🔥İndirim Huawei Matepad 12X 12” 8GB 256GB Tablet + Klavye 🔥16.999₺

hocam ben demiyorum matepad 11.5 vs huawei tabletler genelinde sikayetvara girersen diğer tabletlerde olmayan google play store uygulamalarıyla ilgili karşılaşılan ciddi sorunlar için dolu şikayet var. Gboxmış mıcrog miş bilmiyorum ben basıp youtubea girmek istiyorum. Mıcrog veya x bi ekstra uygulamaya güvenip onun üzerinden youtube hesabıma instama gmailime ona buna girmek istemiyorum. Böyle sikayetler varken ben de diyorum ki bence diyorum ama bak almam. Biraz mantıklı düşününce de böyle işlemci klavyeyle birlikte neden bu fiyata satılıyor o fiyata olan honorda neden çok daha düsük islemci var insan anlıyor. Sorunlarla karşılaşma potansiyelimiz olan cihazlar. Yoksa ben de almak isterim 10 11kya klavyeli mis gibi islemcide iyi aması var işte..
anlıyorum bende cihazı bu konuda yermeyi doğru bulmuyorum tercih meselesi isteyen alır. sorun yaşansa da ben bir çözüm bulabilirim ama x birisi bulamayabilir haklısınız. microg açık kaynak güvenilir bir uygulama bu arada bilgilendirme olsun istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

huawei tabletler ucuz olmadıkça alınmaz çok handikaplı ve fiyatına göre performansı çok kötü
benzer fiyata daha performanslı cihaz öneriniz var mı hocam ben bilmiyorum. aynı performansı verecek başka markaların ürünleri +4 5 bin lira daha pahalı.

Son düzenleme:
anlıyorum bende cihazı bu konuda yermeyi doğru bulmuyorum tercih meselesi isteyen alır. sorun yaşansa da ben bir çözüm bulabilirim ama x birisi bulamayabilir haklısınız. microg açık kaynak güvenilir bir uygulama bu arada bilgilendirme olsun istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benzer fiyata daha performanslı cihaz öneriniz var mı hocam ben bilmiyorum. aynı performansı verecek başka markaların ürünleri +4 5 bin lira daha pahalı.
yermeyi doğru bulmuyorum demenize katılmıyorum. Bu benim fikrim. Çünkü ben video izlemek film izlemek için alacağım ve bunları kullanırken sorun yaşarsam o tabletin ne kadar iyi olduğunun ne anlamı kalır ki ? Bu arada microg açık kaynak demişsiniz ama başlı başına açık kaynak olması güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Resmi google doğrulaması da yokmuş bu arada. bi kaç soruyla bazı bilgilere ulaştım paylaşıyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-04 175657.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-04 175657.webp
    47.6 KB · Hit: 21
  • Ekran görüntüsü 2025-11-04 175710.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-04 175710.webp
    23.2 KB · Hit: 21
bende var matepad 11.5 snapdragon
microg falan hikaye
uzak durun
gidin honor alın
o da huweinin markasıymış ama google açık
ayrıca 12x okuduğum incelemelere göre işlemcisi poco pad den hallice. kasım kasım kasılır

mutfak televizyonu yaptım
çünkü microg ile kurduğum youtube arka plan oynatma yaparsam 1 bilemedin 2 saatte tableti kitliyor.
netflix tableti oppo telefon olarak görüyor
ayda bir silip yeniden kurmam gerekiyordu çünkü daha açarken crash yiyordu. neler neler anlatdam roman olur o kadar berbat bir şey huwei.
hiç bir banka chat gpt aplikasyonu kuramassın
oyun servisleri varmış play bilmemne onları kuramassın (ben denemedim)

aha bu soldan 1. benim huwei

hani inanmayan olur evim tablet dolu

huwei kadar beni pişman eden cihazım olmadı

2.webp

Son düzenleme:
yermeyi doğru bulmuyorum demenize katılmıyorum. Bu benim fikrim. Çünkü ben video izlemek film izlemek için alacağım ve bunları kullanırken sorun yaşarsam o tabletin ne kadar iyi olduğunun ne anlamı kalır ki ? Bu arada microg açık kaynak demişsiniz ama başlı başına açık kaynak olması güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Resmi google doğrulaması da yokmuş bu arada. bi kaç soruyla bazı bilgilere ulaştım paylaşıyorum.
google niye kendinin replikasını yapan bir uygulamaya doğrulama versin reis mantıklı mı sence :D apk bir çok uygulamanın play protect doğrulaması bulunmuyor zaten.

google niye kendinin replikasını yapan bir uygulamaya doğrulama versin reis mantıklı mı sence :D apk bir çok uygulamanın play protect doğrulaması bulunmuyor zaten.
tamam işte sorun o ben dünya üzerindeki en basit işlemi yaparken yani youtubedan video izlerken neden apkya ihtiyaç duyuyorum ve neden apkya güveneyim :ROFLMAO: kendin diyorsun işte replikası olan bir uygulamaya nasıl gözün kapalı şekilde google kadar güvenebilirsin ? Ben kesinlikle alınmaz demiyorum ama şikayetler sorunlar ortada. Sorun şikayet olmasa honor pad 9 var mesela 12k ama işlemci huawei tabletinin yanında berbat. E huawein alt markası honor suan bağımsız da neden bağımsız onu biliyoruz zaten mecburdu. Aynı fiyata huawei daha iyi işlemcilisini veriyor. Eskiden huawei çok daha pahalı olurdu şimdi daha iyi işlemcili aynı fiyatlar yakın. Bunun nedeni de açıkça bu google servisleri olayı. Bana da tablet lazım günlük işler için vs ama ne kadar ısınmaya çalışsam da yaşanan sorunlar beni hep itti. Tercih meselesi durumunda çok eleyici bir eksiği var onu söylemeye çalışıyorum

bende var matepad 11.5 snapdragon
microg falan hikaye
uzak durun
gidin honor alın
o da huweinin markasıymış ama google açık
ayrıca 12x okuduğum incelemelere göre işlemcisi poco pad den hallice. kasım kasım kasılır

mutfak televizyonu yaptım
çünkü microg ile kurduğum youtube arka plan oynatma yaparsam 1 bilemedin 2 saatte tableti kitliyor.
netflix tableti oppo telefon olarak görüyor
ayda bir silip yeniden kurmam gerekiyordu çünkü daha açarken crash yiyordu. neler neler anlatdam roman olur o kadar berbat bir şey huwei.
hiç bir banka chat gpt aplikasyonu kuramassın
oyun servisleri varmış play bilmemne onları kuramassın (ben denemedim)

aha bu soldan 1. benim huwei

hani inanmayan olur evim tablet dolu

huwei kadar beni pişman eden cihazım olmadı

Alıntıyı görüntüle
Huawei mi pencil var 3. nesil, uysun diye Huawei alayım diyorum. Honor tabletlerde aynı eşleşmeyi performansı verir mi acaba

kalem yok papaermate yok 17000 tl zaten 17000 tl vardı indirimden önce

Bu arada microg açık kaynak demişsiniz ama başlı başına açık kaynak olması güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Resmi google doğrulaması da yokmuş bu arada. bi kaç soruyla bazı bilgilere ulaştım paylaşıyorum.
Gecikmeli yazı ama mahremiyetini korumak isteyen kişiler hep MicroG kullanıyor. Google'a güvenmedikleri ve Google sürekli veri sattığı için alternatifi olan MicroG'i kullanıyorlar. Yani anlayacağın aslında çok güvenilir. Yapay zekayı dinleme.

Gecikmeli yazı ama mahremiyetini korumak isteyen kişiler hep MicroG kullanıyor. Google'a güvenmedikleri ve Google sürekli veri sattığı için alternatifi olan MicroG'i kullanıyorlar. Yani anlayacağın aslında çok güvenilir. Yapay zekayı dinleme.
Sağlıklı çalışmıyor ders için alınır kalemi güzel harici muadilleri daha iyi Matepad 11.5 kullandığım için söylüyorum YouTube indirmiştim video açmıyordu operadan bakıyordum YouTube

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,841
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri