🔥İndirim Huawei Matepad 11.5S + Klavye 14.726TL!!

kral, okuduğunu anlamıyorsun galiba. google, güvenilir kaynak dışı uygulama yüklemene izin vermeyecek artık. daha uygulamaya geçmedi, .apk ile uygulama yüklemesine izin vermeyecek, bak bir daha söylüyorum daha uygulamadı ama değişikliği duyurdu. bu ne demek peki? senin microg zırvan işe yaramayacak artık. şu anda kullan eyvallah, ama google bunu uygulamaya başladığında işe yaramayacak, ve sen google servisleri öyle kullanamayacaksın artık. bilgin olmadığı konular hakkında fikir belirtme lütfen.
Reddit vb. bir çok yere baktım microg yi etkileyecek herhangi bir güncellemeden bahsedilmemiş..

sanırım bundan bahsediyorsunuz ancak bunun microg yi etkileyeceğine dair bir yazı, yorum ,bilgilendirci bir metin görüp okuyamadım malesef.

keşke ikinizde kaynaklı ilerleyip seviyeli bir sohbet yürütseniz..

kral, okuduğunu anlamıyorsun galiba. google, güvenilir kaynak dışı uygulama yüklemene izin vermeyecek artık. daha uygulamaya geçmedi, .apk ile uygulama yüklemesine izin vermeyecek, bak bir daha söylüyorum daha uygulamadı ama değişikliği duyurdu. bu ne demek peki? senin microg zırvan işe yaramayacak artık. şu anda kullan eyvallah, ama google bunu uygulamaya başladığında işe yaramayacak, ve sen google servisleri öyle kullanamayacaksın artık. bilgin olmadığı konular hakkında fikir belirtme lütfen.
aklın var fikrin yok. Kullanmadıgımız cihazlar hakkında boş beleş gereksiz yalan yanlış bilgi vermeyelim sonra birkaç inanan çıkıyor (:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reddit vb. bir çok yere baktım microg yi etkileyecek herhangi bir güncellemeden bahsedilmemiş..

sanırım bundan bahsediyorsunuz ancak bunun microg yi etkileyeceğine dair bir yazı, yorum ,bilgilendirci bir metin görüp okuyamadım malesef.

ilk kaynağı belirtse bende kaynak belirtecem hocam ben buna mesaj yazmaya bile değer vermiyorum ama diğer kişiler yalan yanlış bilgisini doğru sanabileceği için düzeltme yapıyorum onada daha falso bi cevap veriyor :ROFLMAO:

Microg, imza spoofingi yaparak, google servisiymiş gibi kullandırtıyor. Bu sayede google servislerini vs huawei tabletlerde kullanabiliyorsunuz. Fakat .apk değişikliğiyle, verified olmayan geliştiricilerden uygulama yüklenmesine ve servis sunulmasına izin verilmeyecek. Yani imza spoofingini artık yapamayacaklar. Hal böyle olunca microg içi boş bir şey olacak. microG signature spoofing diye aratırsanız, nasıl çalıştığı, .apk ve yeni android değişikliğinin nasıl bir etkisi olacağını anlayabilirsiniz. Ağzı bozuk, zevzek arkadaş huawei-honor tüccarı. Forumda herkese ne pahasına olursa olsun kendi düştüğü çukurdaki cihazları öneriyor. Donanımsal olarak iyi olabilir, ucuza daha fazla opsiyon sunabilir ama yazılım olmadan çöp ve 2026 sonu 2027 başıyla birlikte kendisinin kafasına da dank edecek.

Zayıf kirin işlemcisi ve google problemi yetmezmiş gibi bir de kalemi yanında gelmediği düşünülünce bu fiyatta hiç bir anlamı yok şu cihazın.

Zayıf kirin işlemcisi ve google problemi yetmezmiş gibi bir de kalemi yanında gelmediği düşünülünce bu fiyatta hiç bir anlamı yok şu cihazın.
- Normal fiyatına göre 1k avantajı mevcut , tabi alırsınız almazsınız o size kalmış.
- İşlemci konusunda doğrudur iddiası yok zaten ama okadar kötü değil Snapdragon 7 Gen 4 ile benzer performanslar gösteriyor kendim test ettim.
- Google problemi kolay bir şekilde atlatılabiliyor microg ile ondan yana sorun yok.
- Cihazı önermemin sebebide cidden muadillerine göre çok daha premium bir kalitede gidip mediamarkt da kendiniz diğer cihazlarla karşılaştırın dediğime hak vericeksiniz.

- Normal fiyatına göre 1k avantajı mevcut , tabi alırsınız almazsınız o size kalmış.
- İşlemci konusunda doğrudur iddiası yok zaten ama okadar kötü değil Snapdragon 7 Gen 4 ile benzer performanslar gösteriyor kendim test ettim.
- Google problemi kolay bir şekilde atlatılabiliyor microg ile ondan yana sorun yok.
- Cihazı önermemin sebebide cidden muadillerine göre çok daha premium bir kalitede gidip mediamarkt da kendiniz diğer cihazlarla karşılaştırın dediğime hak vericeksiniz.
Pappermatte hariç hiç bir özelliği yok ve kalemiyle alınca da 17 Bine gelecek. Zaten tab S9 ara sıra 18bin tl civarlarına düşüyor.

Pappermatte hariç hiç bir özelliği yok ve kalemiyle alınca da 17 Bine gelecek. Zaten tab S9 ara sıra 18bin tl civarlarına düşüyor.
"papermatte" zaten başlı başına güzel bir özellik.
Ayrıca 256GB lık versiyonu 18k ya düşerse haber edin belki değerlendirilebilir :giggle:
He bide klavyeli kılıfı da hesaba katarsak eppey bi fark oluşuyor ha ?

Ayrıca 256GB lık versiyonu 18k ya düşerse haber edin belki değerlendirilebilir :giggle:
Yok hocam sizin marketing işe yaramıyor VDHFJRJRJRJRJ

Bir tarafta samsungun amiral gemisi diğer tarafta huaweinin orta segment bir cihazı. Foruma da konu açın 100 kişiden 8'i Tab S9 tercih edecektir. Hangi cihazın daha üstün olduğunu tartışmaya gerek yok diye tahmin ediyorum.:unsure:
8 Gen 2
Oled ekran
IP68

Bir tane klavyeye tav olup huawei alacak kişi sayısının bir elin parmak sayısını geçmeyeceğinden eminim. Üstteki arkadaş da microG nin yakın zamanda patlayacağını sebepleriyle güzelce açıklamış. Seçim sizin tabii ki.

Bir tarafta samsungun amiral gemisi diğer tarafta huaweinin orta segment bir cihazı. Foruma da konu açın 100 kişiden 8'i Tab S9 tercih edecektir. Hangi cihazın daha üstün olduğunu tartışmaya gerek yok diye tahmin ediyorum.:unsure:
8 Gen 2
Oled ekran
IP68

Bir tane klavyeye tav olup huawei alacak kişi sayısının bir elin parmak sayısını geçmeyeceğinden eminim. Üstteki arkadaş da microG nin yakın zamanda patlayacağını sebepleriyle güzelce açıklamış. Seçim sizin tabii ki.
siz herhalde yanlış anladınız ben işin F/P tarafına bakıyorum siz bana 23K(256GB) fiyatı olan S9 tableti söylüyorsunuz birisi 17k ya kalem klavye tam set geliyor birisi sadece kalemle 23K fiyatı var ve üstüne klavye fiyatını dahil edersek 28.5K fiyata denk gelicek aradaki 11.5K yı siz karşılayacaksanız ben S9 tablete geçmeye okeyim.

Yani iki tableti karşılaştırmak burada hata olur aynı fiyattaki diğer samsung tabletleri karşılaştırsak daha doğru olur.

8 Gen 2
Oled ekran
IP68

-128GB
bakın mesela bunla karşılaştırın tamam bunda kalemle geliyor klavyesi yok.
Gidip bi elle inceleme fırsatınız olursa S10 Fe yi inceleyin sonra gidip bi konudaki tablete bakın farkı ozaman hissedeceksiniz.

Yok hocam sizin marketing işe yaramıyor VDHFJRJRJRJRJ
Ahahhah ne güldüm hocam yardımcı olmaya çalışıyorum asla öyle bi amacım olmadı :D.

Ha yok ben huawei istemiyom diyene honor pad v9 alın beğendiğim bir cihaz, samsungun FE serisi tabletlere göre üstün bir tablet.
Honorda Huaweinin bir markası olduğu için kaliteleri hemen hemen aynı olacaktır yazılımlarıda benzer olucaktır üzmez yani.

Son düzenleme:
Geri