Bence de o zaman açıklama bana da güvenli gelmedi. Fakat vatan bilgisayar, media markt, teknosa bildiğim kadarı ile resmi garantili olarak satılır diye...
Arkadaşlar halihazırda iyi bir pcm var ancak gta 6, kardeşimle daha rahat iki kişilik oyunlar oynayabilmek ve ilerde cıkacak özel oyunlar (gow laufey...
Onca En iyi yapım dizilerini bitirdim.
Dexter, Game of Thrones, Prison Break, Better call soul, The Walking Dead vs vs gidiyor.
Benim açımdan en iyi dizi...
https://www.merlininkazani.com/sony-1-000-dolarlik-playstation-6-nin-az-satacagini-biliyor-teknoloji-261606
1000 dolar veya üstünde PS6 çıkış yaparsa ve...
11 yaşındaki çocuğun beynini yıkamak 15 yaşındaki çocuğa göre daha kolay olduğundan 4x3 sistemini getirdiler. Sonucunda İmam Hatip okuyanlar bile bunlardan...
Geçen ay ilk defa denemelik Tiktok kullaniyim dedim. 1 hafta zor sabrettim sildim kurtuldum.
Arsızı, terbiyesizi, işsizi, dilencisi sanki toplumda ne...
Ben facebook ve instagram, twitter hesaplarımı tamamen daha önceden kapatmıştım. Ve sadece youtube kullanıyorum. Ben sosyal medyayı artık pek sevmiyorum...
Ben Instagram, Twitter ve TikTok hesabı hayatım boyunca açmadım. Facebook hesabımı 2015'te falan kapatmıştım. Bir şey kaybetmediğinize emin olabilirsiniz...