Hocam en son bir güncelleme geldi grafikteki bozuk ayarları düzeltmişlerdi. ondan sonra yine aynı ayarları tavsiye ediyor musun? yoksa ayarlarda değişiklik...
Yok hocam psikolojik değil. Doktora gitme fırsatım olmadi. Yarın gidicem hala da üzerimde kötü bir etkisi var.
Psikolojik değil hocam
1 servis içiyorum...
Arkadaşlar merhaba big joy creabig yeşil elmalı creatin aldım. Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. Her kullandığımda biraz ağırlık hissediyordum üstümde ama...
Kilom çok fazla değil ama belirgin bi göbeğim var. Önceliğim göbekten kurtulup vücut görünümümü omuz, sırt göğüs geliştirmek.
Kendime göre ayarlarım ama...
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 aydır spora gidiyorum. İlk ay full body çalıştım. 2. Ay parçalı çalışmaya geçtim ancak spor hocasının verdiği programı...
Arkadaşlar merhaba. Gta 6 için dün yayınlanan 30 dakikalik videonun ingilizce alt yazının olduğu metin dosyası lazım. Çeviri için kullanacağım. Kendi...
Dün bi oyuna solo girdim karşı da iki bariz hile var. 8 0 yeniliyoruz bizim adam da tak diye açtı bizim adamin hilesi daha iyiydi 13 10 yendik. Hile...