selamlar şuanda gtx 760 lı sistem kullanıyorum oyunların çoğunu yüksek ayarda oynayabildiğim için yeni sistem bakıyorum,
Donanım arşivinin https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/ şu sistemini gördüm 45k civarında 1080p de darboğaz ne kadar olur, parça kalitesi...
hdmı kablosunu onboarda bağladım ve dying light açtım oyuna daha girmeden ana ekrandayken çöktü. pc yi fiziksel olarak kapatmam gerekti sizin söylesiğiniz gibi performans düşüklüğünden mi bu sorun ortaya çıkmıştır
1670535246
pc temelli çöktü xd
kart oc yi destekliyor fakat düşük kalitede olduğundan oc yapılmasının sağlıklı olup olmadığı konusunda tereddüt içindeyim. oc suz ve işlemciyi değiştirmeden yeni nesil güçlü bi ekran kartı alsam nvidia kanadında 3080 gücünde ve bu sistemi 6 ay civarı 1080 p 144 hz monitörde kullanıp sonradan...
Gtx 1660 ın yeni gelecek oyunlar karşısında pek fazla dayanamıyacağını düşünüyorum. o yüzden ileriye dönük olması açısından fikriniz nedir rtx 3050 ile nasıl çalılır mesela? 1080p 144 hz monitörde nasıl bir dağboğaz sonucuyla karşılaşırız?
selamlar
sistemim(6-8 yıllık)
gtx 760
i5 4590
msi z97 pcmate ddr3
kingston ramlar 1600mhz olması lazım 16gb
ssd 480 wd
hdd seagate 1tb
bu sisteme ekran kartı güncelleştirmesi yapmak mantıklı mı olur mu olursa ye nesil ( nvidia kanadında 3050,3060,3060ti) mı daha mantıklı yoksa eski nesil...