konur43 isimli üyenin son içerikleri

1. konur43

🔥İndirim Axe 150 Ml Deodorant 89 TL (3 Al 2 Öde)

GUZELLIK100 kodunu nasıl kullandınız üstat? Bende geçerli değil daha önce hiç kullanmadım.
  2. konur43

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

Steelseries Nova 7 Gen 2 vardı (Magenta rengi) 6200 TL'ye fakat stok bitmiş. Magenta rengine razıysanız indirime girer illaki takipte kalın.
  3. konur43

Tecpro servis rezilliği

Ben de sizinle aynı model AOC monitöre sahiptim, bana da 24G11ZE önerdiler. Hoparlör ve pivot özelliğinin olmaması nedeniyle reddecektim, bizim arızalı modele yakın özelliklerde olan 24G4HA modeli var mı diye sordum yok dediler fakat sistemden yazarsanız üreticiden gelen bilgiyi size iletiriz...
  4. konur43

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

Paraf kartınız varsa Vatan'daki Zotac'ı alın geçin üstat, 46 bin TL idi en son. 12 bin TL farka değmez o kart. Tamam soğutması daha iyi olabilir de birkaç derece için değmez diye düşünüyorum. 58k'ya çıkıyorsanız 64kya RTX 5080 var zaten Zotac.
  5. konur43

🔥İndirim Ocypus Delta A62 Dijital Ekranlı Kule Tipi Soğutucu 1.499 TL Siyah/Beyaz

Sığar gibi ama RAM'lerinizin yüksekliği kaç? Onlarda sıkıntı yoksa rahat sığar.
  6. konur43

🔥İndirim Ocypus Delta A62 Dijital Ekranlı Kule Tipi Soğutucu 1.499 TL Siyah/Beyaz

Çok rahat soğutur hocam zaten TDP değeri 250w yazıyor bilgilerinde. Sadece kasanın CPU soğutucu yükseklik desteğine dikkat edin, biraz hacimli bir soğutucu bu.
  7. konur43

Dijital ekranını bir kenara bırakırsak Ocypus Delta A62 ARGB modeli daha mantıklı değil mi? O da 1599 TL.
  8. konur43

🔥İndirim Hawk 3 Lü Fan Seti + Kontrolcü 600 TL

Alabilirsin tabii :D
  9. konur43

Kapalı sistem gibi düşün, yanında gelen kontrolcüye sadece Hawk'ın fanlarını (veya 6 pinli fan) takabilirsin. Evrensel değil yani uyumluluk konusunda. 10'lu kontrolcü ama kontrolcüye bu 3 fanın yanında başka fan takmak istersen 6 pinli fan alman lazım.
  10. konur43

Eveet üstat Kütahya :D Teşekkür ederim cevabın için, ekran kartının altına koyacaktım fanları. Ekran kartını rahatlatır en azından.
  11. konur43

2 adet ARGB girişi (3-pinli) girişi var anakartımda bulunmakta. 6 adet de SYS_FAN girişi var. Kasada zaten bir tane kontrolcü vardı, bir ARGB girşini kontrolcüye bağlamıştım. Diğer ARGB girişini de bu kontrolcüyle bağlasam olur galiba. Not: MSI PRO B650-A WIFI anakartım var.
  12. konur43

❌İndirim Bitti! 4700 TL Steelseries Arctis Nova 7p Gen 2 Magenta

Ara ara bak hocam ben alabildim, tam da ihtiyacım varken denk geldi.
  13. konur43

Arkadaşlar stok geldi bir kontrol edin tekrar
  14. konur43

Gen 2 modelinde batarya süreleri biraz iyileştirildi, seninki düz model mi?
  15. konur43

Ne ara bitti ya tam alıyordum
Geri