Genel olarak dediğin geçerli fakat bu iki kart istisna olabilir çünkü bu iki anakart da neredeyse birbirinin aynısı. VRM yapısından tut, M2 girişleri, ses konnektörüne kadar hepsi de aynı. Rengi ve ismi farklı sadece, segment farklılığı göremiyorum ben.
Ben bir tane ikili set RAM almıştım, dün akşam sipariş onaylandı deyip kargoya bekliyora geçmişti. Fatura oluşturmuşlar, sanırım tek ürün alanlara gönderecekler galiba.
Çok iyi fiyat, ben RX 9070'i daha çok seviyorum. 220w TDP değeriyle 650w güç kaynaklarıyla çok rahat çalışır. Fiyatı çok çok uygun, RTX 5060 Ti fiyatına RTX 5070'e yakın performans gösteren kart satıyor adamlar.
Normal kredi kartına başvurursunuz, onaylanırsa size fiziken gelmesini beklemeden ona bağlı bir sanal kart oluşturup hemen alışveriş yapabilirsiniz. Sanal kartla yapılan alışverişler de dahil kampanyaya.
Ben çalışan olduğum için bordromu şubeye götürünce kredi kartı verdiler ama gelirinizi belgelemezseniz yüksek limit çıkması zor olur. Eğer mobilden başvurup kredi kartınız onaylanmazsa şubeye gidip gelirinizi belgeleyin, o zaman onaylanır.