Bir bakayım üstat, DP kablosu takılırken hiçbir problem yok OSD menüsü açılıyor.
Ama hiçbir kablo takılı değilken (güç kablosu hariç) OSD menüsüne ulaşamıyorum. Görüntü kablosu takılması lazım menüye ulaşmak için.
Yani sizin tuşlar bozuk değil, çalışıyor ama monitör görüntü kablosu...
Neden öyle dediniz ki hocam? Ürün geldi çok da hoşuma gitti, benim monitörden öyle çok beklentim yok zaten. Ölü pixel çıkmadı şansıma, ışık sızması da çok çok az. Hatta ben 1080p monitör alacaktım ama bu monitör ek kampanyalarla 4700 TL'ye gelince bunu alayım dedim.
Paramız olsa OLED alırdık...
Üstat RAM ve SSD krizi laptoplara da vuruyor yavaş yavaş, bu fiyatlar normal yani artık ki Game Garaj'ı beğeniyorum ben, çevremdeki birkaç kişi aldı memnunlar.
Game Garaj ilan ettiği parçaları göndermeyebiliyor bazen, stok durumuna göre yolluyor. B650 anakart gelir ama Asus olmaz Gigabyte olur gibisinden.
Bazen şikayetler var Game GAraj hazır sistemlerde, montaj hatalarından bilhassa çok şikayet edilmiş.
Vatan Bilgisayar'a özel Halkbankası'nın kredi kartı Parafkart'ta kampanya var.
20 bin TL'lik harcamaya 2 bin TL
40 bin TL'lik harcamaya 5 bin TL puan veriliyor.
Ayrıca vade farksız 6 taksit de söz konusu.
İtopya'da kargo dahil 3100 TL'ye geliyor Fazeon monitör, sanırım aynı monitörün pivot özellikli olanı Hepsiburada'da 3650 TL (kupon dahil). Pivot için 550 TL fark verilir mi sizce? Yan monitör olarak kullanmayı düşünüyorum.