konur43 isimli üyenin son içerikleri

1. konur43

🔥İndirim Migros Bisküvi, Kek ve Gofretlerde Aynı Üründen 2 Al 1 Money İade

Evet hala çok fazla stok var marketlerde, böylesi daha iyi biz tüketiciler için. Aslında Migros için de daha mantıklı, kazanılan puanları yine Migros'ta harcamak zorundayız. Migros'un cebinden nakit çıkmamış oluyor ve ileride puanları kullanırken tekrar yapacağımız alışverişlerde yine onlara...
  2. konur43

🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 4999tl

Çok güzel fiyat, RX 9070 XT ile kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. RTX 5080'i bile rahat besler, baya sağlam ve üst segmente yakın bir PSU. Hem GPU için 3 adet Pcie girişi var hem de yeni nesil RTX kartları için 12VHPWR girişi de var.
  3. konur43

❌İndirim Bitti! Sapphıre Pulse 9070 2 Fanlı 26.999₺

Mükemmel fiyat, AMD de zam yapıyor artık ekran kartlarına. Alın geçin gözünüz kapalı.
  4. konur43

Xiaomi 17t Pro Alana Sepette 15.000₺'lik Tablet Hediye + 3000₺ Kupon Fırsatı

Onu iptal ettiler artık, kendi sitesinde bile tablet hediyesi yok. O yüzden fiyat kırdılar telefonda.
  5. konur43

🔥İndirim Amazon Oyuncu Koltukları 1.000₺ İndirim Kuponu

Titanseat Beast koltukta geçmiyor galiba, denedim kabul etmedi.
  6. konur43

RX 9070 XT Ler Neden Pahalılaştı?

AMD %10-15 arası zam geleceği haberlerini yapmıştı, çok uzun süre ucuz kaldılar ama krizin etkisi illaki hissedilecek. Yine de 33-34kya bulunur piyasada.
  7. konur43

🔥İndirim Mediamarkt 3 Al 2 Öde 7-12 Temmuz

Pek zannetmiyorum hocam, üçlü alımda tanesi 4532 TL'ye geliyor. Zaten Eternal adlı satıcıda 7 bin TL'ye satılıyor kulaklık, iadeyle 5 bin TL'ye mal edilir.
  8. konur43

Ben de anlamadim Vatan Bilgisayar bile varken Mediamarkt'ı almamaları ilginç. Sadece şunlar var üstat: Game Garaj Gaming.Gen.TR Gökkuşağı Eternal Hepsiburada Itopya İncehesap PcKolik Sinerji Tebilon Vatan Bilgisayar Vizyon Bilgisayar
  9. konur43

Asus'un nakit iade kampanyasında maalesef Mediamarkt yer almıyor. O yüzden kabul etmezler.
  10. konur43

Rog Delta II tanesi 8866 TL'ye geliyor üç adet alınırsa.
  11. konur43

❌İndirim Bitti! (Amazon Satıcılı) Corsair Hs80 Rgb Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5300 TL

Mikrofonu güzel ama bataryası zayıf Hs80'nin. Mikrofonu da çıkmıyor maalesef. Rog Pelta daha dengeli bir ürün, 70 saate kadar dayanabiliyor şarjı. İade kampanyası bitmeden onu alın bence. Ayrıca benzer bütçelere Steelseries Arctis Nova 5 (veya 5X - 5P) ürününü de bulabilirsiniz indirimlerde...
  12. konur43

Migros 3 Al, 2si Money Para Olarak İade

Market şubelerinden numaranla puan üzerinden alışveriş yapabilirsin veya yine Sanalmarket'ten sipariş oluştururken Money puanlarını kullanabilirsin.
  13. konur43

🔥İndirim Inno3d RTX 5070 Tı 50.000₺

Axess harici taksit imkanı da yok ki, tercih edilmez şahsen.
  14. konur43

🔥İndirim Axe 150 Ml Deodorant 89 TL (3 Al 2 Öde)

GUZELLIK100 kodunu nasıl kullandınız üstat? Bende geçerli değil daha önce hiç kullanmadım.
  15. konur43

❌İndirim Bitti! Amazon Prıme Day Başladı!

Steelseries Nova 7 Gen 2 vardı (Magenta rengi) 6200 TL'ye fakat stok bitmiş. Magenta rengine razıysanız indirime girer illaki takipte kalın.
Geri