Biz Türk oyuncuları için iyi haber geldi. God Of War Laufey Türkçe altyazılı olarak playstation 5 çıkacak. Umarım Marvel's Wolverine oyunu da Türkçe altyazılı olarak çıkar.
Tahminim GTA 6 sonbahar gibi çıkacağını tahmin ediyorum. Ve Fable oyunu o yüzden ertelemiş olabilirler. Neyse oyun 2027 şubat ayına ertelenmiş. Neyse ben bu oyunu biraz da olsa beklentim çok yüksek değil. Ama bence ortalama bir oyun olacağını düşünüyorum...
Her ikisi de aşırı iyi olmuş .Ve bu oyunların oynanış görüntülerindeki oyunların grafikleri ve animasyonlarını çok beğendim. Her ikisi de yeni neslin gücünü gösteriyor. Ve bir kez daha iyi ki PS5 sahibi olmuşum dedim.
Üstelik bu oyun 27 mayısta Türkçe altyazı ile çıkacak Videolar dan biraz izledim ve bu oyun olmuş. Hatta ben biraz uncharted benzettim. Hatta oyun yayıncıları bu oyunu övmüş. Ve ayrıca 2026 oyuncular açışından iyi başladı. İlk önce resident evil requem sonra pragmata ve sonra bu oyun ile bu yıl...
Emeğinize sağlık olsun. Ve umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. Yani tek kişi ve 4 yıldır oyunu geliştirmenize rağmen ben bile oyunun oynanış mekaniklerini beğendim.
https://www.webtekno.com/sony-ceo-ps6-cikis-tarihi-aciklama-h216691.html
GTA 6 konsollarda en iyi performans olarak PS5 PRO da çalışacaktır. Ve hatta PS5 PRO'ya PSSR 2.0 geldi ve konsol hem oyunlarda görüntü netlik olsun düz PS5 göre fark çoğaldı. Bence PS5 PRO tavsiye ediyorum. Eğer PS5 PRO...
Bence bu unreal engine 6 eğer optimize konusunda yeni nesilde konsollarda iyi olursa ve özellikle PS6 ve xbox Helix müthiş iş çıkartabilir.
1779652147
Ben düz PS5 de bile unreal engine 5 ile geliştirilen oyunlarda bu demoya yakın grafikli oyun görmedim. Bence düz PS5 bile bu demodaki grafiği...
Aslında hem çalışıp ,hem okumanızı da tavsiye ederdim. Ama galiba yaşınız biraz küçük olduğu için bence ailenizin sizi derslerinize okula önem vermesini istiyor olabilir. Neyse tam olarak başka tavsiye veremeyeceğim.
Keşke CHP yönetimi bu karar öncesi Kılıçdaroğlu'nu partiden tamamen uzaklaştırsalardı. Gerçi öyle olsa yine mutlak bulan kararını bir şekilde hükümet yine hukuksuzluk yaparak yine çıkartırdı. Zaten bu Kılıçdaroğlu AKP'nin adamı olduğu 2023 seçimleri olsun,eğer geçmişte bile 2014 genel...
Rahmetli Deniz Baykal bile Kılıçdaroğlun'dan çok daha iyi ve ulusalcı çizgideydi ve daha iyi muhalefet yapıyordu. Ve bu karar aşırı derecede rezalet olmuş. Gerçi artık pek şaşırmıyorum. Çünkü bu hükümet her geçen gün çok daha yargıyı adeta sopa gibi kullanıyor. Ve CHP belediyelerini tehdit ile...
Xbox series S almayı bende size tavsiye etmiyorum. Ve xbox series S yüzünden xbox series x konsoluna oyun geç çıkıyor. Ya da çıksa bile konsolun tam performansını gösteremiyor. Ve oyun geliştiricilerini xbox series S bıktırmış durumdadır. Çünkü gerek ram yetersizliğinden, gerekse artık donanım...
https://tr.ign.com/playstation-5/133989/sony-pcye-sirtini-donuyor-artik-tek-oyunculu-playstation-oyunlari-konsola-ozel-kalacak
Bence çok doğru karar olmuş. Çünkü konsolu konsol yapan özel oyunlardır. Sony'nin eski nesillerde özellikle PS4 neslindeki gibi eski oyun politikasına dönmesi gayet...
Saros, Marathon patlayınca Sony bunun zararını kullanıcılardan plus abonelerine zam yaparak çıkartıyor. Sony böyle devam ederse yeni nesilde xbox helix alır geçerim. Zaten bu nesil Sony PS5 pek IP diyeceğimiz yani yeni oyun çok az çıkartıyor. Ve halbuki Sony geçen nesil PS4 döneminde adamlar...