"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

Beyler konudan bağımsız İngilizce öğrenin ya, İngilizce öğrenmek artık bir ekstra değil olması gereken bare minimum. Maalesef günümüz dünyası böyle. Hayatınızın bir kısmını kendinizi geliştirmeye ayırmanın zararı yok

Yahu siz bu haberleri bulurken, arkaplanını merak ederken hiç mi araştırmıyorsunuz ? Adam 2011'den beri Take-Two'nun başında.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz firmalarda kin olacağını sanmıyorum. Para konuşur. Nasıl pazarlarlar o konuşulur. Zaten geçen seneden beri batı asya (ortadoğu) kısmına yavaştan giriş yapmak istediklerini söylüyordu. Umarm bizle başlar yapmaya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazım bir kültür değil de temsiliyet kültürdür. Biz o kültürü yok edeli çok zaman geçti hocam yapıştık başka toplulukların kültürlerine. Herkesin yorumu farklı tabi neyin ne kadar kültürü baltaladığı konusunda. Neyse, konudan sapmayak :kekw: amaç Türkçe'mizin gelmesi ve yayılması ihtimali.

öyle de bak bazı yutubırlar artık i'm from Türkiye demeye başladı, hadi turkish dedin ama Türkçe/Turkce olarak düzelt
dikkat ettiysen eskiden Dil ayalarını değiştirince Turkish yazardı şidmi Türkçe yazıyor

Demek ki istesek We want Türkçe/Turkish language We are Türkiye gamers community yazabilirdik
Gta6 bunun için güzel fırsat ama insanımız kültür yerine oyunu seçiyor

Sizi farkettik ama yine de getirmeyeceğiz derse :kekw:

Katılmıyorum. Bu yapılacaksa çok iyi organize edilip her GTA 6 sipariş edecek olana ulaşıp öyle yapılmalı aksi taktirde satışları bir miktar azaltmaktan başka bir şeye yaramaz. Rockstar'ın "Aman tanrım Türkiye'de satışlar az şu oyuna Türkçe getirip satışları artırmalıyız" diyecek hali yok.

Tam tersi bu kadar baskıyı yüksek satış rakamlarıyla desteklememiz lazım ki adamlar ciddi olduğumuzu görsün en azından PC ile beraber Türkçe getirsinler. Zaten Türkçeyi bir kere dil listelerine ekledikten sonra bir daha kolay kolay çıkarmazlar. Çıkaracakları her oyun Türkçe çıkar.
Adamlar senin ciddi olduğunu zaten biliyor ortalık GTA5'den beri Türkçe dil konusunda yangın yerine döndü ve Türk oyuncuların kısıtlı oyun dünyası olsada bunların içine rahatlıkla Rockstar'in oyunları giriyor. Onu da geçtim adamların dertleri satış olsa Lehçeyi niye getirsinler yada savaştan dolayı her yerden yasaklanan PlayStation'dan bile yasaklanan bir ülkeye ve korsan oyunların başkenti olan Rusya'nın dilini neden getiriyorlar? Bak tekrar söylüyorum bu adamlar legal yollardan bu oyunları alamıyor her yerden yasaklandılar. İşte bu yüzden dertleri satış falan değil dümdüz Türk düşmanlığı. Ha bu arada Netflix'de yayınladıkları trailer da bile Türkçe koymadıklarını unutmayalım.

Biz ekiple görüştük çok yüksek fiyat talep ettiler o yüzden Türkçe gelmeyecek diyip geçerler.

Ben ne anlatıyorum, sen neresinden iğne çeker gibi çekiyorsun. Adamın hemen hemen her dilden, dinden, ırktan, topluluktan çalışanı var. Yahudiler işin sonunda paraya bakar. Onların yaradılış genetiği gibi bir şey bu. Stereotyping bile değil hani çoğunluğu kendi dinine yönelik yapıyor.

Üstteki post gibi " aha bu yahudi kesinlikle Türkiye'ye yönelik politik durumlardan dolayı getirmiyor Türkçe" cart curt demiyorum. Öyle olsa bu marka zamanında Aral Games ile Rockstar'ı iletişime geçmezdi bile. En basitinden engellenirdi burada GTA serisi.

Şu CEO'ları sanki bize sıcak bakıyorlarmış gibi arka çıkmanın manası yok. Ben de Strauss'u beğeniyorum ama bu onun ekstra gelir elde etme ve oyununun marketing dönemini uzattığından PC'ye bilerek geç çıkarma kurnazlığını ve yıllarca RP serverlerine eziyet çektirip, tehdit edip sonra durduramadığını görünce bünyesine alıp paralaştırmasını, fırsat değerlendirmesini, parasına para katmasını değiştirmiyor.

Hele RDR2 sürecinde developerların oyunu çıkarması için hayvan gibi darlandığını konuşmuyorum bile.

İş etiği ve düzeni konusunda başarılı bir adam. Umarım gelmesine katkısı olur ama zaman gösterecek bakalım.
öyle de bak bazı yutubırlar artık i'm from Türkiye demeye başladı, hadi turkish dedin ama Türkçe/Turkce olarak düzelt
dikkat ettiysen eskiden Dil ayalarını değiştirince Turkish yazardı şidmi Türkçe yazıyor

Demek ki istesek We want Türkçe/Turkish language We are Türkiye gamers community yazabilirdik
Gta6 bunun için güzel fırsat ama insanımız kültür yerine oyunu seçiyor
Bu aralar biraz daha geçiş dönemi diyelim hocam daha yurtdışında bile çok fazla bilmeyen yabancı var. İsmimizi duyurmak için globale açılacak büyük işler yapmamız lazım da çok gerideyiz o konuda. Yasal ayaklarda bile hala Turkish/Turkey yazıyor birçoğunda.

Onlar düzelse yavaştan hallolur gibi. Şöyle 4-5 sene daha veriyorum tam oturmuş olur.

Ben ne anlatıyorum, sen neresinden iğne çeker gibi çekiyorsun. Adamın hemen hemen her dilden, dinden, ırktan, topluluktan çalışanı var. Yahudiler işin sonunda paraya bakar. Onların yaradılış genetiği gibi bir şey bu. Stereotyping bile değil hani çoğunluğu kendi dinine yönelik yapıyor.

Üstteki post gibi " aha bu yahudi kesinlikle Türkiye'ye yönelik politik durumlardan dolayı getirmiyor Türkçe" cart curt demiyorum. Öyle olsa bu marka zamanında Aral Games ile Rockstar'ı iletişime geçmezdi bile. En basitinden engellenirdi burada GTA serisi.

Şu CEO'ları sanki bize sıcak bakıyorlarmış gibi arka çıkmanın manası yok. Ben de Strauss'u beğeniyorum ama bu onun ekstra gelir elde etme ve oyununun marketing dönemini uzattığından PC'ye bilerek geç çıkarma kurnazlığını ve yıllarca RP serverlerine eziyet çektirip, tehdit edip sonra durduramadığını görünce bünyesine alıp paralaştırmasını, fırsat değerlendirmesini, parasına para katmasını değiştirmiyor.

Hele RDR2 sürecinde developerların oyunu çıkarması için hayvan gibi darlandığını konuşmuyorum bile.

İş etiği ve düzeni konusunda başarılı bir adam. Umarım gelmesine katkısı olur ama zaman gösterecek bakalım.

Bu aralar biraz daha geçiş dönemi diyelim hocam daha yurtdışında bile çok fazla bilmeyen yabancı var. İsmimizi duyurmak için globale açılacak büyük işler yapmamız lazım da çok gerideyiz o konuda. Yasal ayaklarda bile hala Turkish/Turkey yazıyor birçoğunda.

Onlar düzelse yavaştan hallolur gibi. Şöyle 4-5 sene daha veriyorum tam oturmuş olur.

Şimdi bu iki kişi daha çok örnek var ama neyse başta Barış abi sonra Ahmet Kaya ingiltere eleştirisinden sonra yavaş yavaş ipleri çekildi
ikisi de bu konuda diretince zaten çok yaşamadılar Allah rahmet eylesin

Bugün nefret edilen Abd bize dost olur israil dost olur emin olun dost olur ama 300 yıldır başta bizi sonra bütün dünyayı için için kan yuvasına sokan ingiltereden kimseye dost olmaz
Her ingiliz bir değildir halkına sözüm yok, ama bir ingilizde boşa bir yere gelmez yanında siyonist varsa hele hiç boşa orada değillerdir
Verdiği su bile içilmemeli

Düşününce çok korkunç gelmiyor mu size bize Turkey(hindi) tukish dedikleri için bizde kendimize onları diyoruz
Zamanında ingilizler siz Devleti Aliyye (Büyük Devlet) değilsiniz Osmanlısınız, Osmanoğllarısınız dediler ismimimiz Osmanlı kaldı
hatta Kraliçe Victorya bizzat kendisi Osmanlı Arması yaptırdı, siz busunuz diye

Bizim de gerek oyun mecralarında gerek senin dediğin gibi büyük işler çıkararak hayır biz Türkiyeyiz Türk milletiyiz Türkçeyiz dememiz lazım
Yoksa başkalaırnın verdiği isimlerle yaşamaya devam ederiz
Oyun oynayacağız diye değerlerinden vazgeçmemeli insan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,704
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri