Arama sonuçları: *

1. F

Türk Telekom altyapısıyla TürkNet kullanma mantıklı mı?

Dostum denemekten zarar gelmez bu durumda. Peşin ödesen bile varsayalım ki sorun yaşadın çıkacağın zaman kalan tutarı geri alıyorsun zaten(karınca duası sözleşme detaylarını iyi oku ama). Baktın sıkıntı yok tabii ki bütçeni hangisi zorlamıyorsa onda kal ben ttnet prime avantajlarını da aktif...
  2. F

Evet işin birde bu boyutu var, fiyat garantisi yok adamlar kalkıp 6 ay sonra 1500 yaptık derse taahhütsüz olduğun için doğal olarak cezasız çıkacaksın ama geçeceğin diğer operatörün fiyatı şimdiki gibi kalacak mı? Taahhüt normalde hiç önermem ama günümüz ekonomisinde mecburi biraz.
  3. F

Fiyat olarak sanırım 100 150 lira civarında oynuyor hocam. Biliyorsunuz turknette müşteri hizmetleri fln yok, arıza kaydı bırakıyorsunuz onlar dönüş yapıyor. Kötülemek maksadıyla söylemiyorum belki hiç sorun çıkmayacak ama çıktığı zaman ttnet kadar hızlı çözüme ulaşacağınızı sanmıyorum...
  4. F

🔥İndirim XIAOMI Watch 2 Akıllı Saat Siyah 5.999TL

Bende de watch 6 classic astro var, batarya konusunda üzmez ortalama 2 gün gidiyor şarjı. Bezel olayı da ayrı şıklık katıyor, xiaomi watch 2 konusunda watch 6 önerisi yapmış gibi olduk ama asıl öneri işletim sistemi tarafında. Bi önceki mesajımda da dediğim gibi saati ne için kullanacağınıza...
  5. F

🔥İndirim XIAOMI Watch 2 Akıllı Saat Siyah 5.999TL

Huawei nin yeni saatleri akıllı bileklik, bu wear os işletim sistemli saat. Arasında kalite pil süresi olarak çok fark var tabi huawei daha iyi ama kullanım amacına göre alınması gerek.
  6. F

🔥İndirim Arzum Ar258 Patcorn Yağlı Mısır Patlatma Makinesi 8.325,00 TL

Bir 0 i fazla yazmışlar sanırım, bu seferde fiyat hatasından biz ürünü ucuz almayı talep edelim 😃
  7. F

❌İndirim Bitti! CMF Phone 1 11.999 TL. - Vade Farksız 6 Taksit

Sırf nfc olmaması bile bu telefonun albenisini yok ediyor. Yıl olmuş 2026 çoğu banka ıvır zıvır uygulama nfc li telefon istiyor artık. Taksit var diye çekiciliğine kanıp alanlara hayırlı olsun.
  8. F

🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

Çıkarsız iyiliği insanımız garipser olmuş artık sosyal çürümenin etkileri maalesef
  9. F

🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

https://www.turk.net/?gad_source=1&gad_campaignid=23517769602&gbraid=0AAAAAC1imcKj_lAJHLWOWqevUHd0JvTwi&gclid=CjwKCAiA-sXMBhAOEiwAGGw6LHbpC87MGXR9DWGwRiYnhQQ3W_BTTUnorpelKZX1_rUCJoMw5DeXsBoCjNQQAvD_BwE Mobilden bu linkten girince çıkıyor hocam deneyin
  10. F

Hakkınızda hayırlısı hocam, onay vs istiyorlardı diye biliyorum geçiş yapmadan önce o zaman reddedersiniz olur biter en kötü
  11. F

2480 ama son ay hariç diyor, o sistemlerinde görünmüyormuş yani ortalama bi 750 800 daha kaktıracaklar 1771183243 Biraz çingeneliğe bakıyor sanırım da hiç öyle biri değilim açıkçası. :D
  12. F

4441375 ten öğreniyorsun dostum. 78 günüm vardı benim son ay hariç 2480 lira çıkarttılar. Ortalama 1050 1100 civarı teklif veriyorlar banada modem ücreti dahil 1771179392 Helal olsun dostum iyi günlerde kullan :)
  13. F

Türk Telekom sağlam cayma bedeli çıkardı klasik olarak adamların karşıladığı 2500 ü de geçiyor. Mecbur 2-3 ay daha çekicez bunları.
  14. F

❌İndirim Bitti! TürkTelekom 200 TL A101 Hediye Çeki

Kampanya bi dünya fırsat kısmında vardı, katıl dedim kaydınız alınmıştır ekranı çıktı kapattım. Dedim heralde sms le fln gelcek kod. Ne kod geldi ne de uygulamada kampanyanın sayfası kalmış kaldırmışlar.
  15. F

İşcep / Maximum Mobil Samsung Resmi Sitesinde Monitörlerde %10 İndirim Kuponu

Ben kullanmayacağım, SIS-XL5T-A52S-595S Kullanan olursa alıntılayıp kullandım derse başkası boşu boşuna denemesin.
  16. F

🔥İndirim HONOR MAGİC 8 PRO FİYATI AÇIKLANDI 76999TL

Samet jankovic denen reklamcı elemanı teknoloji editörü olarak izleyen varsa tebriklerimi sunuyorum
  17. F

🔥İndirim Amazon 500₺ ye 100₺ indirim kodu

Faydalandım teşekkür ederim dostum
  18. F

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Watch 7 44mm 5120 TL(amazon depo ikinci el)

Depo kısmında satıcı ve gönderen amazon oluyor. Sıfır olana baktınız sanırım.
Geri