Rexeans isimli üyenin son içerikleri

1. R

XLR Girişli Bir Şey Önerisi

iyi yapmışsın hayırlı olsun güle güle kullan umarım beğendiğin bir ürün olur
  2. R

kullanacağım için mixer alıyorum ses kaydetme kaydedilen sesi oynatma gibi özellikleri var sese yankı verme özelliği var bunlar kullanacağım şeyler ses kalitesini iyileştirmesi de yanıma kar kalıyor ses kartı olsun diye değil yani almak istememin sebebi. Sen bu özellikleri istemiyorsan sadece...
  3. R

bu zaten mikser ses kartı değil, sesini değiştirme özellikleri falan var oradan birkaç ayar yapabiliyorsun, sesini ultra kaliteli birşeye çıkarmıyor, ben kaliteli bir ses kartı olduğu için değil mikser olduğu için alacağım
  4. R

ben wraith maono g1 neo mixer alıcam özellikleri hoşuma gidiyor, istersen bir göz gezdirebilirsin
  5. R

17 bin liraya ekran kartı önerisi

am6 ne zaman çıkar ki, am5 geçmeyeyim ona göre am4 teyim halen.
  6. R

2k bandında alınabilecek en iyi gamepad ?

https://www.incehesap.com/gamepower-force-rgb-kablosuz-beyaz-gamepad-2-4g-bluetooth-kablolu-fiyati-79147/ bunu incele istersen fena değildir diye düşünüyorum
  7. R

2k bandında alınabilecek en iyi gamepad ?

biraz daha bekleyip paran olunca xbox controller alsan daha iyi değil mi, ben taksitli almıştım çokça memnunum titreşim özelliği olması ayrı bir hava katıyor oyunlara.
  8. R

Yardım İkinci monitör için bu markalar alınır mı?

bahsettiğin markayla ilgili bilgim yok bendeki monitör söylediğin fiyattan düşük vesa desteği var ben vesa olarak kullanıyorum
  9. R

Yardım İkinci monitör için bu markalar alınır mı?

ktc nin üzeceğini sanmıyorum bende 200 hz versiyonu var ana ekran olarak kullanıyorum hatta 25 inch 280 hz dell monitörü pivot yaptım yana koydum diyebilirim
  10. R

Yardım Lian Li O11 Vision Compact ile bu GPU dikey aparatı uyumlu mudur?

Hocam nasıl oldu aldın mı ben lian li vision compact aldım ve sıvı soğutucu olarak tryx panorama alıp ekran kartını dikey takmayı düşünüyorum ama birbirlerine çarpacaklarını düşünüyorum, çok yüksek oluyor mu almalı mıyım sizce, yoksa dikey montajdan vazgeçip normal mi devam etmeliyim
  11. R

Çözüldü✓ 2. monitör önerisi QHD 10 Bin TL altına.

hayırlı olsun umarım memnun kalırsın <3
  12. R

hocam benimkinde hoparlör gibi ses aygıtı gözüküyor ama o sadece kulaklık girişi olan yuva için öyle anladım, onun dışında evet yeni versiyonu veriyorlar eski versiyon fiyatına, çok iyi denk geldi fırsat oldu benim için
  13. R

hayır hocam -3 falan yazmıyor benimkinde, monitörün arkasındaki etikete baktım. 1773063604 şimdi neye göre kıyaslayacağımı bilmiyorum ama ben hep ips panel kullandım o yüzden standart olması gereken bir ips panel gibi gayet okey bir canlılık var başka ne diyebilirim bilmiyorum, HDR falan da var...
  14. R

hocam çok sağol mesajını geç gördüm kusura bakma, şimdi şöyle söyleyeyim, ben bunu hikayeli oyunları 2k da yüksek çözünürlülükte oynamak için aldım ve performansından gayet memnunum yenileme hızı olarak site 180 hz diyor ama yalan, 200 hz olan versiyonu geliyor ve overclock ile 210 hz ye çıkıyor...
  15. R

Yardım 2 k monitör arıyorum yardım

marka takıntın yoksa bu iyi, 1 aydır kullanıyorum 210 hz e kadar çıkabiliyor normalde 200 hz olarak geliyor 180 değil...
Geri