iki markayıda pek duymadım. VGN bi ara görmüştüm sadece. ondan dolayı bu klavyelere mantıklı bakamıyorum. Ayrıca manyetik tuş ne kadar önemli sizin için? Çoğu competetive oyunlarda Rapid trigger detect falan var kullanamıyorsunuz bile düzgün. benzer fiyatlara düz kaliteli manyetiklerde...
Yani havit markasını kullandım. kendileri tamamiyle F/p odaklı ürünler çıkartıyolar. asla mükemmel değiller illa azda olsa falsosu bulunuyor. eğer mümkünse 1-2k fazla verip daha uzun ömürlü ve kaliteli tercih ederim. ama buda fena durmuyor gibi.
@quartle hocam ne diyosunuz bir problem çıkma ihtimali varmıdır bekleyip görmek gerekirmi. problem çıkarsada Bankayı arayıp mastercard almak dışında başka bir öneriniz varmıdır?
Zaten Swift kodu ve kartın ibanını istiyordu. Stripe üzerinden çekiliyor. ikisinide girdim ama yurt dışı üzerinden geleceği için bazen problem çıkartabiliyormuş Troy. master ve visada problem olmadığı söleniyor.
Hemen gelmesinde değil zaten. 3-4 gün süreceği yazıyor ondan dolayı sıkıntım yok. Problem TROY kartım olması. gördüğüm kadarıyla Stripe üzerinden troy destek bulunmuyor diyor ama işlemede alındığı için kafamda biraz karışıklık oldu. o yüzden konuyu tekrar hortlattım.
Troy kartta bir problem çıkarmı? Denemelik olsun diyerek 400-500 civarı bir miktar denemesi yaptım. Hata verirse şuanda çok kötü duruma girmiş olacam. katlarımın hepsi Troy. Yeni bir master veya visa cardda çıkarmak çok uğraştırır.
ölü konuyu tekrar canlandırmış olucam ama Troy kartımı denediydim. şuanda çizelgede böle gözüküyor. Troy olması sebebiyle iptal olma sebebi varmıdır? yoksa bir şekilde mastercard veya visa almak için bankayı falan aramam gerekirmi?
Pro Sabit 60fps deneyimi muhabbeti bulunuyordu Gta 6 için. akan ve mükemmel deneyim istiyosanız ps5 pro mantıklı olacaktır. ama sadece Gta 6 oynamak için PS5 alıcaksanız düz versiyonunu alın. aktif olarak kullanmayı planlıyosanız pro her oyunda daha akıcı bi deneyim yaratır. Dijital alırsanız...
iyi akşamlar öncelikle hocalarım. şu sıralar hikayeli veya tek oyunculu oyunlara baya sardım. arada bir geri dönüpte veya gamepad desteği uyumluluğu yüksek olan oyunlarda kullanmalık PC için gamepad arıyorum. Biraz bakındım ve kaliteli bişiler olsun istiyorum. Bütçemde ortalama yaklaşık 5000...
Metrekaresini hatırlamıyorum ama çokta büyük bir ev değil. internetin tam altındaki kata güçlendirici takmayı planlıyorum. üst üste katlar olunca kolay geçip güçlendirme olur diye düşündüm. birde superbox kullanıyorum bir problem yaşatmaz değilmi?
Selamlar, 2 katlı bir evde oturduğumdan ve internet üst katta bulunduğundan alt katta çekim problemleri yaşanıyor.
Şuanda Wifi sinyal güçlendirici lazım. Fiyat performans bir sinyal güçlendirici önerirseniz çok memnun olurum. Birde bağlaması kolay olursa ekstra işimede gelir.
Tahmini 2000 TL ye...
Eğer bütçe yeterse her türlü 512gb alın. 256gb yeterli ama sürekli gelişen teknoloji ile dosya boyutları sürekli sürekli artıyor. Hem depolamanız zor dolar hemde ileriye yönelik almış olursunuz.