Kesin dolandırıcı ya da hesabı çalınmış da olabilir. Fakat bu fiyata ithalat bile olsa PS5 bulamazsınız. Yani kahraman konsol gibi güvenilir ithalatçılardan alabilirsiniz.
Sony yeni global zam yaptı. Ve iki ay sonra bile ülkemizde doların iyice malesef yükselmeye devam edeceğini Sony global zamlı PS5 harici fiyatlarla en az ithalatçı garantili olsa bile PS5 46 BİN TL ile başlar. Resmi bilkom garantili fiyat ülkemizde Sony zam ile birlikte resmi fiyat 50 bin...
Donanım haber arayüzü çok eski olabilir. Fakat bu donanımhaber forumun gsm onay saçmalığı var. İlk başta halletmiştim fakat sonradan foruma uzun süre sonra tekrar gireyim diye düşündüm ama gsm numaramı tekrar istedi ne yaptıysam olmadı. Yani donanım haber bence kaliteli bir forum fakat GSM...
Ve yalnız ırkçı değilim fakat zenci Severus Snape olması pek iyi olmamış.Ve galiba romanda Severus karakteri beyaz tenli diye biliyorum. Orjinal beyaz tenli karakteri niye zenci olarak dizide yapıyorlar. En iyi Severus Snape karakteri filmlerdekiydi. Bu yüzden diziyle ilgili beklentimi biraz...
Hocam biraz pahalıya almışsınız ama yine de hayırlı olsun diyorum. Ve PS5 yarı yolda bırakmaz. Bende PS5 sahibiyim ve konsolumdan çok memnunum. Ve hocam her nesilde Sony birinci parti firmaları konsolun gücünü çok iyi kullanırlar.Çünkü çok iyi optimize ederler. Ve hocam mesela Naughty Dog yeni...
Bu gidişle PS6 1000 dolar veya üzeri satış fiyatıyla çıkar. Ram krizi olduğu için Sony zam yapabilir ama keşke 50 dolar gibi zam yapsaydı. Yani PS5 PRO 900 dolar etmez. Sony iyice ram krizini biraz fazla bahane ederek fazla zam yapmıştır. Gerçi ben PS5 Slim konsolunu iyi ki de 2025 mart gibi...