Bende binadan daireye gelen kabloda sorun vardı ama aynı zamanda o zamanlarda genel bir arıza vardı bende iptal edip kablonete başvurdum gelen adam kablo çekti ama sonra altyapı açık olmadığını gördü altyapıya yönlendirdi fakat yeterli yer yokmuş başvurum iptal oldu kablonete bende o kabloyu...
Turknet ile ilgili bende problem yaşadım 10 günden fazladır internet yoktu fiber kablo kopuktu her gün aradım sonuç olmadı ve en son bende btkya şikayet ettim 2 defa inceleme yapılıcak yazıp otomatik yazı yazıp kapattılar en son şikayet kapandı.
Bundle ürün olarak satıldığından dolayı evet ama bende de aynı sorun vardı destek olmuşlardı kullanıp bildiğim bir ürün mozayı tavsiye ederim ama pxn bu forumda söyleyen çok iyiyse ve parasını hak ediyorsa olur benim tercihim mozadan olur her zaman daha üstü simagic, conspit diye gider bende
Her üründe olan bir problem değil ama olma olasılığı var içerisinde metal sürtüyor kullanıma engel değil ama tabii ki böyle bir şey olsun istemeyiz Moza R3 bence gereksiz eğer PXN fiyatına göre kaliteliyse daha fazla nm varsa onu alın Moza da R5 altına çok düşmeyin
Ama ETS, AC gibi oyunlar...
Turkcell altyapı olarak sadece superbox veriyormuş o yüzden vazgeçtim millenicom ile türk telekom arasında kaldım ama millenicom da tt altyapısı kullanıyor tek fark taahhüt gibi duruyor önerisi olan varsa yazabilir
Turkcell, Millenicom, TT, Turksat 1000/35 hepsi böyle veriyor millenicom tt altyapısında veriyor daireme tt kablosu geliyor konu için uzamasın diye net geçilir diyene başvuruyu yapacağım turknet ile bu şekilde artık gidilemez diye görüyorum.
Yukarıda dediğim gibi kaliteli hizmet kopma, uzun...
Merhaba Turknet kullanıyorum 1 haftadan fazladır arızamı çözmedikleri için iptal edip başka sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum o kadar arayıp destek bırakmama rağmen geri dönüş yok ve sonunda bu kararı aldım fiber 1000 olanlara baktım ve bana sorunsuz bu hızları sunabilecek kopma sorunu...