in ürünleri gerçekten kötü 2 kız çocuğum var ikiside hiç beğenmiyor. Fiyatı uygun olabilir ama totalde verdiğiniz parayla gidin faber alın daha karlı olursunuz.
  13. F

🔥İndirim Pazarama/Vodafone Faturana Yansıt ile %50 İndirim

Ayda bir kere kullanılıyormuş
  14. F

Infinitylab By Harman - Instantgo Powerbank 10000 Mah, Usb-C, Siyah 499tl

Bende almıştım bi önceki indirim döneminde çok başarılı cihaz fiyatına göre.
  15. F

🔥İndirim Sinerji S300 300w Usb3.0type-C Matx Minitowerkasa 999tl (Ücretsiz Kargo Sinerji)

8 cm den yüksek olmuyor. Yada kapağı açık bırak istediğini tak keyfine göre
Geri