Arkadaşa katılıyorum diğer para birimlerinin enflasyonu olduğundan dolayı diğer yatırım araçlarına başvurmak daha mantıklı olabilir. Para piyasası fonu 4 ay...
elimde gtx 760 , i5-4590 pc var, işimi görüyor acil pc ye ihtiyacım yok. dediklerinizde çok haklısınız hocam yeni durumları mail olarak ilettim. İlgilenen...
Şaka mı bu? :D Çok acil bir durumunuz yoksa bu arkadaşı dinlemeyin.
Kullanıma engel değilse ağır hasarlı araçta alalım sıfır fiyatına o zaman. Değişim...
oem paket olarak aldım ama montajı yapılı değil yani montajını kendim veya bilgisayarcıya yaptıracağım. bugün ilk olarak kasa ile ram geldi. Diğer parçalar...
Tamamdır hocam. Bu PSU güvenlik etiketiyle ilgili durumu da mail olarak ileteyim mi? Ayrıca değişim/iade sürecinde PSU ile kasayı birbirinden ayırmam...
Şimdi öyle bir şey yazacağım forumdan banlanacağım küçük kardeşlerim ve ya büyük farketmez rahatsız olacak ve saygımı bozmuş olacağım ondan yazmıyorum. Bu...
iade talebi oluşturdum fakat bu psu etiketini yeni gördüğümden dolayı maile yazmadım. Tekrardan mail mi atayım yoksa farklı bir yol mu izleyeyim? İade...
Bu montaj elemanlarını süzme mi seçiyorlar acaba gaming gen den hazır sistem almıştım 2023 de kule tipi soğutmayı yamultarak takmışlar pizza kulesi gibi...
psunun vida yeri montajda zorlandığından dolayı dışına çıkmış yani sorun sadece kasada değil. Bu psu yu başka bir yerde kullanacak olsam sıkıntı çıkaracak...