sepete ekledim alamıyorum gitmiyor valla delireceğim, açlıktan kırılıyor sanar insan :kizginpeepo:
1776699694
botunuza da al satınıza da, kırk yılın başı...
İş işin kullanılacak belki sistem günlerce açık kalacak birkaç yıl önce sorduğumda AMD stabil değil alma demişlerdi şuan yapay zekaya sordum o da intel daha...
valla bende var da ne gibi durumlarda problem yaşamaktan bahsediyorsun, ben oyun oynarım sadece işlemciden yana herhangi bir problemim olmadı şimdiye kadar...
Su anki sistemin sana ne kadar yeterli mesela eger yeterli degilse ne yaparken yeterli degil veya nerde nasil bir degere erismek istiyorsun ona gore oneri...
bende de benzer sistem var eğer tekrar olur da yakalayabilirsem şu vatanda komik fiyata satılan ramlerden alırsam am5 e geçeceğim kesinlikle, yani geçmemek...
valla az önce bi gittim koştur koştur, çünkü sitede tükenmek üzere yazıyordu ama stok bitti falan yazmıyordu, vardığımda adam dedi ki 7 gibi başladı dedi 7...
kullanacağım için mixer alıyorum ses kaydetme kaydedilen sesi oynatma gibi özellikleri var sese yankı verme özelliği var bunlar kullanacağım şeyler ses...
bu zaten mikser ses kartı değil, sesini değiştirme özellikleri falan var oradan birkaç ayar yapabiliyorsun, sesini ultra kaliteli birşeye çıkarmıyor, ben...