Bence gerek yok, B850'in asıl olayı Pcie 5.0 kart girişi ve SSD girişi desteği sunması. Şu şartlarda fazla bile bence normal kullanıcılar için.
Anakart üzerindeki güçlü VRM yapısı ve sağlam soğutma kalitesiyle en güçlü işlemcileri bile destekleyecek noktada. Üzmez sizi bence. Ben de bizzat...
Bütçeniz yetiyorsa MSI PRO B650-A WIFI alın üstat, fiyatına kıyasla çok çok iyi bir anakart. Wifi 6 + Bluetooth desteği de var. 14 VRM'e sahip, 3 adet soğutmalı M2 SSD mevcut. İşlemciyi çok rahat besler.
Amazon'da şu an 8600 TL.
Çok kaliteli bir anakart, VRM yapısı olsun, soğutması olsun, 3 tane SSD girişi ve hepsinin de soğutucusu olsun her şey var. Üst düzey işlemcileri de destekleyecek seviyede. İçindeki ses bileşeni de üst düzey.
Tek eksiği GEN 5 SSD ve Pcie 5.0 desteğinin bulunmamasıdır. O da zaten pek gerekli...
Bir bakayım üstat, DP kablosu takılırken hiçbir problem yok OSD menüsü açılıyor.
Ama hiçbir kablo takılı değilken (güç kablosu hariç) OSD menüsüne ulaşamıyorum. Görüntü kablosu takılması lazım menüye ulaşmak için.
Yani sizin tuşlar bozuk değil, çalışıyor ama monitör görüntü kablosu...
Neden öyle dediniz ki hocam? Ürün geldi çok da hoşuma gitti, benim monitörden öyle çok beklentim yok zaten. Ölü pixel çıkmadı şansıma, ışık sızması da çok çok az. Hatta ben 1080p monitör alacaktım ama bu monitör ek kampanyalarla 4700 TL'ye gelince bunu alayım dedim.
Paramız olsa OLED alırdık...