A: Dua ederek istediğin şeyler, eğer allahın ilahi planında ve takdirinde yoksa, hiç bir güç o duanı ve isteğini gerçekleştiremez..
B: Dua ederek istediğin...
Hocam kahraman konsoldan ithalatçı olarak alabilirsiniz. Ve PS5 13 bin TL olmaz, kesin dolandırıcıdır. Hocam aşağıya link bırakıyorum. Hatta bütçenizi...
Ps5 2020 de cikti o donem icin simdi icinde 4k ya yakin 4k dinamik 60 fps gibi bir sey sunuyor. Pc de 4k 60 fps almak gunumuzde bile zor. Ayrica 2020de daha...
Geçen nesilde de Sony özel oyunlarda özellikle uncharted 4, Horizon zero dawn ve last of us part 2 ile PS4 harikalar yapmıştı. Bu nesilde de özellikle...
Mesela ailen ile ilgili aranı düzelt. Ve sevgiyi ailenden bulabilirsin. Ve hayata karşı pozitif olmanı da tavsiye ediyorum. Neyse benim tavsiyelerim bunlardır.
Hayata karşı mücadele etmeni ve hayattan peş etmemeni tavsiye ederim. Bu arada benimde hiç kız arkadaşım olmadı artık bunları ben kafaya bile takmıyorum...
Hocam PC'de bile bazı oyunlarda hatalar olabiliyor. Ve konsolu ben çok seviyorum. Yani konsol kültürü artık ülkemizde değişti. Mesela eskiden konsol...