https://www.merlininkazani.com/sony-1-000-dolarlik-playstation-6-nin-az-satacagini-biliyor-teknoloji-261606
1000 dolar veya üstünde PS6 çıkış yaparsa ve Sony konsolu zararına satarak bunun acısını üyeliklerden çıkarıp sürekli zam yaparsa ve yeni nesilde de servis oyunlara yatırıma devam ederse...
Ben facebook ve instagram, twitter hesaplarımı tamamen daha önceden kapatmıştım. Ve sadece youtube kullanıyorum. Ben sosyal medyayı artık pek sevmiyorum. Hatta ben forumları sosyal medyadan çok daha fazla seviyorum.
Bence oyundan oyuna değişir. Bazı oyunlar vardır. Kaç saattir oynarsın hiç sıkılmaz. Yani hem PS5 de oyundan sıkılan PC'de oyun oynarken sıkılabilir. Ben PS5 de oyun oynarken oyunun bazı yerlerini geçince mutlu oluyorum. Yani bence oyundan oyuna sıkılma değişir.
Ben PS4 eski konsolunda uncharted 4 oynamıştım. Sonra PS5 alınca plus üyeliğimde uncharted nathan drake koleksiyon versiyonu ps4 versiyonunu ps5 konsolunda bazen oynuyorum .Ve uncharted Nathan Drake koleksiyon versiyonu ilk üç oyun dahil Türkçe dublajlıdır. Ve uncharted 1 bitirdikten sonra...
GTA 6 için en mantıklı konsol biraz ekonomik olarak playstation 5 slim versiyondur. Zaten PS6 2027 gibi kasım ayında çıkar. Ben PS6 2028 yılı gibi çıkacağını zannediyordum. Fakat Sony dolaylı yoldan PS6 2027 çıkacağını belli ettiğini düşünüyorum. Ve PS5 pro bu zamanda alınmaz. Çünkü 1 sene sonra...
Gayet mantıklı olmuş. Benim PS5 Bluray diskli versiyon .Ve hiç disk kullanmadım. Artık her şeyin dijital olması gayet mantıklı olmuş. Ve böylece PS6 sanırım 2027 kasım gibi çıkacağını dolaylı yoldan belli ettiler gibi. Ve PS6 bluray maaliyeti olmaması konsolun bir nebze de olsa konsol biraz...
PS5 PRO GTA 6 da daha iyi performans verecektir. Fakat büyük ihtimalle PS5 PRO GTA 6 60 FPS olmayabilir. Çünkü Rockstar kararlı kare saniye oranı için geliştirilmiştir diye bir açıklama gördüm. Bende ilk başlarda GTA 6 PS5 PRO'da 60 FPS olarak açacağını tahmin ediyordum. Fakat sanırım işlemciden...
Hocam kahraman konsoldan ithalatçı olarak alabilirsiniz. Ve PS5 13 bin TL olmaz, kesin dolandırıcıdır. Hocam aşağıya link bırakıyorum. Hatta bütçenizi zorlayıp PS5 PRO bile tavsiye ederim.
https://kahramanelektronikk.sahibinden.com/
Geçen nesilde de Sony özel oyunlarda özellikle uncharted 4, Horizon zero dawn ve last of us part 2 ile PS4 harikalar yapmıştı. Bu nesilde de özellikle Naughty Dog çıkaracağı intergalactic the heretic prophet ile PS5 de animasyon ve grafik anlamında yani teknik anlamda çok iyi iş çıkaracaktır...
Mesela ailen ile ilgili aranı düzelt. Ve sevgiyi ailenden bulabilirsin. Ve hayata karşı pozitif olmanı da tavsiye ediyorum. Neyse benim tavsiyelerim bunlardır.
Hayata karşı mücadele etmeni ve hayattan peş etmemeni tavsiye ederim. Bu arada benimde hiç kız arkadaşım olmadı artık bunları ben kafaya bile takmıyorum. Yani hobi edinmeni ve bir işte çalışmanı ve ailenle aranı bir şekilde düzeltmeni tavsiye ediyorum. Ve kişisel gelişim kitapları oku, kendine...