ayar yapılarak insta veya tiktok kaydırnları gördüm bazi videolarda. birde samsung dexte mouse gibi kullanan biri vardıda fake olabilir başka bi uzaktan cihazlada yapmış olabilir. ama ayar yapilirsa bluetoothlu olması sayesinde çok işe yaradığını söleyenler var. hatta bazı insanlar s25 peni...
o zaman yanlış haber okumuş olabilirim. s23 lerin kritik güvenlik güncellemesi dışınds güncelleme almicaklarını duymuştum. yinede bence s23u dan s25u ya falan geçilir ama s24 ve üstü varsa çokta bi sebep yok. sadece yeniliğin içinde takılma devam edilir.
bence s23u dan geçilir. çünkü ram, işlemci vs gibi genel özelliklerde biraz geride kaldı, zaten piyasa standartı 8gb ram olmuşken 12 veya 16ya geçmek ileriye yönelik olur. birde s23 lerin güncelleme desteğinin kesildiğini duyduydum, eğer doğru ise geçmemek için bi sebep yok. ben s24u aldım yakın...
bence s24u ve s25u kullananların s26 geçmesi için çokta bi sebep yok. işlemci olarak en yeni işlemci ile kamerası falan iyi, ki zaten s24u ile s25u kamerasına kötü diyen 1 elin 5 parmağını geçmez. şarj hızı kişiden kişiye değişir ama ben 45w ın 5000mah için yeterlı olduğunu düşünüyom. daha 2030...
selamlar bende geçenlerde bıçak aldım kendim. dediğiniz şekilde 10 dolar 10 dolar skin alıp saklamak kötü fikir değil fakat bıçağı alıp skinleri satcağınız zaman hem dış siteler hemde steamden komisyon alınarak normal fiyatının altına zarara satmanız mümkün. eğer problem değilse paranızı bakiye...
evet g29 a göre çok daha zevk verir. vites kutusu yok ama ilerde ekstra satın alırsanız set şeklinde her oyunu oynatır. bütçe dibini sıyırmadığı sürece g29 mümkünse uzak durun.
Sim racing istiyen için evet shifter gerek yok. ama bence ekstradan bir bundle yapmaları herhangi bi zarara sokmazdı diye düşünüyorum. bende çok sim racing takan birisi değilim. Beamng vs giriyorum sakince araç sürüyorum ve zevk alıyorum. gerektiği zaman manuel araç kullanırken vites olması iyi...
ben giriş seviyesi pek demezdim. orta ve üst modelleri daha çok üretiyolar. giriş seviyesi modelleri olsada ürettikleri çoğu ürün orta ve üst düzeye hitap edecek şekilde. tabi gidipde 70.000 TL lik sırf direksiyon motorları ilede karşılaştırmamak lazım. onlara göre evet giriş seviyesi
PXN gibi üst düzey markalarda sevmediğim şey set olarak satmamaları. yok vites kutusu ayrı yok bi tane pedal eksik git 1 tanede ekstra ondan al falan. lego birleştirir gibi birleştirmemizi istiyolar ve çok pahalıya patlıyor tek tek alınca. şöle bundle olarak hepsi bir ara çıkarsalar çok daha...
çok eskiden almış olmasaydım g29'u yüksek ihtimal vites setli pxn alırdım. 2 sene falan oldu zevk versede giriş seviyesi ve FFB arttırınca akşamları sıkıntı yaratıyo. PXN V10 da servo motor kullanılıyor yazıyor. kayışlı FFB yokmuydu onda?
ikince el piyasası malesefki türkiyede rezil. vitesli setin maks 10k yı bile geçmemesi gerekirken sıfıra satıyolar. ama dediğim gibi zevk versede 3-4 koyup daha iyisini alın. hocamın öneridiği PXN V10 kalitelidir. ilerde bi miktar para ekleyip vites kutusuda alıp zevkle oynarsınız.