hocam indirim gün içinde bitmiş sonuçta tekrar geldiğinde tekrar açması sorun olmasa gerek ? bu mantıkla amazon kodu geldi de paylaşılmasın sonuçta her gün...
Ramler içinde insanlar aynıları diyordu şimdi erişilemez oldu. Zamanında 9070xtler 30 bindi artık standartı 40bin. İndirim ayrı reel fiyatlar ayrı mevzu
Kriz etkisini unutuyorsunuz hocam, AMD global anlamda %10 civarı zam yaptı ve bunun da devam edeceği söyleniyor. NVIDIA kartları indirime girmiyor artık...
İki gün içinde yüklenir diyor kampanyanın açıklamasında ama bana siparişi teslim aldıktan 2-3 saat sonra yüklendi. Biraz daha bekleyin üstat yüklenir...
Gerçekten ucuz olması yarıyor 1.5 lt suyu 15 TL'ye aldım
Hayırlı olsun hocam bende 60lt aldım arkadaşımla stoklamak için evde önceki indirimden kalan...
3 tane alınca, tanesi 30 TL'ye geliyor. Zaten Migros'tan sıkça alışveriş yaptığım için puanları kullanırım. 6 tane aldım stoklamak için, eyvallah üstat :)
TRde insanlarin oppo ve vivoya onyargili yaklastigini dusunuyorum. Bu adamlar 4 yildir (x90pro+ ve x6 prodan beri) 1inc ana kamera ve cok buyuk yardimci...