Kesin dolandırıcı ya da hesabı çalınmış da olabilir. Fakat bu fiyata ithalat bile olsa PS5 bulamazsınız. Yani kahraman konsol gibi güvenilir ithalatçılardan...
Sony yeni global zam yaptı. Ve iki ay sonra bile ülkemizde doların iyice malesef yükselmeye devam edeceğini Sony global zamlı PS5 harici fiyatlarla en az...
Donanım haber arayüzü çok eski olabilir. Fakat bu donanımhaber forumun gsm onay saçmalığı var. İlk başta halletmiştim fakat sonradan foruma uzun süre sonra...
Forumun yaş ortalaması Y kuşağı ağırlıklı. Genç nesil o tür bir foruma üye olmaz zaten. Bir de bazı içeriklere yorum yazmak için telefon numarası onayı...
hardcore yerine relax oynayacaksan doğru ama daha ciddi oynarım diyorsan pc candır
1774689095
faceit dede çıkıyo son sıralar ama çok belli etmiyorlar :/(
Ve yalnız ırkçı değilim fakat zenci Severus Snape olması pek iyi olmamış.Ve galiba romanda Severus karakteri beyaz tenli diye biliyorum. Orjinal beyaz tenli...
Hocam biraz pahalıya almışsınız ama yine de hayırlı olsun diyorum. Ve PS5 yarı yolda bırakmaz. Bende PS5 sahibiyim ve konsolumdan çok memnunum. Ve hocam her...