TsuchinagaHiyori isimli üyenin son içerikleri

1. TsuchinagaHiyori

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Şu sıralar şöle hatalı fiyattan SSD arayışındayım. 2tb varda anakartım yanlış bilmiyosam 1 tane daha ssd takılınca darboğaza düşmüyodu. Bulabilirsem şöle ekstra 1 veya 2 TB istiyorum. Oyunlarımı ana hafızaya fazla depolayıpda yormak istemiyorum. Zatem sürekli bişiler indirip sildiğim için oran...
  2. TsuchinagaHiyori

En kötü yedekte 32 dururdu ya kötümü olurdu. Bozulsa ayrı olarak 30k veresim yok ramlere. Zaten düzgün çalışmazlardı tahminimce. Benim ram profili 5600mhz ye cl28.
  3. TsuchinagaHiyori

Alanlara hayırlı olsun şimdiden. Bendede şuan aktif trident z5 2x16 var. Görseydim bi 2x16 daha alıp 64 gb yapma işi güzel olurdu 4 channel ile. Konudan sonra 2. El ilanlara baktımda. 0 a yakın satan insanlara tek diyeceğim yastığınızın iki tarafıda sıcak olur inş :kekw:
  4. TsuchinagaHiyori

Yardım 9070XT iade edilmeli mi?

o konuda pek ihtimal vermiyorum. hali hazırda ram çipi krizi varken vram fiyatlarınıda etkiledi. hatta AMD tüm kartlarına $50 dolar gibi bi zam yapacağını duyurmuştu. yurtdışında zam geldi ama bizi pek etkilemedi. tahminimce önce ellerindeki stoklar bitince bizi etkilemeye başlar. Nvidiada aynı...
  5. TsuchinagaHiyori

Yardım 9070XT iade edilmeli mi?

Yeni ekran kartlarının çoğusunda CW problemi bulunmakta. iade edip yenisini alsanız bile yeni aldığındada çıkacaktır. biraz şans işi ve sizdeki cw probleminin ne kadar kötü olduğu. Mesela bende 9070xt pulse modeli var. CW sesi gelmesi için fanlarımın tamamının kullanılması gerekiyor. isterseniz...
  6. TsuchinagaHiyori

Crimson Desert alınır mı?

insanların baya övdüğünü duydum. oyunu bitirmek bile 300 saatten fazlası gerektiğini falan sölüyolar. çok dolu dolu olduğunu falan. indirim bitmeden parayı halledebilirsem dış siteden key olarak almayı planlıyorum. 2000 TL ye denk geliyor yukarda anlattığım gibi. inşallah hayal kırıklığı olmaz.
  7. TsuchinagaHiyori

Beyaz Klavye ROG Azoth X nasıldır?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-keychron-k2-he-special-edition-siyah-rgb-75-tkl-magnetic-nebula-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1043371589.html Manyetik klavye, tuş basma hissiyatını ayarlayabiliyorsunuz 0.1mm den 3.8mm ye kadar yazılımından eğer anlayabilir veya...
  8. TsuchinagaHiyori

Beyaz Klavye ROG Azoth X nasıldır?

Asus azoth kaliteli markadır hiç üzmez. Ama hocamın dediği gibi bu kadar bütçede yabancı markalar baya kaliteleşti ve daha çok tercih edilmekte. Aktif olarak keychron k2 he special kullanıyorum ve baya memnunum. Piyasa 7000 tl ye bulunabiliyor. Asus, steelseries markalarınıda aratmaz. Farklı...
  9. TsuchinagaHiyori

Crimson Desert alınır mı?

Steamden 2800 TL ve üstü para vermeyin derim. eğer dış sitelerden key almak problem değilse (benim baya bi alışverişim var güvenilir site) steam key olarak Deluxe paketini 2300 TL ye kodla vs derken 2000 TL ye çözersiniz. linki burda ...
  10. TsuchinagaHiyori

5070Tİ Vs 9070XT hangisini tercih etmeliyim

eğer bütçeni darlamıyorsa 5070 ti al geç. Parası olan Nvidia alsın. bütçesi dar olan ama iyi performans istiyen AMD alsın. ben aktif 9070xt kullanıyorum ama hep insanlara aynı şeyi sölüyorum. Nvidia sıkıntısız tak çalıştır yapar geçersin. AMD sana arada bi naz yapar ilgi göstermeni ister. eğer...
  11. TsuchinagaHiyori

Kazanılan Parayı Nasıl Değerlendirmeli?

dalga geçmek için bu fotoyu atcaktımda buda piyasa yaptırır :D
  12. TsuchinagaHiyori

Marea genç işi değil ama hocam. bu adam arabayı alcak o hevesini bi 1-2 sene atcak. tempra azda olsa en azından piyasa yaptırır :D kötü araba demiyorum tabii ki.
  13. TsuchinagaHiyori

iyi akşamlar hocam. inşallah hepimize dileyerek :D
  14. TsuchinagaHiyori

etmez ama ucuz diye piyasası çok aktif. zaten dalgasına sölüyorum. aynı fiyata gider tempra falan tercih ederim şahin yine önermem :D
  15. TsuchinagaHiyori

Alsın altına gayış gibi tofaşı yapsın piyasasını. tek sıkıntı kaza yaparsa ortadan ikiye bölünebilir. :kekw:
Geri