PS5 PRO GTA 6 da daha iyi performans verecektir. Fakat büyük ihtimalle PS5 PRO GTA 6 60 FPS olmayabilir. Çünkü Rockstar kararlı kare saniye oranı için geliştirilmiştir diye bir açıklama gördüm. Bende ilk başlarda GTA 6 PS5 PRO'da 60 FPS olarak açacağını tahmin ediyordum. Fakat sanırım işlemciden...
Hocam kahraman konsoldan ithalatçı olarak alabilirsiniz. Ve PS5 13 bin TL olmaz, kesin dolandırıcıdır. Hocam aşağıya link bırakıyorum. Hatta bütçenizi zorlayıp PS5 PRO bile tavsiye ederim.
https://kahramanelektronikk.sahibinden.com/
Geçen nesilde de Sony özel oyunlarda özellikle uncharted 4, Horizon zero dawn ve last of us part 2 ile PS4 harikalar yapmıştı. Bu nesilde de özellikle Naughty Dog çıkaracağı intergalactic the heretic prophet ile PS5 de animasyon ve grafik anlamında yani teknik anlamda çok iyi iş çıkaracaktır...
Mesela ailen ile ilgili aranı düzelt. Ve sevgiyi ailenden bulabilirsin. Ve hayata karşı pozitif olmanı da tavsiye ediyorum. Neyse benim tavsiyelerim bunlardır.
Hayata karşı mücadele etmeni ve hayattan peş etmemeni tavsiye ederim. Bu arada benimde hiç kız arkadaşım olmadı artık bunları ben kafaya bile takmıyorum. Yani hobi edinmeni ve bir işte çalışmanı ve ailenle aranı bir şekilde düzeltmeni tavsiye ediyorum. Ve kişisel gelişim kitapları oku, kendine...
Hocam PC'de bile bazı oyunlarda hatalar olabiliyor. Ve konsolu ben çok seviyorum. Yani konsol kültürü artık ülkemizde değişti. Mesela eskiden konsol ülkemizde pes fifa için tercih edilirdi. Artık ülkemizdeki oyuncular konsol kültürü ile ilgili algısı değişti. Yani özel oyunlar için playstation...
Sadece GTA 6 için bence alınır. Zaten tahminim bu gidişle PS6 2028,2029 gibi çıkar. Marvel's Wolverine God of war laufey gibi kaliteli özel oyunları çok daha iyi grafik ve FPS olarak çok daha iyi performansla oynarsınız. Bence düz PS5 bütçeniz çok fazla ise alınmaz. Fakat bütçeniz yeterliyse PS5...
Sony'nin yeni aldığı PlayStation kontrolcüsü patenti, akıllara türlü türlü senaryolar getirecek cinsten: Siz oyun oynarken kontrolcünün tuşları duruma göre sertleşiyor veya yumuşuyor. Aslında bu fikir, PS5 DualSense kontrolcüsündeki fiziksel direnci dinamik olarak değiştiren motorlu...
Compulsion Games yazık olmuş.En azından bu stüdyo ortalama da olsa iyi oyunlar yapıyordu. Ve Ninja Theory stüdyosunun kapanması da iyi olmamış. Eğer Ninja Theory Sony stüdyosu olsaydı bu firmanın oyunları çok daha kaliteli olurdu. Adamlar Bethesda, Activision gibi firmaları satın alıp bu...
Konsol rahatlık ve konforluktur. Ben PS4 kullandım ve sonra satmıştım. Ve 2025 mart ayında PS5 Slim aldım ve oldukça çok memnunum. Ve PC de oyun oynamayı ben hiç sevmiyorum. Ve konsolda kanepeye uzanarak rahat biçimde oyunları oynuyorum .Fakat şuda bir gerçektir ki! konsollar öğrencilere göre...