Arama sonuçları: *

1. Syamwashi

Mynameispewdiepie

mynameispewsiepie
  2. Syamwashi

50 bin civarı sistem önerisi

Alacağın sistem bu ramler hynix 30 cl psu ise kyber serisi yeni 3.0 atx csp üretimi olması lazım kaliteli yani ( kasa fanları 3 pinli ama fp bu var
  3. Syamwashi

1080p için bilgisayar tavsiyesi verebilecek olan var mı?

CPU; i5 4590 mainb: z97 pcmate ram: single channel 2 x8 1750756745 oyunlarda ultra yüksek ayarlarda 120 fps alarak oynamak istiyorum
  4. Syamwashi

hikayeli oyunları bitirmek istiyorum, last of us p1-2, witcher 3, dead ısland 2 , dying light 2 , ark ascdended kaldırırsa oynarım,
  5. Syamwashi

selamlar şuanda gtx 760 lı sistem kullanıyorum oyunların çoğunu yüksek ayarda oynayabildiğim için yeni sistem bakıyorum, Donanım arşivinin https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/ şu sistemini gördüm 45k civarında 1080p de darboğaz ne kadar olur, parça kalitesi...
  6. Syamwashi

🔥İndirim Ev Ofis Çalışma Pc Koltuğu 1,199₺🔥

söze gerek yok.... (minder eridiğinden sünger + kılıf değişimi var) 95 kg 183 1705260301 şunu unutmuşum (bu arkaya yaslanınca yükün bindiği demir)
  7. Syamwashi

Çözüldü✓ Lg 24Gn650b monitörde ekranın göz kırması

SORUN ÇÖZÜLDÜ sorun muhtemelen ekran kartında çünkü onboard üzerinden video izlediğimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım .
  8. Syamwashi

Mavi Ekran hdmı kablosunu onboarda takmak vs gpu ya takmak

hdmı kablosunu onboarda bağladım ve dying light açtım oyuna daha girmeden ana ekrandayken çöktü. pc yi fiziksel olarak kapatmam gerekti sizin söylesiğiniz gibi performans düşüklüğünden mi bu sorun ortaya çıkmıştır 1670535246 pc temelli çöktü xd
  9. Syamwashi

laptopu monitör hdmı ile bağladım 120 hz de herhangi bir şey olmadı ( 2-3 saatlik kullanım sonucu ) sorun kasada gibi gözüküyor
  10. Syamwashi

Eski Sisteme Yeni Ekran Kartı Takmak

kart oc yi destekliyor fakat düşük kalitede olduğundan oc yapılmasının sağlıklı olup olmadığı konusunda tereddüt içindeyim. oc suz ve işlemciyi değiştirmeden yeni nesil güçlü bi ekran kartı alsam nvidia kanadında 3080 gücünde ve bu sistemi 6 ay civarı 1080 p 144 hz monitörde kullanıp sonradan...
  11. Syamwashi

Gtx 1660 ın yeni gelecek oyunlar karşısında pek fazla dayanamıyacağını düşünüyorum. o yüzden ileriye dönük olması açısından fikriniz nedir rtx 3050 ile nasıl çalılır mesela? 1080p 144 hz monitörde nasıl bir dağboğaz sonucuyla karşılaşırız?
  12. Syamwashi

selamlar sistemim(6-8 yıllık) gtx 760 i5 4590 msi z97 pcmate ddr3 kingston ramlar 1600mhz olması lazım 16gb ssd 480 wd hdd seagate 1tb bu sisteme ekran kartı güncelleştirmesi yapmak mantıklı mı olur mu olursa ye nesil ( nvidia kanadında 3050,3060,3060ti) mı daha mantıklı yoksa eski nesil...
  13. Syamwashi

performans olarak ne gibi farklar alırım
  14. Syamwashi

selamlar monitörün hdmı kablosunu onboarddaki girişe takmak ile ekran kartı girişine takmanın ne türden farkları vardır( performans , kalite vs.) intel i5 4590 gtx 760 şimdiden teşekkürler
  15. Syamwashi

bugün yine oldu . sistemini öğrenebilir miyim + g veya free sync teknojisi varsa açık mı
  16. Syamwashi

dp portunu bağladım 120den 144 hz e çektim . 1-2 gün öyle kullanacağım bakalım sorunum düzelecek mi
  17. Syamwashi

600 b ise aynı donanıma sahipler
  18. Syamwashi

selamlar monitörde youtube videosunu ileri geri yapınca göz kırpma hızında bi beyazlaşma oluyor videoyu ileri geri yaptığımda oluyor normal izlediğimde olmuyor. oyunlarda ise ya fark edemedim ya da olmuyor. monitörü yaklaşık 3-5 aydır kullanıyorum. hdmı kablosuyla 120 hz de çalıştırıyorum...
Geri