https://www.merlininkazani.com/intergalactic-the-heretic-prophet-naughty-dogun-farkli-bir-yonunu-ortaya-koyac-haber-133976 Bence bu Sony özel oyunu Elden Ring gibi açık dünyası ve last of us gibi duygusal bir hikayesi de olacaktır. Ve ben Neil Druckmann'a güveniyorum. Naughty Dog firmasından...
Bence bütçeni az da olsa artırıp ikinci el PS4 almanı tavsiye ederim. Ve xbox one serisi birçok oyunu geçtiğimiz nesil 900p,720p arası çözünürlükte oynattı. Ve PS4 ise birçok oyunu 1080p 30 fps çözünürlüğünde oynattı. Ve PS4 Sony oyunları xbox one dan çok daha kalitelidir.Örneğin uncharted...
Yıldızlararası yolculuk fikri, yıllardır uzay araştırmacılarının en büyük ama aynı zamanda ulaşması en zor hayali konumunda. Bugün elimizdeki en gelişmiş roket sistemleri bile insanları Güneş Sistemi’nin ötesine taşımak için yeterli değil. Üstelik bu öyle standart bir atılımla kapanacak bir fark...
Gerçekten de 3 tanesi de çok iyi oyunlardır. Ama benim tavsiyem expedition 33 olacaktır. Fakat kingdom come 2 de iyi oyundur. Ama onu iade etmeyip, yanına expedition 33 almanızı tavsiye ediyorum.
@asko56 Hocam çok teşekkür ederim. Çünkü ben düz PS5 sahibi olarak oyunun çözünürlüklerini nasıl olacak diye merak etmiştim. Ve linki bulup atmışsınız. Tekrar teşekkür ederim.
Oyunun hem grafikleri çok iyi yani remake olduğunu belli ediyor. Ve dövüş mekaniklerini ben beğendim. Son zamanlarda ubisoft'tan nefret etsem de umarım bu remake başarılı yapıyordur. Ve konsollarda ve PC'de umarım oyunu iyi optimize ederler. Ve tahminim bu remake Assassin's Creed Black Flag...
https://tr.ign.com/007-first-light/133684/007-first-light-icin-oynanis-detaylarini-sergileyen-yeni-fragman-yayinlandi
Oyunun oynanış yeni yayınlanan fragmanını izleyince beklentim iyice yükseldi. Fakat ben biraz oynanışı uncharted serisine benzettim.
TBMM meclisinde şuan desteklenmesi gereken tek parti İyi Partidir. Ve iyi partinin az milletvekili olmasına rağmen en kaliteli ve vatansever milletvekilleridir. Ve iyi parti milletvekili TBMM mecliste Buğra Kavuncu oyun yasasını haklı olarak eleştirmişti. Ve iyi parti biz gençlerin sorunlarını...
Batman'in çizgi romanlarda olan düşmanlardan biri olan Clayface sinema filmi 23 ekim 2026 yılında sinemalara geliyor. Ve ilk tanıtım fragmanı çok sevdim. Resmen gerilim ve korku filmi gibi olacakmış gibi duruyor.
Konusu: Clayface", yükselen bir Hollywood yıldızının kimliğini ve insanlığını...
Hocam size tavsiyem windows 7 çünkü bilgisayarınızın donanıma en uygun eski ama zamanının en iyi işletim sistemiydi. Fakat bu işletim sistemi Microsoft desteği yok. Ama belki yaza kadar idare edebilirsiniz windows 7 işletim sistemi ile
Hocam windows 10 pro hızı ve performansından memnunsanız o zaman kurmaya gerek yok. Fakat bilgisayarınızın hızınızdan memnun değilseniz desteği çok uzun zamandır kesilmiş. Ama yine de az idare ederim diyorsanız benim tavsiyem windows 7 olacaktır.