Arama sonuçları: *

1. TsuchinagaHiyori

Yardım Sıvı soğutma mı kule tipimi

Başınızı ağrıtacak bi kaç problem olur onları sayayim. Sıvı soğutucu aldığınız gibi bozuk ürün olup pompa çalışmama problemi yaşayabilirsiniz. Sesden nefret ediyosanız bazı sıvı soğutma pompaları ses yapabiliyor o biraz rahatsız edebilir. LCD ekranlı soğutma alırsanız driver problemi çıkarsa Gif...
  2. TsuchinagaHiyori

sıvı soğutmalar zaten estetik olarak çok fark yaratıyor. hem fiyat olsun hem göze hitap etmesi açısından. dediğim gibi eğer kaliteli marka olan thermalright ve arctic gibi markalardan soğutucu alırsanız bakımını yaptığınız sürece pompa kolay kolay bozulmaz. Unknown brand olarak sınıflandıran...
  3. TsuchinagaHiyori

işlemciniz nedir? 7500F gibi işlemci ise sıvı soğutma düşünmeyin bile derim. kaliteli kule tipi çok rahat soğutuyo. x3D kullanıyorsanız sıvı soğutma başvurulması iyi olur. pompa bozulma muhabbeti kalitesine göre değişiyor. Thermalright, NZXT ve Arctic gibi pöpüler markalar en kaliteli pompaları...
  4. TsuchinagaHiyori

9070 XT 4K için uygun mu ?

çamurlaşma problemi 4K dan 2k ya çekerseniz yazılardaki hafif kesiklerden hissedilir. ama 27 inch 4k alıcaksanız 2K çözünürlükte bile güzel görüntü verecektir. gözünüz bi kere alıştınmı çözünürlük düşürdüğünüzde çamurlaşma hissediliyor. HZ gibi düşünün göz 165hz alışınca 60hz nasıl kasıyo gibi...
  5. TsuchinagaHiyori

5060Ti 16GB alırsam ne olur?

evet ama başlıktada kendisi nvidiaya geçmek istediğini belirtmiş. problem olmasaydı bende önercektim kişisel sebepleri vardır. ondan 5060 ti 16gb alması iyi olur ilerdede kolay satar.
  6. TsuchinagaHiyori

o zaman isterseniz alabilirsiniz. oyunları oynatır akıcı bi deneyim yaşarsınız ama darboğaz kaynaklı %0.1 fpsler yani oyun içi droplar olabilir. onun kararınıda size bırakmak gerek. illa Nvidia olmak zorunda olmasaydı AMD 9060xt önerirdim kalan bütçeylede işlemci yükseltilirdi.
  7. TsuchinagaHiyori

görüntü çamur olma problemi monitördeki PPI yoğunluğuna bağlıdır. 27 inchlik 1080p monitör ile 24 inch 1440p monitörye piksel yoğunluğu çok farklıdır. 24 inchten 27 inche geçince aynı şekilde çamurlaşma hissedilir. 4K çözünürlük SweetSpot 32inch, 2k için 27inch, 1080p için 24 inchdir. bundan baz...
  8. TsuchinagaHiyori

işlemciden dolayı 2K yı zorlasanız bile ufak darboğaz yaşanacaktır. 5060ti 16gb fiyatını umursamazsak iyi kart. isterseniz alabilirsiniz ama ilerde kesinlikle işlemci upgrade olması gerek yoksa acı çekersiniz.
  9. TsuchinagaHiyori

9070 XT Safkan 2K kartıdır. AMD pazarlamasını 2K çözünürlük kart fiyatına 4K kartı diye yaptı ama büyük bi falsosu var. Oyunlarda 4K da RTX vs açarsanız veya optimisazyonu kötüyse işkence çekebilirsiniz oynarken. ama piyasadaki oyunların %70-80 ini 4K da 60fps sabit, bazı oyunlarda 120fps gibi...
  10. TsuchinagaHiyori

WraithEsports Kış indirimleri

Thh kanununda 14 iş günü eğer site kabul ediyorsa 30 iş gününe kadar iade durumu kabul olmakta. ama eğer şirket ürünlerimiz test ederek gönderiyoruz ürünün kargoda hasar gördüğüne dair kanıtınız varmı dediğinizde iki seçeneğiniz bulunuyor. ya kanıtı atacaksınız yada teknik servis muhabbetlerine...
  11. TsuchinagaHiyori

ben iade olması gerekiyor diyorum zaten bozuk ürünlerde. ama objektif ve kendi perspektifinden bakamyı dene. 2. el sağlam diye adama ekran kartı satsan adam bu kart bozuk ben paramı istiyorum dese seve seve geri alıcakmısın? belki adam bozdu nerden bileceksin. ondan dolayı zaten kanıt olduğu...
  12. TsuchinagaHiyori

incehesaptan bozuk ürün alıp iade alamayan baya insan gördüm. ürün açıldıktan sonra kanıt yoksa garanti kapsamına giriyor çünkü. 1-2 malum site zaten kanıtsız iade ürün almıyo bende onları insanlara tavsiye etmiyorum. en garanti iade kapsamı olan yer Amazon oluyor çünkü ürülen sonradan restore...
  13. TsuchinagaHiyori

kusura bakmayın ama çok boş muhabbet dönmüş. ürün ambalajı açılırken video çekip ürünün hasarlı olduğunu veya bozuk olduğunu kanıtlayabilirseniz sadece wraith değil tüm firmalar seve seve geri almak zorunda kalıyor. sadece wraith ile alakalı problem gibi bahsedilmiş bu durum. bügün incehesap...
  14. TsuchinagaHiyori

Sizce hangi anakart ?

Aklınızda soru varsa ekstradan yanıtlamak isterim hocam. iyi forumlar.
  15. TsuchinagaHiyori

Sizce hangi anakart ?

x3D işlemcilerinin stabil olması için en az 10 faz tercih edilen ise 12 faz diye hatırlıyorum. ama 12 fazlar pahalı oluyor. 11 fazlar tam ortasında kalır yeterli besleyecektir 3D model veya render yapmadığınız sürece
  16. TsuchinagaHiyori

❌İndirim Bitti! AKKO x Waigua Cat Pink Angie Optik Wireless Mouse 859 TL !🔥

aradaki farkı bulun oyunu :ROFLMAO:
  17. TsuchinagaHiyori

🔥İndirim Amazon Kampanyadaki Cipslerde ve İçeceklerde 250TL ve Üzerine %30 İndirim

cipsler kargoda patlama, kutu içeceklerinde kargoda yamulma ihtimalinden dolayı elim gitmiyo. yoksa çoktan 10 cips + 2-4 litre falan bişiler almıştım :D
  18. TsuchinagaHiyori

Yardım 2 k 27 inch monitör önerisi

attığım philips evnia ile konudaki asus tuf alabileceğiniz bütçe içindeki en kaliteli monitörler olacaktır. daha kalitelileri biraz daha pahalı ürünler olacaktır. iade konusu siteden siteye değişir ondan kimse amazon dışında garantisini veremez. amazon genelde hep alıcının yanında duruyor ondan.
  19. TsuchinagaHiyori

❌İndirim Bitti! AKKO x Waigua Cat Pink Angie Optik Wireless Mouse 859 TL !🔥

Aga distribütor sitesinden modellere baktımda grisi çok güzel duruyo. biraz daha görürsem dayanamayıp çekecem :kekw:
  20. TsuchinagaHiyori

Yardım 2 k 27 inch monitör önerisi

incehesapta sorun olmadan iade yapanda var yapamayanda var. kesin bişi söleyemiyorum. iade yapabileceğiniz en garamti site amazon olacaktır ama oda biraz pahalıya satıyor. Asus kaliteli monitördür bir bakabilirsiniz derim. KTC fazla konuşulmayan monitör.
Geri