Evet hala çok fazla stok var marketlerde, böylesi daha iyi biz tüketiciler için. Aslında Migros için de daha mantıklı, kazanılan puanları yine Migros'ta harcamak zorundayız. Migros'un cebinden nakit çıkmamış oluyor ve ileride puanları kullanırken tekrar yapacağımız alışverişlerde yine onlara...
Çok güzel fiyat, RX 9070 XT ile kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. RTX 5080'i bile rahat besler, baya sağlam ve üst segmente yakın bir PSU. Hem GPU için 3 adet Pcie girişi var hem de yeni nesil RTX kartları için 12VHPWR girişi de var.
AMD %10-15 arası zam geleceği haberlerini yapmıştı, çok uzun süre ucuz kaldılar ama krizin etkisi illaki hissedilecek. Yine de 33-34kya bulunur piyasada.
Pek zannetmiyorum hocam, üçlü alımda tanesi 4532 TL'ye geliyor. Zaten Eternal adlı satıcıda 7 bin TL'ye satılıyor kulaklık, iadeyle 5 bin TL'ye mal edilir.
Ben de anlamadim Vatan Bilgisayar bile varken Mediamarkt'ı almamaları ilginç. Sadece şunlar var üstat:
Game Garaj
Gaming.Gen.TR
Gökkuşağı
Eternal
Hepsiburada
Itopya
İncehesap
PcKolik
Sinerji
Tebilon
Vatan Bilgisayar
Vizyon Bilgisayar
Mikrofonu güzel ama bataryası zayıf Hs80'nin. Mikrofonu da çıkmıyor maalesef.
Rog Pelta daha dengeli bir ürün, 70 saate kadar dayanabiliyor şarjı. İade kampanyası bitmeden onu alın bence.
Ayrıca benzer bütçelere Steelseries Arctis Nova 5 (veya 5X - 5P) ürününü de bulabilirsiniz indirimlerde...