Tamamdır teşekkür ederim bir şey daha soracağım Asus almadığım durumda asustan daha iyi monitör hangisidir onu da söyler misin konuyuda daha uzatmayayım tekrardan vakit ayırdığın için teşekkürler
@Tayfunns etiket için kusura bakmayın gaming gecesinde alıpta iptal ettiğim gigabyte g27q2 tekrar stokta bu önerdiğiniz Asus yerine olur mu hangi ürün daha iyi bariz olarak yardımcı olur musunuz
2 aynı 1 farklı monitor istemiyorum hocam 3üde aynı olması her zaman daha iyi yan yana koyarken eşit koyma vb şeyler için
monitor ayağı hiç önemli değil vesa 100x100 ile sigma profile aparat ile sabit olacak o yüzden gerek yok ayağa
simracing için ve normal gündelik kullanımda sağ sola discord youtube kullanmak amacıyla oynadıgım oyunlarda iracing, lmu acc gibi oyunlar arada bir fps ve hikayeli oyunlar
aşağıda ki resim gibi bu tarzda bir setup var bende
Valla cevap vermesini istediklerimden biriydin bu örneklerde senin konulardan bakıp öyle seçtim. Bütçe tcl alabilirim tabii 3 tane alınca büyük para oluyor ama ürün kaliteliyse bir defa alındığında göz ardı edilebilir.
VA için aklımda kalan soru 3 tane ekran yapınca sağ ve solda kalan...
Merhaba, bir kaç konu ve araştırmadan sonra resimde belirttiğim dört model arasında kaldım panel vb şeyler değişiyor ama gelen yorumlara göre alacağım. Öncelikle aynı monitorden üç adet olacak triple screen için bu göz önünde bulundurulursa iyi olur. 2K 27inc zaten renk olarak doğru renkleri...
Merhaba iyi günler konunun son güncellemesinden itibaren uzun bir süre geçmiş bu konuyla ilgili bir güncelleme planınız var mıydı? @Tayfunns
Ek olarak bir konuda fikrinizi merak ediyorum TCL için konu açmıştım fakat triple screen konusunda çok sıkıntı yaratır mı veya farklı bir alternatif var...
O zaman aramıştım baya ama buldugum ürünleri alan cok kisi olmuş fakat bana yeterince güven vermedi ve beğenemedim o yüzden o zaman asus cashback kampanyası vardı bende Strix Scope II 96 Wireless NX Snow klavyesini aldım asusun gayet memmunum bana yetiyor
iRacing veya simülasyon oyunlarında daha geniş açıda olması ve kullanılabilirlik açısından kaynaklı üç monitor.
Ek olarakta ana ekranınızda oyun vb bir şeyler yaparken yan ekranlarda farklı şeylere bakıp kullanabilirsiniz basitçe böyle anlatayım kendim için
1786385297
TCL bu fiyata güzelmiş onu...
FH yada GT oynasaydım olurdu da iracing için olmaz önerin için teşekkürler
Ayrıca 2 ek monitor nimettir ya kullanmaya basladıktan sonra alısırsanız bırakamazsınız daha
Simracing için üç monitor yapacağım fakat biraz parasının hakkını veren monitor istiyorum sanırım bu tcl fiyatına göre iyisi bu alınır mı üçlü monitor gider mi...