Arama sonuçları: *

• Users: imzeo
  • Order by date
  1. imzeo

Epic Games Oyun listesindeki oyunlar çıkmıyor ?

Bu liste yalan gibi. Belli bi liste yok zaten duyum vardı sadece.
  2. imzeo

Cs2 güven faktörü nasıl düzeltilir?

Yok evde oynuyorum sadece. Birkac oyun var ama onlarda steamden indirilen oyunlar onun dışında sacma sapan bir program falan da yok Öyle ya bende de bi sari oluyor bi kırmızı oluyor
  3. imzeo

Teşekkür ederim knk inşallah düzelir. Bi ara yeni hesap alayim dedim ama sıfırdan başlamak istemiyorum. Hesap satın almakta güvenilir gelmiyor. Öyle, çoğu arkadaşım hilelerden dolayı bıraktı. Düzgün bi sistem getirseler. Eski oyuncuların hepsi geri döner
  4. imzeo

Valla şu valve kadar boktan firma yok. Biz de genelde dust oynuyoruz, yoksa faceit girerdik. Hile için en ufak çözümleri yok, kullanmayana da eziyet çektiriyorlar.
  5. imzeo

Onu da denedim normalde nova 2 ye kadar yükselmiştim. Sonra tek başıma oynadım bi süre silvere düştüm ama yine düzelmedi. Bi ara 20 gün civari hiç girmedim kendiliginden düzelir diye yine olmadı. Steam ve valveye mail attım ama pek iplemediler. En sonunda yine hikayeli oyunlara döneceğim
  6. imzeo

Aslında şöyle arkadaşlarim hep rekabetçi dust girer. Global ranklarında çoğu, ben ise silverim oyunda 600 saatim var. Bu nedenle 4 yüksek rank 1 düşük rank olunca beni direkt hile sanıyorlar. Bir de cs disinda da sürekli oyun oynayan biri olduğum için genel olarak aimim rankıma göre iyi. Hiç...
  7. imzeo

Arkadaslar merhaba. Ben sadece arkadaşlarımla akşamları bir iki saat kafa dağıtmak için cs oynuyorum. Son 3 ayda güven faktörüm durduk yere kırmızı oldu. Ama ben hic hile kullanmadım. Benim yüzümden sürekli karşıya hile geliyor ve bu yüzden arkadaşlarım benle oynamak istemiyor. Çok can sıkıcı...
  8. imzeo

🔥İndirim Samsung Odyssey G50SF Oled 2K 180Hz 22859TL (Yeni model)

200nit çok düşük değil mi? Oledler icin yeterli bi parlaklık mı?
  9. imzeo

🔥İndirim Canon Çok Fonksiyonlu Yazıcı 🔥2.699₺ ( Dip Fiyat!! )

Renkli mi bu? Renkli yazıcı almayı düşünüyorum yakın zamanda öneriniz var mı?
  10. imzeo

❌İndirim Bitti! 6 Tane kartlık 7.8 TL

6 tane kartligi ne yapacaksiniz? Bu tarz küçük saticilara yapmayın bunu beyler. Çogu ya mecbur yolluyor ya da iptal ediyor, iptal edince de verilen cezalar yüzünden iflas noktasina geliyor.
  11. imzeo

Kalıcı Ücretsiz 🚨Epic Games Kapıyı açtı Jotunnslayer: Hordes of Hel

Bu mantıkla hiçbir oyuna ürüne hiçbir zaman indirim yapılmasın o zaman
  12. imzeo

500 Bin TL araba önerisi

Hocam 700e bile düzgün otomatik bulamazsn km 200 civari olur. Yok maalesef bu aralar da araba piyasasi yine yükseliyor. Benim i20 var eski kasa manuel 500e satıp başka bir şey alayım diyorum ama 600 bine manuel bile bulamıyorum
  13. imzeo

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Amerika denemeyin almanya vs deneyince oluyormuş. Ben alacak bisi bulamadigim icin hic yapmadm ama yapmak isteyen deneyebilir.
  14. imzeo

🔥İndirim Steam Wilds Terra 2 Ucretsiz

Bende paralı görünüyor Edit: ücretsiz sürümü alttaymış
  15. imzeo

Steelseries Arctis Nova 5 ses kopmalarının yaşanması

Arkadaşlar merhaba. Arctis Nova 5 Wireless kulaklığımda sorun yaşıyorum. Ses kopmaları ve parazit sorunu mevcut. Kulaklığımı 3 ayrı bilgisayarda uzun kullanımda denedim. Hem kulaklığın kendi programı olan GG uygulamasıyla, hem de onu silerek yazılımsız denedim. Ancak sorunu her üç bilgisayarda...
  16. imzeo

Hogwars legacy şuan ÜCRETSİZ!

Tamam la valla anladık😅 herkes paylasti bugün
  17. imzeo

❌İndirim Bitti! 🔥ASUS 27" TUF VG27AQL5A 210Hz QHD 0.3ms - 10.179 TL 🔥

Yanlıs bilgi 200hz overclockla 210 oluyor 10 icin oc yapmaya gerek kalmıyor zaten aynı monitörü kullanıyorum. 1765364559 Panel farkı olabilir hocam 4 5 ay once çıktı bu
  18. imzeo

5060ti 16gb hazır sistem ve bazı sorular

İşlemci: 7500f Ekran kartı: Zotac 5060ti 16gb Anakart: Asus B650M-R Ssd: KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB NVMe Gen4 M.2 SSD Ram: GOODRAM 16GB (1x16GB) IRDM DDR5 6000MHz CL36 Kasa:MSI MAG FORGE 121A B75 AIRFLOW 750W 80 PLUS BRONZE İşlemci soğutucu: Thermalright Burst Assassin 120 se 6x6mm ısı borulu...
  19. imzeo

🔥İndirim Kingston Beast Expo 32GB DDR5 6000MHz CL30 ( 2x16GB) 15.211,34 TL

Alınmaz ya 15kya ram mi alınır.
  20. imzeo

Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Mouse hk.

Şarjı 1000hz de iyi gidiyor ama söylendiği kadar iyi değil. Hz yükseltince hızlı bitiyor. Onun dışında çok memnunum premium kalite hissiyatı veriyor.
Geri