Arama sonuçları: *

1. TsuchinagaHiyori

Wifi Sinyal Güçlendirici Lazım

Evet hallettim. hocamın dediği keenetic budy 5 aldım. kurulumu basitti. alt katta çeken yere prize taktım kurulumu yaptıktan sonra evdeki heryerde çekme başladı.
  2. TsuchinagaHiyori

Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

@Hasbatuz Videoda AME-Beta yazan ve ReviOS olanları formattan sonra indirip kurun. Videodaki seçenekleri benzer şekilde işaretlerseniz problem çıkmaz. kurarken tek tavsiyem asla Disable Defender yapmayın Defender açık kalsın. bilgisayarınızı direk açık hedef haline getirebiliyor. onun dışı size...
  3. TsuchinagaHiyori

ReviOS aktif kullanıyorum. hiçbir problem çıkarmadı ve baya güzel. Farklı modelleride var ama kendi kullandığımı önermek daha mantıklı olur. kurulumuda basit. youtubede guide var. kısaca açıklamak gerekirse windows formatını atın ardından gerekli kurulum dosyasını ve ReviOS dosyasını githubdan...
  4. TsuchinagaHiyori

Yok Oledi deneyimledim. evet çok kaliteli bi kere denedinmi VA, IPS falan göze çöp geliyor ama dediğim gibi 3080 yeni çıkan oyun optimisazyonlardan kaynaklı 2K da 20-30 FPS oynayacaksa ne anlamı var :D ben açıkçası akıcı deneyimi her şeye öne koyarım. istiyorsanız testlere bakın. MFG falan...
  5. TsuchinagaHiyori

Ekran kartı kaldıramadıktan sonra OLED panel ciddi anlamda ne kadar mantıklı? 3080 bu devirde belirli oyunları 2K da açabiliyor. attığınız asus monitör falan zaten 70-80k civarlarında olacak bi monitör. bütçesi zaten kısıtlı 2. el bakıyor ekran kartına bile. bence önce ekran kartı alıp OLED...
  6. TsuchinagaHiyori

2. Ele sanırsam paranız yetiyor. olabilir red devilde tepe modeldir. zaten Sapphire, Powercolor ve XFX yıllardır AMD tarafında çalıştığı için, içini dışını bilen firmalardır. soğutmalarınıda görünüşünüde ona göre klas şekilde hazırlıyolar.
  7. TsuchinagaHiyori

Nitro+ zaten en tepe model 9070xtlerden biri. keşke bide rengi siyah falan olsa. Krem rengi bronz bir tema kullandıklarından kasaya uydurmak zor oluyo. ama soğutma ve kalite olarak çoğu karttan 1 gömlek üstünde. Hayırlı olsun diyelim. iyi fiyata bulunursa çökülür. ben zamanında 9070xt pulseyi...
  8. TsuchinagaHiyori

3 Slot dediğim büyüklük oluyor. ekran kartının kasaya girdiği metal kısım 2 dişli ise 2 Slot, 3 diş ise 3 Slot oluyo. görseller koyup anlatayim daha kolay olur. burası 2 slot oluyo 3 slot oluyor. Evet boyut büyüyor, kasaya sığmasıda zor olur ama soğutma performansı çok daha iyi oluyor...
  9. TsuchinagaHiyori

Başlarda problem çıkartmıyorda. sonradan windowsun kendi ***** zekası üstüne driver yazmaya çalışıyo. bi anda driver kesip oyunlarda Crash yedirtiyor vs. CustomOS kullandığımdan beridir bu sölediğim hiç bişeyi 1 kere bile yaşamadım.
  10. TsuchinagaHiyori

Yaşanacağını düşünmüyorum. Nasıl olsa windowsun bir türevi. Benim fikrimce AtlasOS yerine ReviOS kurun derim. Tamamiyle düz windows ama basitleştirilmiş hali. Düz windows indirdikten sonra 1-2 program ile sizin için değiştiriyordu. Youtubede falan bir sürü guide var. Bakarak kurabilirsiniz baya...
  11. TsuchinagaHiyori

Geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Custom OS kastım. Linuxun çeşitleri veya Windows indirdikten sonra ReviOS, AtlasOS gibi hafif değiştirilmiş windows modelleri kullanmak. 9000 serisi düz windowsda baya arızalı çalışıyor desem yeridir. Custom OS kurduğumdan beridir bu kadar stabil ve düzgün...
  12. TsuchinagaHiyori

9070xt zamdan sonra bile fiyat açısından mantıklı. Fakat 9000 serisi alıcaksanız size tavsiyem kesinlikle custom OS kurmanız olacaktır. 5070 var aynı fiyatta fakat açıkçası raw performans olarak 9070xt tercih ederim. Teknoloji kullanırım diyosanız dlss ile mfg açtığınız takdirde 9070xt kadar fps...
  13. TsuchinagaHiyori

❌İndirim Bitti! Ugreen M.2 Nvme SSD Kutusu (10gbps) - 1575tl

O referans parametresi tehlikelimidir hocam? Ona göre bizde paylaşırken linkleri hızlı paylaşmadan önce inceleyelim
  14. TsuchinagaHiyori

❌İndirim Bitti! MSI B650-A Wıfı 8009 TL

fazların her biri 80a değerindeyse aşırı iyi anakart. 9800x3D bile atsan problem yaşatmaz. 3 m2 olsada 1 tanesi (tahminimce 3. M2 slotu) alttakı pcie slotunu kapatıyodur. Kısaca tam verimi 2 m2 slotu ile oluyodur. Fiyatına göre kalıteli kağıt üzerinde alınabilir.
  15. TsuchinagaHiyori

❌İndirim Bitti! Sapphıre Pulse 9070 2 Fanlı 26.999₺

9070 XT 40k civarı olduğunu dönemde 9070 için 30k mantıklı bu arada. 9070xt ile aradaki fps farkı çok az ama 10k daha az ödüyorsunuz
  16. TsuchinagaHiyori

Bu İki Laptoptan Hangisi?

Aile internet alışverişine izin vermiyor. bende çok dil döktüm ama malesef dedi. illa market üzerinden alışveriş yapacaklarmış. yakın çevresindede vatan olmadığından teknosa ile mediamarkta gidebilmiş. Teknosada düzgün laptop olmadığından sonra çare olarak mediamarkta gidip karar vermeye...
  17. TsuchinagaHiyori

hocam mediamarkta bulabildiği laptoplar bunlarmış. fiyatta 60k civarları gördüğünüz üzere. 4000 serisi olanları direk eledim fiyatına göre kazıklardı. 5000 serisinde lenovo ile HP victus var. HP victus kağıt üzerinde güzel dursada soğutma bloğu gördüğüm kadarıyla lenovodan falan küçük. e...
  18. TsuchinagaHiyori

hocam internetten alamicak. mediamarkt üzerinden buldu fotoğraf attı. iki markadan lenovo daha mantıklı geliyor gözüme. ekstradan konuda yazdım. 1784224250 hocam lenovo olana 55k, HP olana 63k fiyat çekmişler.
  19. TsuchinagaHiyori

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-loq-15ahp10-83jg00a3tr-ryzen-5-220-16-gb-512-gb-ssd-rtx5050-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,1326210380.html...
  20. TsuchinagaHiyori

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Mu Almalıyım MSI Mag Coreliquid A13 mi

Giriş seviyesi olsa bile performansı thermalright muadilleri ile benzer hatta birkaç modelinden 1-2 derecelik daha soğuk diye hatırlıyorum. çok çok iyi bişey isteyen zaten parayı biraz sökülmek zorunda.
Geri