Game Garaj ilan ettiği parçaları göndermeyebiliyor bazen, stok durumuna göre yolluyor. B650 anakart gelir ama Asus olmaz Gigabyte olur gibisinden.
Bazen şikayetler var Game GAraj hazır sistemlerde, montaj hatalarından bilhassa çok şikayet edilmiş.
Vatan Bilgisayar'a özel Halkbankası'nın kredi kartı Parafkart'ta kampanya var.
20 bin TL'lik harcamaya 2 bin TL
40 bin TL'lik harcamaya 5 bin TL puan veriliyor.
Ayrıca vade farksız 6 taksit de söz konusu.
İtopya'da kargo dahil 3100 TL'ye geliyor Fazeon monitör, sanırım aynı monitörün pivot özellikli olanı Hepsiburada'da 3650 TL (kupon dahil). Pivot için 550 TL fark verilir mi sizce? Yan monitör olarak kullanmayı düşünüyorum.
Biraz da şirketin kendi politikasına bağlı üstat, İncehesap'a daha önce ürün iade etmedim tam bilmiyorum. Yine de şansınızı deneyin isterseniz. 80 derece kart yandı, eyvah diyeceğimiz sıcaklıklar değil ama görece yüksek yani.
Hiç oyunda denediniz mi, orada dereceler kaça çıkıyor? Odanın sıcaklığı, kasanın genel hava akışı, Windows'ta arkada çalışan uygulamalar bile etki edebiliyor bazen.
Gainward'ın bu modelleri giriş segment, çok iyi soğutma beklemiyoruz tabii. 80 derece aşırı risk teşkil etmese de görece yüksek dereceler. Undervolt yapılarak daha da iyileştirilebilir gibi duruyor.
Bence pek bir fiyat avantajı yok. 68 bin TL'ye i5 14600 KF + RTX 5070 Ti'li sistemi satmıştı 2 hafta önce Vatan. 3 bin TL farkla da 16 GB yerine 32 GB Ram seçilebiliyordu.
F710 çağ dışı kalmış ve hiçbir konforu olmayan bir gamepad. 2026 yılında Logitech'in gamepadlerini almayın üstat. 1200 TL civarına satılan SECUZİ LIG-3601 bile F710'dan çok daha iyidir.
5 bin TL farkla daha güvenilir satıcı ve resmi garanti varken alınmaz bence üstat. Kaçak olma ihtimali her zaman var bu tür satıcılarda.
Bütçe 34 bine çıkınca Honor 400 Pro ve S25 FE gibi alternatifler de oluyor o zaman.