thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,028
anlıyorum bende cihazı bu konuda yermeyi doğru bulmuyorum tercih meselesi isteyen alır. sorun yaşansa da ben bir çözüm bulabilirim ama x birisi bulamayabilir haklısınız. microg açık kaynak güvenilir bir uygulama bu arada bilgilendirme olsun istedim.hocam ben demiyorum matepad 11.5 vs huawei tabletler genelinde sikayetvara girersen diğer tabletlerde olmayan google play store uygulamalarıyla ilgili karşılaşılan ciddi sorunlar için dolu şikayet var. Gboxmış mıcrog miş bilmiyorum ben basıp youtubea girmek istiyorum. Mıcrog veya x bi ekstra uygulamaya güvenip onun üzerinden youtube hesabıma instama gmailime ona buna girmek istemiyorum. Böyle sikayetler varken ben de diyorum ki bence diyorum ama bak almam. Biraz mantıklı düşününce de böyle işlemci klavyeyle birlikte neden bu fiyata satılıyor o fiyata olan honorda neden çok daha düsük islemci var insan anlıyor. Sorunlarla karşılaşma potansiyelimiz olan cihazlar. Yoksa ben de almak isterim 10 11kya klavyeli mis gibi islemcide iyi aması var işte..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benzer fiyata daha performanslı cihaz öneriniz var mı hocam ben bilmiyorum. aynı performansı verecek başka markaların ürünleri +4 5 bin lira daha pahalı.huawei tabletler ucuz olmadıkça alınmaz çok handikaplı ve fiyatına göre performansı çok kötü
Son düzenleme: