kylox

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• kylox
      kylox, Kasa İçin Fan Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ben de öyle düşünüyorum belki kafama tam oturacak bi fan çıkar diye bakıyom teşekür ederim
    • kylox
      ssd konusunda zaten 4tb ram 64 gb bir üst ekran kartı ve işlemci zaten benim için çok daha üst ekran kartı 5070 ti işlemci amd ryzen 7 9800x3d yani böyle...
    • kylox
      bütçe konusun da sorun yok performans ve görünüm olarak güzel tavsiyelere açığım 1785039734 lcd ekran olmayanı alsam sence
    • kylox
      [H3 id='Lian+Li+Uni+Fan+Reverse+SL+Wireless+LCD+Beyaz+bu+modeli+dnyorum+lian+li+de']Lian Li Uni Fan Reverse SL Wireless LCD Beyaz bu modeli düşünüyorum lian...
    • kylox
      lian li fanlarına öyle demek garip çoğunlukla övülen bir markaya bilemedim ama önerdiğin endorfy de fiyat perforans kaliteli bir fan diye hatırlıyorum ama...
    • kylox
      kylox, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde Kasa İçin Fan Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      merhabalar günaydınlar umarım gününüz iyi geçer <3 Konuya gelirsek: kasa için fan düşünüyorum ve kararsız kaldım aklımda Wraıth ve Lian li arasında kaldım...
    • kylox
      o zaman backrooms almanı öneririm 20 saat falan oynarsın o kadar uzun bir oyun
    • kylox
      kylox, Multiplayer Korku Oyun Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      zort oyunu korku oyunu bile değil bana göre daha çok tamamen arkadaşlar ile dalga geçme oyunu forest aslında olabilir ama survivle + korku bilemedim forest...
    • kylox
      [H3...
    • kylox
      bu iki oyunu düşünüyorum repo olmaz ama muhtemelen
    • kylox
      akar fefnmwefoınmwfıowefnweof
    • kylox
      devour bana göre çok korkunç değil daha çok yine çığlık atıp koşuşturma ve aynı seyleri yapmak oluyor birinde bebek yakalarken birinde fare tavuk fln ama...
    • kylox
      düşünüyorum güzel oyun korkusu ortalama olsa da bazen daha çok komedi oyunu olabiliyor
    • kylox
      kylox, PC Oyunları kategorisinde Multiplayer Korku Oyun Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      iyi akşamlar arkadaşlar umarım gününüz iyi geçiyordur şimdi konuya geçem. bana arkadaşım ile oynayabilceğim korku oyunları önerir misiniz? bütçe sorun değil...
    • kylox
      kylox, Fps ve Hikayeli Oyunlar İçin Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bakacaz artık biraz araştırma yapıcam başka öneriler de gelir belki teşekkür ederim
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,002
Üyeler
200,267
Son üye
'İsimsiz'

Geri