GTA 6 eğer Türkçe altyazı olarak çıkarsa çok iyi olur. Hem biz konsol sahipleri oyunu Türkçe olarak gelmesini çok istiyoruz. Umarım GTA 6 Türkçe olarak gelir.
Beyler selamlar,
Biliyorsunuz geçen gün IGN'in haberiyle birlikte sesimizi küresel çapta çok sağlam duyurmuştuk. Az önce bu konuyla ilgili doğrudan en...
@Carlo Belki yeni bir karakter hikayesi The Last Of Us Part 3'de olabilir. Ve üçüncü oyunda hikaye olarak Ellie ile devam edeceklerini pek sanmıyorum. Bu...
X hesabında da paylaşım yapmış IGN. Şunu yazarak yorum ve alıntı yapalım:
Even @IGN sees how much passion and dedication the Turkish community has for your...
https://www.merlininkazani.com/intergalactic-cekimleri-tamamlandi-haber-262634 Bu oyunu aşırı merak ediyorum. Ama şunu biliyorum bu Naughty Dog yine teknik...
Fragman 30FPS bile değildi. Yalnız PS5 Pro gereksiz konsol bence. PS4 Pro da gereksizdi düzden farkı zor anlaşılıyordu (şuan var bende) ama bu PS5 Pro daha...
Evet çok iyi duruyor da, fakat Severus Snape zenci olarak yer alması iyi olmamış. Keşke Severus Snape karakterini beyaz tenli aktör olsaydı çok daha iyi...