Thh kanununda 14 iş günü eğer site kabul ediyorsa 30 iş gününe kadar iade durumu kabul olmakta. ama eğer şirket ürünlerimiz test ederek gönderiyoruz ürünün kargoda hasar gördüğüne dair kanıtınız varmı dediğinizde iki seçeneğiniz bulunuyor. ya kanıtı atacaksınız yada teknik servis muhabbetlerine...
ben iade olması gerekiyor diyorum zaten bozuk ürünlerde. ama objektif ve kendi perspektifinden bakamyı dene. 2. el sağlam diye adama ekran kartı satsan adam bu kart bozuk ben paramı istiyorum dese seve seve geri alıcakmısın? belki adam bozdu nerden bileceksin. ondan dolayı zaten kanıt olduğu...
incehesaptan bozuk ürün alıp iade alamayan baya insan gördüm. ürün açıldıktan sonra kanıt yoksa garanti kapsamına giriyor çünkü. 1-2 malum site zaten kanıtsız iade ürün almıyo bende onları insanlara tavsiye etmiyorum. en garanti iade kapsamı olan yer Amazon oluyor çünkü ürülen sonradan restore...
kusura bakmayın ama çok boş muhabbet dönmüş. ürün ambalajı açılırken video çekip ürünün hasarlı olduğunu veya bozuk olduğunu kanıtlayabilirseniz sadece wraith değil tüm firmalar seve seve geri almak zorunda kalıyor. sadece wraith ile alakalı problem gibi bahsedilmiş bu durum. bügün incehesap...
x3D işlemcilerinin stabil olması için en az 10 faz tercih edilen ise 12 faz diye hatırlıyorum. ama 12 fazlar pahalı oluyor. 11 fazlar tam ortasında kalır yeterli besleyecektir 3D model veya render yapmadığınız sürece
attığım philips evnia ile konudaki asus tuf alabileceğiniz bütçe içindeki en kaliteli monitörler olacaktır. daha kalitelileri biraz daha pahalı ürünler olacaktır. iade konusu siteden siteye değişir ondan kimse amazon dışında garantisini veremez. amazon genelde hep alıcının yanında duruyor ondan.
incehesapta sorun olmadan iade yapanda var yapamayanda var. kesin bişi söleyemiyorum. iade yapabileceğiniz en garamti site amazon olacaktır ama oda biraz pahalıya satıyor. Asus kaliteli monitördür bir bakabilirsiniz derim. KTC fazla konuşulmayan monitör.
Koorui direk ele derim. fazla bilindik marka değil bi problem çıksa nolur süpheli. KTC ile asus mantıklı ama kalitesine güvendiğimden kaynaklı asus derdim ben. eğer beyaz monitor sıkıntı değilse 10.000TL ye philips Envia var. 2K 27 inch 260hz ve ips panel. 1ms GTG bulunmakta ve alanların geneli...
Kimse umursamıyor ama normalde Anakarttan tutun ramlere kadar her parçanın darboğaz yapma imkanı bulunmakta. 20k lık işlemciye 5k lık anakart ile 15-20k lık anakart takmanın farkı çok fazla oluyor. genelde tavsiye sistemlerdede ucuz anakart kullanıyolar ve ben tavsiye etmiyorum. X3D...