Syamwashi isimli üyenin son içerikleri

1. Syamwashi

20 Yaşındayım, Yaklaşık 16 Bin TL Yatırımım Var. Siz Olsanız Nasıl İlerlerdiniz?

Arkadaşa katılıyorum diğer para birimlerinin enflasyonu olduğundan dolayı diğer yatırım araçlarına başvurmak daha mantıklı olabilir. Para piyasası fonu 4 ay önce bileşik faizle beraber %40-%45 arasında bir oran vardı bakabilirsin. Gelirin yoksa giderinden kısmak (kahve,sigara,(fast food),) bu...
  2. Syamwashi

Non Available

......a
  3. Syamwashi

Non Available

aaassaaa
  4. Syamwashi

Yardım Psu Yamuk Geldi Yardım!

elimde gtx 760 , i5-4590 pc var, işimi görüyor acil pc ye ihtiyacım yok. dediklerinizde çok haklısınız hocam yeni durumları mail olarak ilettim. İlgilenen ve yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
  5. Syamwashi

oem paket olarak aldım ama montajı yapılı değil yani montajını kendim veya bilgisayarcıya yaptıracağım. bugün ilk olarak kasa ile ram geldi. Diğer parçalar da çarşamba günü geleceği yazıyor. Daha sonraki aşamalarda psunun herhangi bir arıza durumunda servise götürdüğümde "siz bu psuyu daha önce...
  6. Syamwashi

Tamamdır hocam. Bu PSU güvenlik etiketiyle ilgili durumu da mail olarak ileteyim mi? Ayrıca değişim/iade sürecinde PSU ile kasayı birbirinden ayırmam herhangi bir sorun teşkil eder mi?
  7. Syamwashi

iade talebi oluşturdum fakat bu psu etiketini yeni gördüğümden dolayı maile yazmadım. Tekrardan mail mi atayım yoksa farklı bir yol mu izleyeyim? İade, değişim sürecinde nasıl ilerlemem lazım bilmiyorum.
  8. Syamwashi

arkadaş sağolsun görmemiştim psu nun etiketi de açılmış , attığım mailde psu etiketinden bahsetmedim. nasıl bir süreç izlemeliyim? teşekkürler.
  9. Syamwashi

aa ben onu görmemiştim hocam iyi söyledin
  10. Syamwashi

psunun vida yeri montajda zorlandığından dolayı dışına çıkmış yani sorun sadece kasada değil. Bu psu yu başka bir yerde kullanacak olsam sıkıntı çıkaracak büyük ihtimalle tam oturmayacak, veya en kötüsü de tam hizalanmadığından dolayı ses vs yapma ihtimali olduğunu düşünüyorum. teşekkürler...
  11. Syamwashi

[H3 id='COOLER+MASTER+MASTERBOX+TD500+V2+TG+850W+80+PLUS+GOLD+MESH+4x120mm+ARGB+ATX+SYAH+KASA+']COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 TG 850W 80 PLUS GOLD MESH 4x120mm ARGB ATX SİYAH KASA [/H3] aldığım kasa ve psu bu ve araştırmalarıma göre iyi bir güç kaynağı.
  12. Syamwashi

Vatan’dan hazır OEM bir PC satın aldım. Siparişimdeki parçaların bir kısmı hâlâ kargoda olmasına rağmen, ilk olarak kasa elime ulaştı. Kontrol etmek amacıyla kasayı masaya koyup inceleme yaptığımda PSU kısmında ve kasa Psu Kısmında bazı anormallikler fark ettim. Özellikle PSU’nun montaj...
  13. Syamwashi

RTX 4070 Li Sistem 40k Eder mi?

anladım hocam sağol.
  14. Syamwashi

RTX 4070 Li Sistem 40k Eder mi?

Selamlar gtx 760 ı emekli edeceğim, sahibinden şöyle bir sistem buldum 40k eder mi? max ne kadar verilmeli? başka önerisi olan varsa alabilirim bütçem max 80k. Bütçemi mantıklı sistemlerde değerlendirmek istiyorum ve alacağım bilgisayarı min 7-8 yıl kullanacağım upgrade etmem, zamanı geldiğinde...
  15. Syamwashi

Mynameispewdiepie

mynameispewsiepie
Geri