kullanacağım için mixer alıyorum ses kaydetme kaydedilen sesi oynatma gibi özellikleri var sese yankı verme özelliği var bunlar kullanacağım şeyler ses...
bu zaten mikser ses kartı değil, sesini değiştirme özellikleri falan var oradan birkaç ayar yapabiliyorsun, sesini ultra kaliteli birşeye çıkarmıyor, ben...
https://www.incehesap.com/gamepower-force-rgb-kablosuz-beyaz-gamepad-2-4g-bluetooth-kablolu-fiyati-79147/
bunu incele istersen fena değildir diye düşünüyorum
biraz daha bekleyip paran olunca xbox controller alsan daha iyi değil mi, ben taksitli almıştım çokça memnunum titreşim özelliği olması ayrı bir hava...
ktc nin üzeceğini sanmıyorum bende 200 hz versiyonu var ana ekran olarak kullanıyorum hatta 25 inch 280 hz dell monitörü pivot yaptım yana koydum diyebilirim
Aldım thermalright peerless assassin 120 se hava soğutucu ile kullandım kasa ile uyumlu ama hava soğutucu büyük olduğu için ekran kartı kaplosu soğutmaya...
hocam benimkinde hoparlör gibi ses aygıtı gözüküyor ama o sadece kulaklık girişi olan yuva için öyle anladım, onun dışında evet yeni versiyonu veriyorlar...
Hayırlı olsun model numarasının sonunda -3 üç rakamı mevcut mu yani Ktc h27t22c -3 kutusunun üzerinde model numarası yazıyor monitörün arkasındaki etikette...
hayır hocam -3 falan yazmıyor benimkinde, monitörün arkasındaki etikete baktım.
1773063604
şimdi neye göre kıyaslayacağımı bilmiyorum ama ben hep ips panel...